+1 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annemle babam bizi almaya geliyorlar. Annem sabah çıkalım demiş, babam heyecan yapmış hemen gidelim diye. gece yolculuğu yapıyorlar babam kullanıyor arabayı. Yaşıda var 60 yaşında adam buraya yola çıktıklarında bile Ankara  yoluna girmişler ger dönmüşler falan annem sürekli önüne bak araba var bilmem ne deyip duruyordu telefonla konuşurken gerim gerim gerildim yani. Dua edin sağ sağlim yanımıza gelsinler bizde sağ sağlim geri dönelim 14 saat yol 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağ salim gelsinler kuzum gözün aydın ❤️
tarafından
Ayy sağol canım çok sağol 14 saat gece yolculuk yapıyorlar birde babam kendisi sürünce çok endişe ediyorum
-Reklam-
0 oy
(12,961 puan) tarafından
Ayy idil ya valla kendi babacigim geldi gozumun onune istemsiz agladim ya. Sagsalim saglikla gelsinler insallah yanina kavuşun
tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim ağlama ya ❤️ ben de çok gerginim 14 saat yol geliyorlar valla gece uyuyamayacagım
0 oy
(135,811 puan) tarafından
ananin ehliyeti yokmu laa ayy shel falan vardir yatsin baban az dinlensin
tarafından
Aşkım annemin ehliyeti varda otomatik araba kullanamıyor annem manuel kullanıyor otomatik araba kiralamışlar Kayseri’de uyuruz diyorlardı
(135,811 puan) tarafından
sjsjsjs şu otomatigi bemde sevmiyom bildigin akulu araba yaw ☺️☺️ anam uyusunlar valla gece zor oluyo benim bile gozum kapaniyo
tarafından
Valla bakalım şimdi aksaraydalarmış
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Kazasız belasız hayırlı bir şekilde gelsinler inşallah, sizde bol bol Ayetel Kürsi gönderin...
tarafından
Amin canım tamam çok sağol
0 oy
(3,570 puan) tarafından

Sağ salim gelsinler inşallah idilcim. Ya babalar yaşlandıkça gereksiz bi aksiliğe bürünüyorlar canları sağ olsun tabi:) annen sabah gidelim demiş ne güzel yada sabaha karşı dinlenip çıksaydı keşke. Bende çok huzursuz oluyorum bu yolculuklarda. Allah kaza bela vermesin canım. 

tarafından
Teşekkürler canım amin . Valla hiç sorma ya yaşlandıkça söz dinlemiyor gece uyuyamacagım bende amin amin
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Kazasız belasız hayırlı yolculuklar ♥️ 
tarafından
Sağol aşkım ❤️
0 oy
(107 puan) tarafından
Otobüsle gitme şansınız yok muydu ?
tarafından
Yoktu canım oğlum otobüste hayatta durmaz otobüste bebe oto koltuğu da yok zaten
(107 puan) tarafından
Sagsalim gelirler inşallah
tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
tarafından

İnşallah sağ salim gelirler.ama keşke sen direk otobüsle gitseydin. onlar nerden zahmet etmişler kıyamam yaa bide yaşları da var<3

tarafından
Annem 47 yaşında canım da işte babam biraz yaşlı ben otobüsle gidemezdim oğlum durmaz çünkü onlarda otobüsle gelmeme hayatta izin vermezlerdi zaten otobüste bebe oto koltuğu da yok zaten o yüzden :) sağol canım ❤️
0 oy
(4,320 puan) tarafından
Yolunuz uzunmuş inşallah sağ salim gelir gidersiniz. Benimde eşim çıktı yola iş için gitme sabah git dedim ama dinlemedi 2 saatlik yol ama korkuyorum inşallah sağ salim varır yerine 
tarafından
Bu erkekler hiç söz dinlemiyorlar seninkinde sağ sağlim gitsin benimkiler 14 saat
0 oy
(224 puan) tarafından
Rabbim sağ selamet birbirinize kavuştursun inşallah 
tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Kazasiz belasiz gelirler inşallah okudum, benim babacimda uzun yola çıkamıyor Rabbım eksik etmesin onları başımızdan amin.
tarafından
Amin canım amin sağolasın ❤️
0 oy
(8,922 puan) tarafından
Benim annemde çok teleşlanır babam araba sürünce bnde öyleyim eşim hızlandımı motoru sürerken hemen yavaş derim korkma der hep ama  işte korkuyom hızlı sürünce 
tarafından
Şimdi aradım da dinlene dinlene geliyorlarmış içim rahatladı :)
(8,922 puan) tarafından
İyi bali canım bişey olmaz Hayırlısıyla gelsinler
0 oy
(310 puan) tarafından
Hayırlı yolculuklar olsun. Neşe, uğur ve sefa getirsinler. Korkmayın 60 yaşında insan, uzun yolda yorulduğunda dinlenmesi gerektiğini hesap edebilir. Yetişmeleri gereken bir şey yoksa ağır ağır gelsinler. Ama içiniz rahat etmeyecekse gece belli aralıklarla en azından annenizi arayıp uyanık tutabilirsiniz.
tarafından
Sağol canım amin . Annem hayatta uyumaz yol sırasında şimdi aradım dinlene dinlene geliyorlarmış :) Kayseri’de uyuyacaklarmış :) yok canım da işte babam biraz yaşlandıkça söz dinlemez oldu endişe ediyor insan
(310 puan) tarafından
Çocuk gibiler değil mi? "Ezan okunacak eve gel" diyesi geliyor insanın bazen :) Allah kalbinize ferahlik versin. Sabaha keyifle birlikte kahvaltı yaparsınız inşallah.
tarafından
Kesinlikle yaş ilerledikçe öyle oluyorlar çok sağol canım ❤️
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Hayırla sağlıkla gelsinler İnşallah,Rabbim kavuşmanızı nasip etsin sağsalim ❤️
tarafından
Amin canım çok sağol ❤️
0 oy
(5,174 puan) tarafından
Rabbim yol açıklığı versin canım Allah korusun 
tarafından
Bayburtta sıcağa hasret kaldık abla haha :D şakası bir yana annemlerde öyle diyor valla çok korktum ben Konyalıdan Bayburtlu oldum sanırsam :D
(5,174 puan) tarafından
Kuzum sen has konyalisin hiç korkma ama adım attığın yer Suri buna hazırlıklı gel
tarafından
Hahah :D en çok korktuğum şeylerden biri ya birisi bir defasında Ulaşı çalmaya çalıştı varya bu sefer karakolluk olurum yani
(5,174 puan) tarafından
Ayyy pislikler Allah in belaları
tarafından
Vall öyleler ya tiksiniyorum
0 oy
(3,643 puan) tarafından
Hayırlı yolculukları olsun canım inşallah. Kazasız, belasız gelip gitsinler ❤️
tarafından
Geldiler canım şükürler  olsun çok sağol ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Papatya_masal (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 225 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeyno♡Mustik♡Talha (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 117 göst.
29 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (567 puan) tarafından soruldu
+4 oy
17 cevap 243 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,174 puan) tarafından soruldu

412,321 soru

12,412,089 cevap

44,891 kullanıcı

Kategoriler

...