0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (320 puan) tarafından
Merhaba hanımlar, bu sene ins çocuk gelişim önlisans mezunu olacağım, kpss ye girip şansımi denemek istiyorum ama ücreti ne kdr, nasl yatirilir vs hiçbir bilgim yok . İlk kez gireceğim bana genel bilgi verir misiniz

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim basvurular bu ayin 13 unden 2 temmuza kadar basliyor basvuru yapinca ziraat mobilden yada ziraat atm den osym odemeleri menusu var ordan yada osym sitesinden basvuru yapinca odemeler kısminda kredi banka kartiyla odeme secenegine hesap bilgileri girip ordan yatirabiliyorsun 350 tl diye duydum ama net degil sanirim bu bilgi 
(320 puan) tarafından
Kaç oturum peki, ve kaç ders var acaba
tarafından
Tek oturum 5 ders
-Reklam-
0 oy
(524 puan) tarafından
Merhaba yakında basvurlar başlar ÖSYM nin sitesinden başvuruyu yapıp sonra online olarak bakmadan ödemesini yapıyorsunuz ücret o sıra da gözüküyor 
(320 puan) tarafından
Kaç oturum peki acaba
(524 puan) tarafından
Önlisans tek oturum genel yetenek genel kültür oluyor genel yetenek kısmında Türkçe matematik genel kültür bölümünde tarih coğrafya vatandaşlık güncel oluyor
(320 puan) tarafından
Ay ama ben hayatımda hiç genel kültür ve vatandaşlık dersi almadım ki, nasıl çalışabilirim
(524 puan) tarafından
Sınav eylülde galiba çalışmaya başlasanz iyi olur YouTube de anlatan hocalar var
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Ücreti bu sene heralde 350 tl olur ilk başta ösymnin sitesinde sınav başvurularına gir ordan hesabın yoksa hesap kur varsada giriş yap sonra başvurular kısmında kpss önlisans yazıyor başvuru yap diye tıkla tüm bilgilerin oluyor zaten parayıda kart varsa kartına at ordan banka bilgilerine gir banka bilgilerinde demek istediğim kartın üstündeki rakamlara giriceksin
(320 puan) tarafından
Toplam mi 350 ve tek oturum mu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 82 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Azizeak (198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 216 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde My Rose (448 puan) tarafından soruldu