0 oy
104 göst.
Aile kategorisinde (28 puan) tarafından
Nasıl geçer yardım edin daha önce olanlar

5 Cevaplar

0 oy
(5,703 puan) tarafından
Geçmiş olsun bilgim yok.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eczanede karışım yaptırdık 3 gün boyunca vücudumuzun tamamına sürdük giydiğimiz kıyafetlerı attım 3 gün sonunda ve 60 derecede kullandığımız çarşaf nevresim her şeyı yıkadım güneşte kuruttum.Gıymedığımız ama dolapta olan kıyafetleri de yıkadım 60 derece de 2 gün boyunca 20 sefer rahat çalıştı makına sonra kurtulduk şükür temızlık çok önemlı 

Arkadaşım ilacı sürmüş ama hemen her şeyı yıkatmadı diye geçmedı ama bizim geçti eşim 2 çocuk ben hepımız olmuştuk uyu.z şükür geçti 
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Biz esimle cocuga gecmeden hapını aldık eczaneden çok sükür gecti . Ama hamileyken tam bir rezillikti bitsede tekrar baslıyordu 
0 oy
(16,971 puan) tarafından
Karışımla geçti bizimki+ losyon kullandik metrindi adı..
0 oy
(153 puan) tarafından
Canım ben kireçle geçirdim.Ecazneden kremler mi yaptırmadım doktordan krem yazdırdım, katran sabunu kullandım.Hiç biri geçirmedi.Geçmiş gibi oluyordu ama kalan kalıntılardan tekrar ürüyordu.En sonunda youtube cadı kazanı diye bir kanalda kireçle çözüm gördüm.Geçti Allaha şükür düşmanım başına versin :)) İstersen tarif edebilirim yada kendin bakabilirsin youtube dan
(28 puan) tarafından
Sana zahmet tarif verir misin kireç nerden bulucaz
(153 puan) tarafından
Dezenfektan kireci al.Kümeslere ahırlara mikrop kırılması için atılan sönmemiş kireçlerden.Bi miktar kovaya koy üzerin su ekle.Zaten kaynıyor.Kaynaması geçip kireç dibe çökünce üstünde suyu bulandırma al.Bu suyu bütün vücuduna aklına geldikçe sür.Hatta ben sprey şişesine katıp hergün sabahları çarşaflara yastıklara sıktım.Çok zor inşallah geçer canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 321 göst.
21 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enes2020 (4,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.
11 Eylül 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
28 Haziran 2024 Aile kategorisinde Fato11 (28 puan) tarafından soruldu

405,979 soru

12,169,101 cevap

36,634 kullanıcı

...