0 oy
234 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (255 puan) tarafından
Hanımlar sanırım depresyondayım sürekli kötü rüyalar görüyorum ruhum sıkılıyor bu durum uzun süredir böyle Böyle bir dönem geçirdiniz mi nasıl atlattınız yardımcı olursanız çok sevinirim

7 Cevaplar

0 oy
(129,628 puan) tarafından
depresyona giris var cikis yok labirent gibi bisi bulamazsin cikisi terapi almadan cikamazsin
(5,470 puan) tarafından
Aynen öyle.
-Reklam-
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Geçiriyorum şimdi.. 

Durup dururken sınır atakları yaşıyorum

On yılı aşkın süredir böyle olmamiştım

Kolay kolay modum düşmez, negatif düşünmem hep iyi taraftan bakarım ama bu sefer olmuyor

Eskisi gibi hayata devam etmeye çalışıyorum zaten her gün çocuklari dişarı çikart zaman geçir yika uyut derken gün geçiyor inşallah içim de soğur gün geçtikçe

Allah içine ferahlık versin evde kalma dişarı çik yoksa komple içine kapanırsın
(255 puan) tarafından
Beni kötü rüya görmek bıktırdı canım sen de kötü rüya görüyor musun hep
(13,709 puan) tarafından
Her gece elimde çiçek mezar mezar dolaşıyorum
0 oy
tarafından
Depresyonu istediğin kadar doktora git istediğin ilaçları kullan psikologla konuş kendin iyileşmek istemediğin sürece iyileşmiyorsun  
tarafından
İmzamı atarım yazına kendi Doktor'un kendğn olucan
tarafından
Bende aynıydım çünkü :)
tarafından
Bende geçirmiştim hiçbirşey fayda etmemişti şu ilaçlar bence fasa fiso yalandan içiliyor kendi kendime çok zor oldu ama 2 senede atlatmştm o düşünceler falan çok şükür gitti birdaha inşallah gelmez depresyonn en iyi ilacı evde durmamak ve sosyal ortam
tarafından
Kesinlikle öyle canım bende çok kötü olduğum zamanlar oldu vs ama kendimi hep iyi olmaya adadım çalıştım bir şekilde hala oluyor arada kötü hissediyorum ama kendimi kapatmamaya çalışıyorum
0 oy
(361 puan) tarafından
Psikoloğa gittim hap verdi 2 ay kullandım resmen uyustum. Sarhoş gibiydim. Uyudum kafaya bisey takmadım sonra biraktim
(680 puan) tarafından
Hangi ilacı verdi acaba? Başka ne tür yan etkisi oldu? Bana da verdi ama kullanmıyorum bu yüzden
(361 puan) tarafından
Şuan hatırlamıyorum inanın çünkü bırakalı 1 yıl oldu.
0 oy
(5,334 puan) tarafından
Terapi terapi terapi.... Ben masalin tanisi netlesince agir depresyondaydim bi gun iyce kendimi kaybetmistim esimin komutani duymus lojmanda oturuyorduk o gelmisti 3 saate kadar konustuk agladim hic kimsenin yaninda aglayamadigim kadar o kadar iyi gelmisti ki hala dua ediyorum o adam gelmeseydi belkidr hala deoresyon da olurdum 
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Depresyon malesef öyle iyileşen bir hastalık değil. Tanı alırsın. Zaman zaman atakları olur. Destek alman lazım mutlaka. Zamanla baş etmeyi öğreniyorsun. Ya da tam tersi
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Ben 7 yıldır depresyondayım alıştım depresyonsuz hayatı unuttum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 60 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
19 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
26 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,029 puan) tarafından soruldu

408,409 soru

12,270,479 cevap

37,576 kullanıcı

Kategoriler

...