0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (2,307 puan) tarafından
Kızlar çocuklarınız o esnada ne yapıyor 5 yaşında önüne aktivite için birşeyler koysam bile yapmıyor tek başına illa biri olacak yada alır telefonu eline geçer köşesine konuşmadan yana bı problem yok ama kendi sağlığım için başka şansım kalmıyor napacagimi şaşırdım vaktim kaldığı kadar ilgilenmeye çalışıyorum okullarda tatil olacak biraz rahatsız 1 haftadır okulada gönderiyorum arkadaş ev işleri de bitmiyor havluya çık biraz oyna diyorum onuda yapmıyor illa benimle olacak sorum şu ki siz sağlığınız için 2 aylık bir süreçte kendinize bu vakti tanirmisiniz başka türlü işin içinden çıkamıyorum çok sıkışıyorum kilom az buz birşey değil kaynım evlenecek 2 buçuk ay sonra ben duba gibiyim hiçbirsey yakışmıyor eşim destek olmuyor Kendi rahatını düşünüyor temizlik takıntım var hepsi derken akşam oluyor tam anlamıyla ozaman çocuğa adapte olup aktivite yapabiliyoruz  ne önerirsiniz 

2 Cevaplar

0 oy
(5,818 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

sen yeterki iste yaparsin:))

(2,307 puan) tarafından
Spor salonu degilmi burası bn gidemiyorum ki anam eşim taş koyuyor ne çok isterdim benim oğlan oyalanir dururdu oradaki eşyalarla kaç günde bir gidiyorsun
(1,967 puan) tarafından
Kız maşAllah sen n güzelsin. N zorun var daha yüzünle. O kadar takıntılarını yazdın ki dış görünüş için , hiç böyle beklemiyordum şahsen
(5,818 puan) tarafından
oturdugum binanin spor salonu .  bazen ccklarla gdiyorum bazen ufagi eve uyutup telsizi yanima alip gdiyorum buyuk okuldayken. buyuk evdeyse ya ders yapar ya biyama ya yanima gelir ya tv izler. usengecligime gore gidp geliyorum yani.:)

takinti site garip gureba sacma sapan:) burda 27 haftalik hamileyim hamiellik guzelligi cokmustur yuzume:))
(1,967 puan) tarafından
Yokk yok maşAllah baya bi giderin var, yüzünü rahat bırak :)))
(2,307 puan) tarafından
Ne güzel bir şans bnde evde kardio ve fitness yapmak zorunda kalıyorum bazen yürüyüş valla Allah yardım etsin bı yola girdim bakalım bı denge oluşturmaya çalışacam artık
-Reklam-
0 oy
(5,818 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

hele bide muge sezonu ise telefondan acar bi kosede izler dinelrim

isteyince her turlu:)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 170 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,539 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 70 göst.