0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (13,060 puan) tarafından
Dün kahverengi akıntı geldi dedim regl oldum böyle başlıyor hep. Devamı gelemedi. Bugün baktım beta 78 çıkmış. Şimdi bu yerleşme tehlikeli bir şey mi? İlk gebelikte yaşamadım. Tekrar kan vereyim mi? Tecrübesi olan bana akıl verebilir mi

3 Cevaplar

0 oy
(7,196 puan) tarafından
Yerleşme kanaması tehlikeli değil diye biliyorum ama bence siz muhakkak kadın doğum doktoruna görünün içiniz rahat etsin.
-Reklam-
0 oy
(2,269 puan) tarafından
Canım benim doktorum kıemızıya dönmedikçe şiddetli ağrı olup kanama artmadıkça sıkıntı olmadığını ama dikkat edilmesi gerektiğini söylemişti 2 günde bir kan ver 2 kayı artması gerekiyor sağlık ocağında gebelik takibinde çalıştım aklında soru işaretleri varsa yazabilirsin bildiğim yettiğince kadarıyla yardımcı olurım ama bu dönem biraz dınlen yürüyüşler kaldır indirler tetikleyebilir
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Eğer çamur gibi kahve devamlı degiliyorsa bu bir tehtit tabi ama boz bulanık sonra kanlimsi pembemsi alıntı şeklinde günde bikere geliyorsa yerleşme gebelik betaya göre var ama küçük daha zaten erken öğrenmişsin ben de 4 gün önce 146yla öğrenmiştim bendende leke gelmişti smdi oğlum 3.5 aylık oldu canm 

İlgili bir soru bulunamadı

408,513 soru

12,274,606 cevap

37,700 kullanıcı

Kategoriler

...