0 oy
86 göst.
Aile kategorisinde (433 puan) tarafından
5 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah . Kızım var 3 yaşına girecek . 1.5 senedir de 2.yi istiyorduk yeni oldu ama heyecanım işk çocuktaki gibi değil . Şimdi endişeketim var kaygılarım korkularım var. İlkinde beni neler beklediğini bilemediğim için bu duygularım yoktu. Anne olduktan sonra ögrendiğim şeyler beni artık korkutuyor . Mesela ya onu çarşı pazarda kaybedersem ya onu koruyamazsam ya ablası gibi yemek yemezse bu yaşadıklarımı da onunla yalarsam gibi gibi korkularım var. Sizlerde de böyle oldu mu yoksa işk çocukmuş gibi heyecana kapıldınız mı? Ya ben 2.olsun diye çok çaba sarfettim. Hatta burada 5 tane femara ilacı oşan varsa verebilir mi diye fost açıp linçler yedim ama değdi :) o ilaçtan sonra hamile kaldım şükür . Verecek olan Rabbim dir ilaç sadece vesile oldu . Şimdi korkularım var ya dış gebelik olursa ya düşük olursa . Desteginize ihtiyacım var.

2 Cevaplar

0 oy
(5,665 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Hepimizde var canim aynı hisler.Stres yapma kendine.
(433 puan) tarafından
İnşAllah canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(3,193 puan) tarafından
Canım stres yapma bende ilki kadar heyecanlı değildim ve çok sevinmiştim sende sevindiğini düşün hemen ilerisini düşünme Allah'ın iziniyle bir şey olmaz bide hastaneye gittin ya değerini öğrenebilir miyim benimde sinirlerim bozuk kimyasal dediler de bana 
(433 puan) tarafından
Saglık ocagında kan verdim 700 küsürdü.kimse riski oldugunu falan söylemedi. Ben o kadar duyuyorum ki kötü olayları ,ilaçla hamilr kaldıgımı düşündüğüm için olumsuz düşünceye kapıldım . Cuma günü dr a gdiecegim kalp atışını duyarız sanırsam
(3,193 puan) tarafından
Kız değerin gayet iyi hiç sıkıntı yapma bu da riskli bir gebelik değil benim değerim 117 çıktı doktor sağlıksız dedi kimyasal dedi senin değerin baya baya iyi hiç bir şey de olmaz Allah kucağına aldirsin sağ salim inşallah
(433 puan) tarafından
Amin inşallah moral oldu bu vallahi. Hayırlısıyla cuma bir gelse de kaşbini dinlesek :)
(3,193 puan) tarafından
Hayırlısıyla dinlersin canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 501 göst.
23 Eylül 2022 Aile kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
15 Ekim 2020 Aile kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 409 göst.
0 oy