0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (768 puan) tarafından
Bezi 2 yasinda bıraktık ama gece aşırı derin uyudugu için uyanip cise gitmiyordu kac kere isemis kurumaya yakin fark ettim sonrada boyle olmicak diyip gece bezleme hatasina düştüm suan 3 yaşında dun gece birakma kararı aldık ama aşırı derin uyuyor ve asla uyanmiypr ben sürükleye sürükleye götürdüm bi kac kere ayakta durmuyo yani bildiğin uyuyo iki uc kere zorla yaptırdım sonra altina isemis ama nasil olcak benim onu uyandırdığimin cise goturdugumun farkında değil boyle boyle mi aliscak napmam gerekiyo cok su iciyor ve cok cis yapiyor 

5 Cevaplar

0 oy
(2,944 puan) tarafından
Biz daha 3 hafta olduk. Hep uyuduktan 2 ya da 3 saat sonra kaldırıyorum 1 kere. Daha 2 gündür kendi kalkıyor çişim geldi diye. 
(768 puan) tarafından
Bizimkinin uyanma problemi var iste ben uyandırsamda uyanmiyo cok derin uyuyor
(2,944 puan) tarafından
Benimkide başta öyleydi uyuyordu lazımlıkta simdi alıştı sanırım
-Reklam-
0 oy
(541 puan) tarafından
Ben öncelikle gece yatmadan 1 saat önce su içmesini kesiyorum ama bazen içiyorlar bide yatmadan muhakkak çiş yaptırıp öyle yatırıyorum tabi büyüdükçe tutma süreleri uzuyor 
(768 puan) tarafından
Bende oyle yaptım ama uyuduktan bi saat sonra yapmış altina sonra 2 saatte bi kaldirmaya çalıştım kalkmado zorla goturdum yaptirmaya sabah kalktığında sordum hatirlamiyorum dedi benim onu kaldırdığımo.gotirdugumu fark etmiyor öyle oluncada alisir mi
(541 puan) tarafından
Zamanla alışır tutmayı öğrenir yaşı küçük çünkü siz kaldırmaya devam edin bence
0 oy
(321 puan) tarafından
Benim yiğenim de oyleydi çişe kaldırıldı ablam o gider mutfakta otururdu biraz ugraşacan  canım benim zorla kaldırıp tuvalete oturtacan 
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Böyle alışır heralde. Gündüz söyle gece bezinin olmayacağını. Gece uyumadan önce de hatırlat. Suyu da azaltabildigin kadar azalt gece. Ve gece en az 2 kez tuvalete kaldır. İlki uyuduktan 1-1.5 saat sonra. 2. Olarak da sabah 5-6 gibi. İhtiyaca göre de daha fazla ya da az kaldirirsin. Çocuğun durumunu sen takip ederek karar verebilirsin buna. Ama bezleme artık gece. Oğlumun gece alt islatmasi 4.5 ay sürdü. Her gece en az 2 kez kaldırdım. Zamanla alıştı. Gece çişi gelince ağlamaya başladı. Öyle öyle haber vermeye başladı. 
0 oy
(61 puan) tarafından
Ya ben bir turlu tuvalete alıstıramadm ne yaptıysam oturmuyor yapmıyor cısını 29 aylık bu arada 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 214 göst.
16 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
13 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.
25 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (611 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,925 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...