0 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşinizle çalışan bir bayan her sabah eşinize günaydın nasılsa mesajı atıyorsa ve bu durumu nasıl karşılarsınız  dusunürsünüz. Fikir almak istiyorum

6 Cevaplar

+1 oy
(148,377 puan) tarafından
bak 3gundur postlarini takip ediyorum dun eski postlarinada baktim kusura bakma senin kocam dedigin adamdan ne koy olur ne kasaba siddete ugramissin hastayken sana hay van demis aldatmis dunku postunu sildin ordanda yazdim onceki gunku postunada yazdim belliki bu ilj degil sonda olmaz bu 3. yazisim bosanamam ailem kabul etmez param yok cocugum kucuk diyosan sus ve kurcalama sen cevapda vermiyosun ki derdini anlasak ne dusunutosun ne yapmak istiyosun kalkip kadini arayip kendini rezil etmissin bacim sen hem kadini ariyon hem kocamin haberi yok diyosun sen ne yapmak istiyosun
(5,296 puan) tarafından
Psikolojisi bozuk ruh sağlığı yok bayanın
(148,377 puan) tarafından
bi erkek icin degermi boyle kafayi siyirmaya yaa bak ilkde degilmis büşü baktim tum postlarina yani tutupda kocasinin yavşadigi kadini arayip kocama soyleme ondan gizli ariyorum aranizda bisi varmi falan bunlar ne kadar kucuk dusurucu hareketler hani bunu saglam kafayls yapamaz zaten
-Reklam-
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Saçma bulurum zaten iş yerinde karşılaşmıyorlar mı orda günaydınlaşsınlar
0 oy
(3,559 puan) tarafından
Hayırdır bu ne iştir derim ,bir daha mesaj atarsa seninle değil kadınla konuşurum derim 
0 oy
(91 puan) tarafından
Bi defa bı başka şirket çalışanı eşime k.b bakma yeni uyandin geçiyorum ise yazmıştı burnundan getirmiştim sigorta sektöründe çalışanların hepsi bı tuaf
0 oy
tarafından
Ben tepkimi koyardım kesin ne münasebet yani iş arkadaşın o senin işle ilgili bişey yoksa konuşamaz kocamla 
0 oy
tarafından
Ne münasebet, iş yerinde karsilasirsin gunaydin dersin. Özel olarak mesaj atilmasinun altinda bir şeyler arararim.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,441,550 soru

23,694,783 cevap

311,255 kullanıcı

...