0 oy
689 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu şekilde gebelik oluşur mu arkadaslar 

Ve hangi yöntemle korunuyorsunuz önereceğiniz bir yöntem var mı 

13 Cevaplar

+5 oy
(7,812 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Herkes dalgaya vurmuş ama ben sorunu anladım. Evet gebelik olur çünkü zevk suyunda da sperm oluyor. İşte bunu bilmeyenler hamile kalınca korunurken hamile kaldım diyorlar. Halbuki korunmamis oluyor 
tarafından
Tam olarak soru bu korkuttun beni ama öyle ise herkesin olmaz mı çelişkili soru
(7,812 puan) tarafından
Her cinsel birleşmede olmaz veya her erkekte olmaz. Sperm kalitesi çok önemlidir. Ve herkes hamile kalamaz tabi ki mesela ben kalamam çünkü ilişkinin başından itibaren prezervatif kullanıyoruz.
(2,732 puan) tarafından
Kesinlikle doğru bir yorum. O şekil hamile kalan arkadaşım var korunuyoruz diyip ilişkinin ortasında prezervatif kullanıp o şekil hamile kalmıştı. Hoş hani derler ya adam dokunsa hamile kalıyorum diye o misal onunki. Doğurgan yapısı var. Oğlu 2.5 yaşında kızı 1 yaşında 3. Hamile. Hamilelik istemiyorsan ne olur ne olmaz diye ilişkinin en başında korunmak lazım.
tarafından
Ama benim eşim prezervatif zevk vermiyor diyor ortasında takıyoruz hep
-Reklam-
+2 oy
(1,749 puan) tarafından
Sürtünme ile bile gebelik olabiliyor yani penis vajinaya hiç girmeden bile. Ve icine boşalmasa bile ilişki esnasındaki zevk suyunda da sperm var böyle de gebe kalinabiliyor
+1 oy
(5,407 puan) tarafından

Evet oluyor suan 3 yasinda :D

0 oy
(8,390 puan) tarafından
Geri çekilmeyle demek istedin galiba
tarafından
Hayır soru tam da bundan ibaret ilişkiye giriyorsun ama içine boşalmayıp hani yanlışlıkla oldu vesaire diyorlar ya ona bağladım soruyu aslında
0 oy
tarafından
Hz meryem misin kardeşim nasıl olcak o
tarafından
Dalga geçme kardeşim
tarafından
Yok dalga geçmiyorum ama tuhaf bir soru olmuş
0 oy
(8,346 puan) tarafından

Soyunmadan olmazmi ya döndü bu post deeelllmmmiiii?

:D

(2,055 puan) tarafından
Ay çok güldüm
Allah da seni güldürsün
Oğlan uyuturken çocuk irkildi:-D
(8,346 puan) tarafından
Başlığa ayrı gül buna ayrı cano:D
0 oy
(474 puan) tarafından
Sanmıyorum çünkü bizde eşimle aynı sekildik 7 sene istemedik olmaz yani korkma
(647 puan) tarafından
Olan bir sürü örnek var
(474 puan) tarafından
Bende olmadı bacım herkes bir değil ben o şekilde 7 sene olmadı
Korkanda istemeyen de çocuk gitsin baglatsin kendisini
(647 puan) tarafından
Olmaz yani korkma diye başkası adına net konusmussunuz da ondan dedim
0 oy
(749 puan) tarafından
İçine boşalmadan sürtünmeyle hamile kalınabilir hatta ek bilgi: kızlık zarı varsa bile yani tabiri caizse kızsa bile sürtünmeyle hamile kalabilir. 
0 oy
(2,028 puan) tarafından
Bir yerde okudum erkek bosalmdan önce bir sıvı ismini bilmiyorum işte ondan da kalinirmiş yani geri çekilmeyle de güven olmaz ahh biz kadınlar 
tarafından
Ya valla eşimde hep yarıda takıyor
0 oy
(483 puan) tarafından
bi tane kızım var 20 aylık ve şuan hiç kardeş düşünmüyorduk sözde geri çekilmeyle korunuyorduk :// afedersin hep dışarıya boşalıyodu eşim ama ramazan bayramından sonra adet olmadim gecikti test yaptim veeee şuan 8+3 haftalığım 
0 oy
(1,037 puan) tarafından
İlişki sırasında salgılanan zevk suyunda eser miktarda sperm bulunur. Düşük bir ihtimaldir lakin kadının yumurtaliklari rahme yakınsa yüksek oranda hamile kalabilir. Özellikle arka arkaya olan ilişkiler de 2. Iliskide zevk suyu daha yoğun salgilanmakta bununla birlikte 2. Iliskide hamile kalma olasılığı cok daha yüksektir.
(523 puan) tarafından
Afedersiniz aynı gün içindeki ikinci ilişki mi kastediyorsunuz yoksa ertesi gün mi
(1,037 puan) tarafından
Aynı gün üst üste olan ilişkilerden bahsediyordum
0 oy
(619 puan) tarafından
Zevk suyundan da hamile kalinabiliyor. İkimizde korunuyoruz. Spiral ve kondom. Doğurgan bı yapım var. Hemen hamile kalıyorum. Bı düşüğüm oldu doktor belli bı sure ilişkiyi yasakladi üç ay kadar. Daha sonra ilk birliktelikte hamile kaldım. Planlı gebelik istediğimiz için korunuyoruz. Üç yasinda bı kızım var. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 94 göst.
20 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Elifenur (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
5 cevap 124 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde acelyaaa (10 puan) tarafından soruldu

410,501 soru