0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar bizim ev yarım saattir af edersin hem tuvalet deliğinden ,hem salonda olan su akan delikten ,hem de mutfaktaki su akan delikten ve balkondaki su akan delikten su geliyor .sizce sorun bizim evde mi yoksa tüm apartmandan mı nereden tıkanmış olabilir. Herkes birbirini suçluyor sizce sorun kimde kokudan öleceğim resmen:'(Bir de en büyük şanssızlık evde 3 gün önce yıkamıştım halılarım hepsini yıkamaya göndermiştim. Sinir krizi geçiriyorum. sizce sıkıntı nerede olabilir bizim alt kata su sızıyormuş üst katta da çok az tuvaletlerinden su gelmiş ve sıkıntı nerede olabilir? Başına gelen oldu mu aramızda?

2 Cevaplar

0 oy
(12,639 puan) tarafından
ayyy çok iğrenç. kesin tuvalete ped, bebek bezi falan attılar 
tarafından
Yook artık öyle şeyler de mi var:(
(12,639 puan) tarafından
tabi bundan tıkanır borular. sucu çağırıp baktırmanız lazım ama genelde mutfak ve banyonun gideri farklı olur, balkon gideri farklı olur. atık miktarı ve kullanıcı sayısına göre boru çapı artar. koku olmasın diye de banyo ve mutfak ayrı gidere sahip olur ayrı havalandırma bacası olur. sizin niye hepsi tıkanmış onu anlamadım. bu durumda üst katlarda bir şey olmaz ama alt katlar batar
tarafından
Aynen cnm biz birinci katta oturuyoruz ,bide giriş kat var ikimiz çok etkilendik.sonucta gider borusu tek olduğu için bizim  dairede niye kaldı anlamıyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence ilk bir sucu çagırın butün apartmani kontrol etsin su gelme sorununu gidersin ondan sonra kim kimi suclamadi gerekiyorsa suclasın ve dikkat edilsin binanın genel logarı da tıkanmış olabilir 
tarafından
İşte işin en kötü tarafı en çok Benim evim maf olmuş ,bide giriş katı su damlıyormus
tarafından
Siz bir baktirın o zaman giris kata su damliyorsa sizden damliyordur ustteki kata da az su ciktiysa sizden cıkmis olabilir ama konsular anlayisssiz sa demeyin asla sorun sizden kaynakliysa tamir ettirin konu kapansın yoksa surekli dile getirirler huzur bozarlar

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 187 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kulpsuzkupa (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
15 cevap 614 göst.
24 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 291 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (869 puan) tarafından soruldu