0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (435 puan) tarafından
Ya yemin ederim sinirden ağlıyorum kocaman 50 yaşında kadın eli tutar ayağı tutar senenin bir ayı gidiyoruz evine hergün de gitmiyoruz 10 saat yoldan gelmişiz ne yemek yapmış ne evini temizlemiş hayır asla utanmıyoda artı oğlu da mahcup olmuyo benimle kavga ediyo zehir ettin diye gözünüzü seveyim ayıp degil mi ya nolur bende mi sorun var 

10 Cevaplar

+1 oy
(5,032 puan) tarafından
Rahmetli babanem annemlere yaparmis. Annem taa istanbuldan trabzona gidermis babanem evi temizleme yemegi gec bos buzdolapli evi birakip yayla evine kacarmis. Annemde bi iki sonra hiiic gitmedi. Hos babam toz kondurmazdi ama yaslaninca kari kiymeti bildi de noldu olan anama oldu.
(435 puan) tarafından
Yazık ya hele şu halden anlamayan eşler
(7,249 puan) tarafından
iste gelin gelsin temizlesin dolabi falan da doldursun gtsinler amac bu
(5,032 puan) tarafından
Valla benim annem bi daha gitmedi ama onlar soz konusu olunca babam cok uzmustur annemi evin huzuru resmen yok ediyolqrdi taaa kac km yerden bile. Annem kendi ayaklarinin uzerinde durdugu icin gitmemeye cesareti vardi. Yillar gecti babama kazik atinca babanem ve halamlar annem kiymetli oldu. E bizde buyumustuk ben herseyi cat cat diyebiliyorum. O da etkili oldu ama olan annemin gencligine oldu :)
-Reklam-
+1 oy
(1,082 puan) tarafından
kavga niye ediyosunki adam gibi agirlamiyosa gitmeyin.pis evde bayram gecirmek istiyosa elleme pis pis gecirsin bayrami esinle arani bozma onu yaninda tutcaksin her durumda
(1,920 puan) tarafından
En güzel yorum.  +
0 oy
tarafından
Tipik kaynana modeli....d.d..d
(13,401 puan) tarafından
Ayy oyle deme kiz gorunce diyorum kaynanama kurban oliyim :D
tarafından
İstisnalar kaideyi bozmaz balım ya... Genel olarak Kaynanalar böyle.

Benim kaynana da bana hiç iş yaptirmaz ben orda olsam bile kendi yapar yemeği.
(13,401 puan) tarafından
Benimkide oyle iste elimi surdurmez bana gelincede sen cocuklara bak ben yaparim der. Köye gidince elimi biseye surdurmez misafir gibi gider gelirim tatil yaparim. Gecen esim goturdu onu köye 1 gece kaldilar oglumla. Ben gitmedim. Yemek yapmis yollamis gidince yersiniz diye
tarafından
Heh aynı benimki de öyle o akşam ki yemeklerden yanımıza koyar illa, yarın çocuklara oglende yedir diye. Salcami tursumu menemenlik ne varsa yapar gönderir sağolsun. Kayınpeder market alışverişi yapar getirir, çocuklara bez mama alıp alıp dururlar.
(435 puan) tarafından
Ya benim ki de eve adım atmaz gelinler olunca sırf hizmet bekler
0 oy
(321 puan) tarafından
Sana temizletecek sende üstün körü yap otur kalk evine dön
(435 puan) tarafından
Canım evime dönmek biraz zor ama temizleyeceğim çocuklarım olmasa ellemem ama çocuklar hasta olur o pislikte
(321 puan) tarafından
O kadar diyorsun sen bilirsin ben derim idareli birşeyler yap oda yardım etsin sana Bi tarafını tutup oturmasin
(435 puan) tarafından
Yok canım kendim yaptım ayak bağı olmasın yeter
0 oy
(6,719 puan) tarafından

Haklısın ayıp etmiş :getlost:

