+1 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (12,999 puan) tarafından
Dün kahverengi akıntı geldi dedim regl oldum böyle başlıyor hep. Devamı gelemedi. Bugün baktım beta 78 çıkmış. Şimdi bu yerleşme tehlikeli bir şey mi? İlk gebelikte yaşamadım. Tekrar kan vereyim mi? Tecrübesi olan bana akıl verebilir mi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç bilgim yok post yukarı 
(12,999 puan) tarafından
Sağol balım
-Reklam-
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Yerleşme kanaması olabiliyor canım bı kadın doğuma git sen yinede
(12,999 puan) tarafından
Bugün sağlık ocağına gidicem canım yarın da acilden bir kan vereyim diyorum yükseliyor mu diye
(5,500 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım bende yarın test yapacağım
(12,999 puan) tarafından
İnşallah canım senin de gönlüne göre olsun
(5,500 puan) tarafından
Allah isteyene versin bebeğim çok küçük ♥️
0 oy
(10,911 puan) tarafından

Yerlesme kanaması yaşadım 2 3 saat kahverengi akıntı şeklinde ama devamında yoğun kanama yaşayıp bebeğimin birini düşürdüm 2 gün sürer Yerlesme kanaması az ve ağrısız kahverengi ve pembe lekelenmeler yerleşme tehlikeli değil bebek keseye yerleşiyor kanamaya dönerse tehlikeli 

(10,911 puan) tarafından
Hafif kasik ağrısı normal bebek yerleşirken olur ama adet gibi can yakmaz birde adet olduk sanıyoruz ya o kasik ağrısı psikolojik bile olabiliyor
(12,999 puan) tarafından
Anladım canım dua et bana olur mu
(10,911 puan) tarafından
Ederim ama kesin hamilesin abla dünde aklıma gelmişti yerlesme kanaması ama tecrübeli kadın yerlesme kanaması adet kanaması bilir diye uzatmak istememiştim
(12,999 puan) tarafından
İlkinde olmadı ki gülüm yaş ile ilgisi yok tecrübenin siz söyleyin bana uyarın ❤️
(10,911 puan) tarafından
Duymussundur belki diye bende oldu yerlesme kanaması ablamda da olmuştu
0 oy
tarafından
Benim bildiğim kadarıyla tehlikeli değil. Zaten öyle kanama gibi de değil. Leke tarzı ve uzun sürmüyor. İki gün sonra betayi yenilemekte fayda var nagiş. Umarım sağlıklı bir gebelik olur. 
(12,999 puan) tarafından
Amin canım inşallah.yarın acilden tekrar kan vereyim diyorum
0 oy
(5,612 puan) tarafından
Bendede hiç yerleşme kanaması olmadı canım yarın tekrar kan ver yükselirse Allahın izniyle sağlıklı bit gebeliktir
(12,999 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Bende olmuştu 3 gün filan sürmüştü, doktor olabilir normal demişti sadece bizde kan uyuşmazlığı olduğu için kanama görürsen iğne yapmamız lazım demişti 
(12,999 puan) tarafından
Ben ilkinde yaşamadığım için test bozuk diye düşündüm canım açıkçası
(2,365 puan) tarafından
Yok olabiliyormus canım
0 oy
(252 puan) tarafından
canım yerleşme kanaması da olabilir düşük tehlikende olabilir bı hastahaneye git bende de oldu kahverengi pembemsi akıntı hemen doktora gittim  doktor muayene etti kese gozukuyor dedi progestan başladı hemen bide iğne tanı benim geçmişte 4 düşüğüm Wardi o lekelenmem benim 15 20 gün sürdü şimdi yanımda çok şükür 2 buçuk yaşında teyzesi sende doktora git inşallah kötü bişey değildir 
(12,999 puan) tarafından
Benim çok küçük daha canım günüm geçmeden öğrendim kese görünmez diye düşünüyorum
(252 puan) tarafından
o zaman 2 güne bir kan takibi yaptr bakalım.Rabbim korktuğunuz yere uğratmasın
(12,999 puan) tarafından
Amin canım.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 246 göst.
24 Aralık 2023 Aile kategorisinde El1997 (2,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 495 göst.
0 oy
16 cevap 849 göst.