0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (214 puan) tarafından
Ne yiyip içicegimi şaştım dikkat ediyorum gaz damlası kullanıyorum ama bana mısın demiyor aglıcam diye ne uyuyor bazen ememiyor gaz gelince ne yesem etki eder 

8 Cevaplar

0 oy
(1,493 puan) tarafından
Rezene çayı ve tane kimyon karıştırıp çay gibi iç. 
(214 puan) tarafından
Denicem canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ayaklarinin altına sicak su torbasi sarip koyarim çokta iyi gelir
(214 puan) tarafından
Yok canım etki etmiyor kiraz çekirdegi kemeri patigi falanda denedim bana mısın demiyor
tarafından
O zaman cok sıkışıyo demektir
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Benm oglum da 3.5 aylık yeni gaz döneminde ilk başlarda rezene ve tane kimyon aldım koca birer bardak demledim normal su bardagiyla 3 bardak falan geliyor ölçü bardakları olur marketlerde koca koca benmkiler ondan hep onu kullandim + sansplenks gaz damlasi + relactaz gaz damlasi bu ikisi çok faydalı canım 
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Ben her yemekten sonra nane yerdim ya da kaynatıp suyunu içerdim başka bişey içmedim hiç bebeğim 8 aylık hatta  bayadir ona da veriyorum bir iki çay kaşığı çok zorlarsa vicol gaz damlası verirdim gaz masajı yapardım 
0 oy
(253 puan) tarafından
Benim kızım da sanciliydi ne yaptım ne ettim geçmedi 6 ay devam etti o şekilde sen yine de bulgur işi yeme.ve yediğin şeylere kimyon ekle 
0 oy
(364 puan) tarafından
Al bendende o kadar oğlum 51gunluk 4 tane damla değiştim bana mısın demiyor bitmiyor gazı 
(214 puan) tarafından
Valla aynı bende 4 tane degiştirdim
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Aha yanımda yatıyor dana 6 ayına doğru durakladı neler içtim neler yaptım sadece durduran telefondan anne karnındaki sesi açıp sallasim beşikte 
0 oy
(3,331 puan) tarafından
Sağlık ocağının verdiği d vitaminini kullanıyor musun o gaz yapar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
1 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
23 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.
0 oy
7 cevap 226 göst.

405,839 soru

12,162,910 cevap

36,612 kullanıcı

...