0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (2,935 puan) tarafından
Kızlar dişimin acısı beynime vurdu dişçiye gittim agumentin diye bir antibiyotik verdi emzirenler içebilir dedi

şuan için çekemem tek çözüm antibiyotik dedi dün içtim 3.5 aylık bebeğim var emziriyom o uyuyunca içtim yaklaşık 4 saat sonra emzirdim ilactan sonra bebeğe bişey olur mu 

Çocuk doktoruna sordurdum bir sorun olmaz ama çok kullanma demiş 

Bitane kullandım o bile fayda etti dişim rahatladi resmen bir haftadir kabusu yasiyom dayanamadım artık ama içim içimi yiyo böyle olupda kullanan var mı antibiyotik emzirme doneminde

7 Cevaplar

0 oy
(1,712 puan) tarafından
Kullandım hapını yutamadıgım için şurubunu kullandım günde 3 defa 2 şer ölçek süte geçmedi bende emziriyorum sorun yaşamadım
(2,935 puan) tarafından
Valla kuzum zor durumda kaldım ya yoksa asla kullanamzdm dis acısı doğumdan beter
(1,712 puan) tarafından
Bende aynı dişim yüzünden kullandım
-Reklam-
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım mecbur içmek zorundayım benimde kanal tedavisi olacak iki gündür içiyorum
0 oy
(2,232 puan) tarafından
İçiliyor ya bende bir kaç kere içtim veriyor yani Doktorlar 
(2,935 puan) tarafından
İçtim okadar iyi geldi ki resmen acim kesildi bir haftadır bosuna çekmişim
0 oy
(5,434 puan) tarafından
Ben kullandim iki tane de dis cektirdim sorun olmadi sonucta emzirdigini bilerek veriyorlar ilk cektirdigimde oglum 2aylikti digerinde 5 aylikti ilki kurbana denk geldi o dis sancisindan aglaya aglaya bir hal olmustum kafama duvarlara vurasim geliyordu 
(2,935 puan) tarafından
Böyle olmasam kullanmak zorunda kalmazdim ama aynı böyle oldum bir hafta cekdim dayanamadım ya
(5,434 puan) tarafından
Canım birsey olmaz vicdan yapma diş agrısı birseye benzemiyor zaten sezeryandan sonra da antibiyotik veriyorlar zarari olsa o zamanda vermezler
0 oy
(260 puan) tarafından
Ben kızıma süt verirken iki kere idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle bir kere de mastit sebebiyle toplamda 3 kere antibiyotik kullanmıştım. Mecbur olunca yapacak bir şey yok 
0 oy
(3,466 puan) tarafından
Ben kullandım şu an yine diş hekimi verdi kullanıyorum zaten doğum yaptıktan sonra da antibiyotik veriyor doktorlar bebeğinde pişik mantar ishal olursa kullanmayı bırakırsın 
0 oy
(4,358 puan) tarafından
Vucudumda normalden 9 kat fazla enfeksiyon varken 10 tane antibiyotik igne vuruldum. Doktora belirtirsin ona gore yazar ilaci.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 442 göst.
25 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hzltn (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 47 göst.
16 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben geldm (2,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Semrak (14 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 52 göst.

409,970 soru

12,326,268 cevap

39,100 kullanıcı

Kategoriler

...