+1 oy
1,145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (338 puan) tarafından
Benim kardeşim halam Kızı ile evli  3 çocukları var  en küçüğü 3 yaşında hasta teşhisi yok yürümüyor emeklemiyor konuşmuyor  kardeşimin iki kızı bir oğlu var. Yengem yine hamile kaldı dokuz ay çekti sancı bulantı. Tam yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi artık herşey daha kolay geçer dedik. Ama daha zor oldu. Kardeşimin aylarca hayalini kurduğu ismini söylerken ağzından bintane cümle dökülüyor du resmen. Çocuklarına çok düşkün biri. Hayalini kurdukları yavruları doğdu sezeryan ile başta bize solunum yolu sıkıntılı ve nabzi hızlı dediler . Ertesi gün bebeğiniz iyi değil diye telefon geldi kardeşime apar topar hasteneye gittik ağlaya ağlaya. Doktor kesin ve net umut yok bu bebek yaşamaz yaşasada engeli olur kalbi 4 kez durmuş delmisler  göğsü nü.doktor bebeği görmenizi bile önermiyorum dedi.yimede annesi babası girip gördüler.morarmiş  meleğimiz.yemgem perişan bil halde çıktı nefes alamıyor zanki dedi. Meğerse melek olmuş yavrum.kardesim doktora söylemeyin şimdi demiş bizi apar topar eve getirip hasteneye gitti geri tüm evrak işlerini haledip mezar yerini halletmiş Kurban olduğum tek başına. Tüm işler bittikten sonra annemi arayıp bebeğimiz öldü dedi. O an bizde bittik gelinimizin çığlığı halen kulağımda. Hemen babam.amcam eşim yetişti hasteneye herşeyi haletmisti kardeşim bebeğini yıkayıp kefenleyip kucağında taşımış kimseye vermemiş mezarlığa kadar. Nasıl dayandın bu acıya kardeşim diyemedim. yüzüne bile bakamıyorum onun bu yıkılışı beni.mahf etti. Gelinimiz sakinleştirici ile ayakta dura bildi ameliyat acısı ayrı evlat acısı ayrı acıtır canını  ateş düştüğü yeri yakar ama bu ateş hepimizi yaktı. Diğer kız kardeşimin piskoljisi bozuldu oturtup kalkıp ağlıyor.annem aynı durumda. Ben bu güne kadar ağladım şikayet ettiğim acilardan daha fazla acı çekiyorum hiç bu kadar acimadi yüreğim. Bu güne kadar. Lütfen dua.edin gelinimize kardeşime bize Rabb'im.sabir versin. Kızları yürüsün bu acı dinsin. Kardeşim salanarak yürüyor gözlerinin altı mosmor gelinimizin göz kapakları bile şişmiş ağlamaktan 

27 Cevaplar

+1 oy
(647 puan) tarafından
Allah sabır versin çok zor durum. En azından gebelik öncesi bir genetik test ya da ayıklanmış genlerle tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olmayi deneseler tekrar çocuk isterlerse. Demek ki genlerde bir sıkıntı var
(338 puan) tarafından
Bebek sağlıklı doğdu kalbi 4 kez durmuş beynine oksijen gitmemiş diye doktor engel durumu ola bilir dedi
-Reklam-
+1 oy
(1,294 puan) tarafından
Allah sabır versin ne desem bilemedim ama akraba evliliğinin sonuçlarından biri bence. Çok üzücü bi durum yaaa
+1 oy
(163 puan) tarafından
Başınız sağolsun, çok zor bir durum. Bir çocukları daha hastaymış. Muhtemelen akraba evliliğinin sonucu, maalesef hastalıklar artıyor. Lütfen akraba evliliği yapmayın. 
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Başınız sağolsun hepsini okumadım çok zor Rabbim sabır versin inşallah 
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah sabır versin başınız sağolsun :(
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(773 puan) tarafından

Basiniz sagolsun :'(

(338 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Başınız sağolsun Allâh rahmet eylesin mekanı cennet bebişin anne babasına şefaatçi olacak inşallah cennet kuşu
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Başınız sagolsun çok üzücü bi durum rabbim bütün yakinlarına sabır versin gonlunuze su serpsin inşallah 

Ama yanlis anlamayin beni hastanedeki tedavilerin hepsi bir yetiskin bile olsa can acitı bir hale donusebiliyor o meleğin canı daha fazla yanmamış kucucuk bedeniyle dayanamayacak bir hal almamıs 
0 oy
tarafından
Başınız sağolsun, Allah Yakup peygamberimizin sabrını versin inşallah. Allah yardımcınız olsun.
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Çok üzüldüm başınız sağolsun
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(145 puan) tarafından
Okurken gözümün önüne geldi resmen görmüş gibi oldum çok zor rabbim sabır versin Allah bı daha yaşatmasın
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(19,792 puan) tarafından
Ben bile ağladım.okurken..allabim sizlere sabırlar versin ☹️. Çok zor bir durum. Anne babasınin kalbine ferahlık versin . 

Diğer yeğenin için de bir öneri. Çocuğun ismini değiştirmeyi deneyin . Teyzem bebekken 3 yaşına kadar yurumemis.konusmamis. olmuş olmuş dirilmiş. Bir çok kişi ismini değiştirin ağır gelmiştir demişler. Bizimkiler dedemin annesi in adı olunca onu çiğneyip de ismini degistirmemisler. Bı gün yine oldu ölecek gibiymis. Dedem en sonunda bı çocuğun ismini degistiremedik. Yaşarsa adı ... Olsun demiş. O gün iyileşmiş teyzem. Ve bı daha hiç hastalanmamis. Yürümeye konuşmaya başlamış. Canlanmış adeta. Size de etki eder mi böyle bilemem. Ama denemekten zarar gelmez. 
(338 puan) tarafından
Ekran aldım gelinimize göstericem ismini azra koydu kendi koydu diye kendi.degissin isterse
(19,792 puan) tarafından
Bizim babanne ismiymis. Ama belli mi olur belki öyle bir durum sizde de olmuş olabilir diye aklıma geldi.
(432 puan) tarafından
Başınız sağolsun benim oğlumda hastaydı .6aylik idi ,banada ismini değiş dediler . Degistim ama hiç farkı olmadı Allah şifa versin
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Tüylerim diken diken oldu başınız sağolsun rabbim kimseyi evlatla sınamasın 
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Başınız saolsun rabbim cennetinde kavuştursun sizi inşallah 
0 oy
(3,361 puan) tarafından
Başınız sağ olsun akraba evliliğinden kaynaklı bir durum olabilir mi 
(338 puan) tarafından
Yo sağlıklı doğdu
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Evlat acisi cok zor rabbim kimseye gostermesin sizin meleginizde insallah cennette anne babasina sefaatci olur  basiniz sagolsun
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(776 puan) tarafından
Başınız sağolsun cookk üzüldüm gözlerim doldu okurken 
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,055 puan) tarafından

Allah sabır versin başınız sağolsun.

Çok büyük bir acı..:'(

(338 puan) tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Okurken bittim rabbim sabır versn ins :((((
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun
(1,909 puan) tarafından
Sendende Allah razı olsun cnm ♥️
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Başınız sağolsun Allah sabır versin sizlerle çok zor Allah yardımcınız olsun inşaAllah 
(338 puan) tarafından
Allah razı olsun canim sağol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 187 göst.
24 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 654 göst.
0 oy
9 cevap 310 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yusufcan (130 puan) tarafından soruldu
0 oy