0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yani elhamdülillah evde bebeğin hiçbir şeyi eksik değil meyvesinden etine kadar ama yemiyor sutren kestim düzelir diye ama yok yemiyor takviyeleri de veriyorum bı bebek hiç mi bişey yemez sanırsın kıtlık var bı abur cubur dolabına gidiyor valla bakıyorum insanlara Allah olmayanlara da versin gözüm yok ama hani çocuğu bı çeşit yemeğe kuru ekmeğe razı geliyor bizimki tatmiyor bile tükendim ne yemek yapsam diye her gün düşünüyorum yemiyor var mı bı tavsiyeniz bu sefer Dr gidince iştah şurubu falan varsa alicamtavsiyeniz varsa lütfen verin 2 yaşında bu arada

4 Cevaplar

0 oy
(3,995 puan) tarafından
aburcuburlari kaldirmakla basla canim ise 
tarafından
Sağol hiç mi vermiyim
-Reklam-
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Benim oğlum da çoğu şeyi yemezdi hala da seçiyor yakında 3 yaş olacak. Abur cubur ve ekmek isterdi vermedim onları uzun süre. şimdi çorba pilav vs yiyor, et tavuk sever. Tavsiyem önce bunları kes. Bir de biz anneler sürekli yemek konusunda çocuklarla muhattap olduğumuz için bize karşı biraz önyargılı olabiliyorlar. Bir süre yeni şeyleri eşin tattırsın oyunla falan. Bunun dışında çocukların olduğu yerlere götür, onların yemesinden de pozitif anlamda etkilenir ve deneyebilir.
tarafından
Çok haklısın abur cuburdan olabilir ama bişey yemeyince aç kalmasın diye veriyorum apartman da oturuyorum bebek çocuk yok canida sıkılıyor kıyamam üzüldüm şuan arkadaş da yok ara sıra parka görüyoruz
(4,593 puan) tarafından
O da vereceğini bildiği için inat ediyordur, 2-3 gün verme aç kalsın iyice. Abur cuburları da yukarı dolaba kaldır ve bitti de. Belki işe yarar.
tarafından
Deniycem inşallah işe yarar çok zayıf zaten görünce stres oluyorum
0 oy
(645 puan) tarafından
Aç kalacak diye korkmayın. Yemeyince hicbir şekilde abur cubur vermeyin. Abur cubur tüketimi bağışıklık tam zekaya kadar her şeyi etkiliyor.  Benim kızımın bakıcısı var mesela benimle düzgün yemek yemiyor ama kadında maşallah çok iyi yiyormuş. Anneye aşırı nazlaniyorlar. Benle yerken sandalyeye yatıyor. 
tarafından
Öyle tabi o kadar mızmız ki sanırsın taş veriyorum deniycem bunu sağolun cevabınız için
0 oy
tarafından
Sana bişey soyleyim mi abur cubur yediği için yemiyo seninki bak ben 3 yaşına kadar vermek istemiyorum dedim eşime yok yesin çocuk dedi zaten iştahlı onu da yer onu da yer dedi dediği gibide ilk zamanlar yemeğini güzel yiyodu aburcuburda yiyodu ama son zamanlar artık iyice tadını kaçırdı gidip çekmeceyi aciyodu ne isterse alıp getiroyodu en sevdiği yemekleri yemiyodu en son kızdım eşime sen alistirdin bunu böyle diye abur cuburu kestim şimdi eskisinden de güzel yiyo maşallah 
tarafından
Sübhanallah eşim alıştırdi her akşam bebe kapıda bekliyor biliyor ona alacağını boş gekrise kıyamet kopuyor sakliycam hepsini deniycem sağlıksız beslenmesindense aç kalsın
tarafından
Ne kadar aç kalabilir ne kadar aglayabilir ki önünde sonunda acikip pes edecek sen pes etme unutma couk egitiminde 1inci kural kararlı olmak çok ısrar etti çok istedi çok ağladı aç kaldı deyip vermicez ki her istediğini ağlatarak yaptırmaya alismasin
tarafından
Aynen öyle kaldırdım bile aslında farkettim ki çocuk bizi yönetiyor toplarken ne kadar çok abur cubur almışım meğer
tarafından
Ohoo o kadar abur cubur yerse nolcak tabi yemek yemez biz bi kere dışarı çıktık eşimle cips almışlar oğlum eve gelir gelmez cips cips diye ağladı ben yemeğini ye ondan sonra dedim yok tutturdu cips yicem diye eşim bi taraftan kiziyo cocugu aglatiyorum diye kayinbabami goruntulu aramış o bi yaraftan kiziyo ver bi tane nolcak diyolar o bi tane şimdi onu susturur ama ilerde 1 taneyle tatmin olmayacak daha fazla daha fazla isteyecek vermedim valla ağlaya ağlaya yemeği bekledi yedi ondan sonra verdim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 194 göst.
18 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eda98 (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
11 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 197 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Oylumm (1,571 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 306 göst.
1 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yeter2323 (77 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,154 soru

23,689,752 cevap