(435 puan) tarafından
Eli degmemiş birde şaka gibi
0 oy
(7,149 puan) tarafından
Yedi kat el de olsa eve gelen misafire yemek yapılır biz böyle gördük bencede çok ayıp etmiş . Temizlğe gelince de belliki sana güvenmiş ama hiç yapma hava değişikliğinden hastalandım de oram buram ağrıyor de hiç istediğini verme eline madem sağlığı sıhhati yerinde seni kullanmasına izin verme .ha hasta olur yaşlı olur tm eyvallah yaplılır ama sen yan gel yat gelin gelsin yapsın oldu
(435 puan) tarafından
Canım her geldiğimizde böyle asla elini sürmüyo ben mecbur yapıcam çocuklarım var ve cidden evin o hali durulur gibi değil
0 oy
(20,795 puan) tarafından
Evi temizdir genelde benden iş beklemez ama yemek konusunda aynı 16 saat yol gidip gecenin yarısı tencerenin dibindeki bir avuç fasulyeyi açsan ye dediklerini bilieim
(435 puan) tarafından
Ya ayıp ama insan yemeksiz bırakır mı hadi beni geçtim torunların için bari yap
0 oy
(3,938 puan) tarafından
Biz kaynanama 10 dk mesafedeyiz biz geliyoz diyelim kalkar hemen mutfağa girer aç da olsak tokda olsak birşeyler yapar. İnsanlık başka bişey kaynana olmaylada alakalı değil yani. Hele bide 10 saat yol ne demek. Kocan kapıdan girince hiç mi mutfaga gitmiyor 'ana açız hani ne yaptın 'die
(435 puan) tarafından
Yok ya anası çok meşgul bir kadın anasına hak veriyo
0 oy
(3,646 puan) tarafından
Anne yemek yapmaya vaktin olmadi galiba de. Cok mi zor bir corba pilav yapmak.... ayip tabi. Disaridan soyleyelim hic halim yok de biraz naz yap, pide yaptiralim kiyman varmi anne de :) ava giderken avlansin
(435 puan) tarafından
Köy yeri canım :)
(3,646 puan) tarafından
O zaman buzlukta eti ne vardir manti veya sarma tarzi, acima kullan :D
(435 puan) tarafından
Kız keşke olsa ne bir börek yaptı ne bir bayramlarda baklava açar kadın bi tuhaf ya yaptığı yemek de hiç güzel olmuyo verdiği herşey çöpe gidiyo benim evde Allah affetsin
(3,646 puan) tarafından
Ne diyim ki canim, Allah evine kavustursun :)
(435 puan) tarafından
Saol canım:)
0 oy
(794 puan) tarafından
Kendileri el göğüste hizmet bekler saygı sevgi bekler ama herşey karşılıklı sen büyük olarak yap ki karsindakide sana yapsın el kızı ne kadar ucuz oluyor yanlarında o pisliğin içinde kendisi nasıl yaşıyor kaç aydır temizlik yapmıyor ki o kadar kirlenmiş 
(435 puan) tarafından
Canım oldu olası evini böyle kullanır camlar kuş pisliği İnan yarım günde o yol yorgunluğu ile bir tek mutfak ayrıntılı sildim birde balkon hep kuş kakası olmuş anca bitti söylediklerinde çok haklısın canım
(794 puan) tarafından
Yapma diyecem de içinde sende kalcan insanın midesi almaz valla
(435 puan) tarafından
Canım iyi akşamlar İnan dediğin gibi bende yaşıyorum o yüzden akşama kadar bütün evi temizledim yetmedi eltim geliyo diye yemek yaptım canım çıktı kimsede kıymet bilmiyo mahcup bile olmuyorlar yemek getir yemek yok mu böyleler çocuklar büyüsün asla adım atmam buralara
(794 puan) tarafından
Yapmasan kıymet bilirler canım cokda yorma kaba taslak yap kendi kalacağınız odayı güzel temizle tabak kaşık temiz olsun gerisini boşver eltin gelince yardımcı oluyor mu peki
(435 puan) tarafından
Canım çok sağol tavsiyen için :) yaptım canım cam kapı eltilerin odasını heryeri çektim sildim süpürdüm temizledim eltilerim de iş yapmamazlık etmezler gelince odasını temizledim diye teşekkür etti hatta bitirdim bütün evi bayram sonrası gideriz o zamana kadar da sadece süpürge açıyorum toplama yapıp yemek işlerine bakıyorum :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 217 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 522 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalanumsu (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.