0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Oğlum 26 aylık kaka Yapinca yanıma gelip kaka yaptı diyor ha bire bezini elliyor sıcak birde bende bir lazımlık alıp başlayayim diyorum ama gözüm korkuyor nasıl olacak dıe örneğin geceleri nasıl olacak ne yapacam. Yada gündüz nasıl başlayacam. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakin ne olursa olsun bez bağlama ve kızma inatlasiyorlar 

Ben ikinci kez döndüm bezledim sonra geri başladım bugün 1 haftayı geçti attk tuvaleti gelince tuvalete gidiyor yapıyor 

Erkek çocukları pek lazimlik sevmiyor ve sana tavsiyem hiç lazimliga alıştırma benimki direk tuvalete gitti 

Ben ikinci baslayisimda o uyuyunca bez bağladım.kalkmadan çıkardım ama zaten beze hiç yapmadı mesela bugünden sonra artk bez takmicam gece
(1,264 puan) tarafından
Bendemi öyle yapsam acaba geceleri baglasamalisincaya kadar. Bide tuvalete götüreyim maa klozet kendisi çıkamaz ki
-Reklam-
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Lazımlığı ona seçtirdim. İlk 2 hafta anlattim durumu kabul etmesi icin uğraştım bekledim. O tamam dedi ertesi gün sabah bezi çikardim. Gece de takmadım. Ödül sistemi yaptım. 
(1,264 puan) tarafından
Evin içinde kaka yada çiş yaptığı oldumu kendi mi söyledi anne çiş dıe yoksa seni ha bire götürdün canım.
(2,941 puan) tarafından
İlk gün öğleye kadar sürekli altına yaptı. Öğlen uykusundan uyandı kendi söylemeye başladı. Oyun gibi geldi ona ve her işte ödül verdim kücük çikolata şeker gibi. Ki asla vermem normalde. Kaka yaptı markete götürdüm şevklendi. İlk hafta gece hep ıslattı. Kaldıramadığım günler. Ama 2. Günden itibaren hep kendi gitti gündüz kaçırmaları hiç olmadı. Evin bir yerine yapmadı cünkü köy evine götürdüm ben hep bahcedeydi.
(1,264 puan) tarafından
Kız benim oğlan asla yemez çikolata şeker ki versende almaz hiç vermedim tadını bile bilmez

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 409 göst.
0 oy
31 cevap 486 göst.
24 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 355 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,360 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu