0 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
Akşam eve geldik saat 9 oldu uyusun da saçımı boyuyim dedim  yarına kıyafet hazırlayın utuleyim ojemi süreyim ama yok uyur mu eşimde bakamadı bekle uyusun öyle gir dedi etti mi saat sana 12 çok sinirlendim .bn ne ara saçımı boyucam yikancam hazırlık yapcam uyut uatir diyene kadr etti mi sana gece 1 yatırdım ama şimdi de sinirden uyuyamıyorum .ne mi yapıyorum TV izliyorum.aksam.bi posta eşimi azarladm bı bakamadım çocuğa diye amann nefes alacak vaktim yok işe girmek için can atiyorum nefes alırım biraz yarında bı yere başvuruda bulunacaktım ama şu anki ofklemle bu hakimsizlikla imkansız girunuyor

6 Cevaplar

+1 oy
(257 puan) tarafından
Bazen öyle hissediyorum ki sanki annelik bana ağır gelmiş taşıyamıyormuşum , hayatım bitmiş ben tükenmisim gibi geliyor ve tabj bunları düşünürken aynı zamanda neden böyle hissediyorum diye inanılmaz bir vicdan azabı çekiyorum. Onu o kadar çok seviyorum ki o benim dünyamm her şeyim. Onun için şükretmedigim bir günüm bile yok Allahim hayırlı sağlıklı ömrünü versin ama gerçekten nefes alamadigimi düşündüğüm zamanlar oluyor .Demek annelik bu diyorum kendimi yatıştırıyorum .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla bende öyleyim inan ki akşam olunca afakanlar basıyor benim oğlan bazen babasında bile durmaz beni istiyor yıkıyor ortalığı ne duşa girebiliyorum ne birşey bir saat önce filan duşa girecektim mesela uykusunda ağlamaya başladı filan oturdum kaldım yani hepimiz aynıyız 
(356 puan) tarafından
Benim.sabrim tükendi ikisi aynı anda agliyo bazen gücüm tükendi vücudum iflas bayrağını sallıyor dayanamıyorum
Cidden işe girersem dinlenecegime inaniyorum
tarafından
Valla 2 tane zor canım gerçekten ben ikinciyi düşünmüyorum inşallah hakkında hayırlısı olur
0 oy
(174 puan) tarafından
Ben buna şöyle çözüm buldum. Çevreniz sizi yonetmesin siz çevrenizi yönetin. Buna esiniz de dahil. Eşinize çocuğa sen bak dediniz ya, bakmasını sağlayın. Sonrasında bir posta azarlasaniz da değişen bir şey olmuyor. Bir de çocukları erken yatırmayı alışkanlık haline getirin..9 uyumaları için ideal bir saat yaz kış fark etmez. 
(356 puan) tarafından
İlkinde öyleydi ikincifen sonra düzen dirlik kalmadi
0 oy
(7,992 puan) tarafından
Vala cnm bn bütün gün bakyrm akşam eşim gelir sadece yarık saat ilgilenir bn o sırada bulaşık toplarım  sonra çıkar spora gider çocuklar uyuyama kdr gelmez onladar çok yorgunum ki bmde anlatınca duugusala bağlama falan der . Susuyorum takiiiiii bı yerde patlayacam biliyorum kendimi biri 15 aylık biir iki buçuk yaşında 3 grcek . Uyutmak istesem önce büyük ağlar bni uyut diye banyoya koysam küçük çıkarma bni diye ağlar yemek cabasi dışarı parka gotrsem bin pişman oluyorum kaçıyorlar farklı yönlere... 

Bu aralar kendme çok aciyorum ....
(356 puan) tarafından
O zmn bn halime sukrediyim hiç değilse çocuk bölüşümü yapabiliyoruz aramızda yavrum ya sana da yardım eden olsun
(7,992 puan) tarafından
Önceden ederdi spor işini çıkardı adam ortada yok malesef şükret bencede;)
0 oy
(513 puan) tarafından
Bana da eşim bı 10 dk uyut sonra yaparsın diyor 10 dk da uyumuyor ki sarma sarmaya özeniyordum gece 2.5 a kadar küçük bı tencere sarabildim bebek sık sık uyanıyor 
0 oy
(8,494 puan) tarafından
Ayy hepsi aynı ya bende aksam aldim çayımı sen kızla ilgilen ben aşağıda rahat kafayla çay içip soluklanacam biraz dedim. Yarım saat bi baktim çocugada almış aşağı gelmiş. Neyse bari biraz yürüyüş yapalim dedim sonuç gene cocugu parka götürdük bir saat onu eglendirdik
(8,494 puan) tarafından
Boşuna cennet annelerin ayaklarının altina değil işte. Onlar bir saat bakamiyor ama biz bütün gün çocuk bakip üstüne birde yemek temizlik kendimize vakit ayırmaya çalışıyoruz
tarafından
Öyle vallahi Allah tüm anneleri cenneti ile mükafatlandirsin inşallah (iyi anneler)
(8,494 puan) tarafından
Amin inşallah
(356 puan) tarafından
Hahaah anne burda bak diye kapıya getiriyor evet
tarafından
Bide demezler mi hadi anneyi çağır gelsin diye ahshwh

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 392 göst.
0 oy
12 cevap 829 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu