0 oy
349 göst.
Aile kategorisinde (12 puan) tarafından
Kaynanama mesafeliyim, bazi nedenlerden dolayi. Normalde 3 hafta bir arar ama eltimgil onlara gidecek diye 1 aydir hic aramadi ,hep öyle uapat onlar gittigi zamsn aramaz,gidince arar . Eltimle konusmuyoruz, siz böyle bi durumda ne yapardiniz.normalmi yoksa bosmu verrim?

14 Cevaplar

+1 oy
(697 puan) tarafından
Bu seferde sen ara. İlla onun araması mı lazım
(12 puan) tarafından
Hersene böyle yapar canim mesafe koyar eltimgil gidecegi zaman,oyuzden,yoksa normal de bende ararim,ama her sene blyle yapar ondan sormak istedim siz Olsaniz ne yapardiniz
-Reklam-
0 oy
(11,067 puan) tarafından
Hep onun aramasına alışmışsınız sanırım sen niye aramadın?
(12 puan) tarafından
Hersene böyle yapar canim mesafe koyar eltimgil gidecegi zaman,oyuzden,yoksa normal de bende ararim,ama her sene blyle yapar ondan sormak istedim siz Olsaniz ne yapardiniz
0 oy
tarafından
Boş veririm asla takılmam kendime dert aramam
(12 puan) tarafından
Eltim gidecegi zaman veya orda oldugu zaman böylr yapar ama onlar gidince arar
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Bazen bazı şeylerin üzerinde durmamak lazım. İnsanların her hareketinden bir anlam çıkarmamak lazım. Böylelikle üzülmezsin. Boşver akışına bırak kim ne yaparsa yapsın. Zaten kayınvaliden ile de aran mesafelimiymiş.
(12 puan) tarafından
(2,734 puan) tarafından
Ben genelde kimseyi aramam. Aramak isteyenle görüşürüm ederim konu orada kapanır. Belki eltin kıskanmasın diyedir. Belki seni arıyor onu aramıyordur.
(12 puan) tarafından
Bilmiylrum canim belkide öyledir.sen olsan ne yapardun yani tavsiye edersin?aradiginda sogukmu davranim yoksa bosmuverim hicbisey yok gibi
(2,734 puan) tarafından
Çok umursamaz bir insan olduğum için o yüzden benn boşverirdim canım.
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Aman boşver sende onu arama 
0 oy
(16,538 puan) tarafından
Konuşmak istiyorsan sen ara istemiyorsan bekleme hem mesafeli olmayı isteyip hem neden aramıyor demek mantıklı gelmedi bana 
(12 puan) tarafından
(16,538 puan) tarafından
Eltin gittikten sonra da sen soğuk davran öyle kaldığım yerden devam ederim diye sanmasın
0 oy
(522 puan) tarafından
Galiba bende soğuk bir insanım ne kaynanam beni arar ne de ben.  Ama gidince konuşuruz normal şekilde 
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Zil takıp oynarım kız ne güzel kafan rahat töbeee rahat mı batıyo boşveer
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Sen  NIye aramiyon
0 oy
(483 puan) tarafından
aman aramasın çokta düşme üstüne
0 oy
(338 puan) tarafından
Boşver benim yeğenim vefat etti arayıp bir baş sağlığı bile dilemedi umrumda da değil diğer bacımin da kaynanası gelmedi annemde şu gelmedi bu aramadı diyor. Onlar arasa evladımız gerimi gelecek ki bırak boşver dedim bu saatten sonra da arasada açmam canı cehenneme 
0 oy
(519 puan) tarafından
Kız boşver takcak olduğun o mu kaldı benimki en son ne zaman aradı hatırlamıyorum bile amaaaan de geç hiç bile takmıyorum aynı köyde duruyoruz toplasan yılda 5 6 kere anca gelir o da bazen işi düşer de öyle ben artık takmamaya başladım hastaymış deseler kızı diğer gelini var banane der ederim o derece
0 oy
(351 puan) tarafından
Keşke benimki de aramasa :)
(12 puan) tarafından
Hahahah haklisin walla canim ama bu eltim onlara kalmaya yani köye tatile gittigi zamanlar böyle yapar, gidince arar.yani anlamadigim neden böyle yapiyor,ve gidince aradiginda nasil davranim
(351 puan) tarafından
Valla beni aramayan hiç kimseyi aramam bu kendi annem bile olsa hele ki biri geliyor diye aramıyorsa umurumda olmaz
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Aman kız boşver aramazsa aramasın. He inat olsun dersen eltin oradayken sen ara :D
(12 puan) tarafından
Hahahah dimi;))kiz bu eltim onlara kalmaya yani köye tatile gittigi zamanlar böyle yapar, gidince arar.yani anlamadigim neden ve sence ben ne yapim?
(9,839 puan) tarafından
Ben olsam çokda iplemezdim açıkçası

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,014 göst.
25 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
12 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pasaninannesi44 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 360 göst.
0 oy
4 cevap 67 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (860 puan) tarafından soruldu

403,552 soru

12,090,320 cevap

36,382 kullanıcı

...