Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
2.hamilelikte herkes benim gibi mi hissetti
0
oy
86
göst.
7 Haziran 2024
Aile
kategorisinde
Zeynepagd
(
433
puan)
tarafından
soruldu
5 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah . Kızım var 3 yaşına girecek . 1.5 senedir de 2.yi istiyorduk yeni oldu ama heyecanım işk çocuktaki gibi değil . Şimdi endişeketim var kaygılarım korkularım var. İlkinde beni neler beklediğini bilemediğim için bu duygularım yoktu. Anne olduktan sonra ögrendiğim şeyler beni artık korkutuyor . Mesela ya onu çarşı pazarda kaybedersem ya onu koruyamazsam ya ablası gibi yemek yemezse bu yaşadıklarımı da onunla yalarsam gibi gibi korkularım var. Sizlerde de böyle oldu mu yoksa işk çocukmuş gibi heyecana kapıldınız mı? Ya ben 2.olsun diye çok çaba sarfettim. Hatta burada 5 tane femara ilacı oşan varsa verebilir mi diye fost açıp linçler yedim ama değdi :) o ilaçtan sonra hamile kaldım şükür . Verecek olan Rabbim dir ilaç sadece vesile oldu . Şimdi korkularım var ya dış gebelik olursa ya düşük olursa . Desteginize ihtiyacım var.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
2
Cevaplar
0
oy
7 Haziran 2024
Cantanesi66
(
5,665
puan)
tarafından
cevaplandı
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Hepimizde var canim aynı hisler.Stres yapma kendine.
7 Haziran 2024
Zeynepagd
(
433
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşAllah canım teşekkür ederim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
7 Haziran 2024
ipek4161
(
3,193
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım stres yapma bende ilki kadar heyecanlı değildim ve çok sevinmiştim sende sevindiğini düşün hemen ilerisini düşünme Allah'ın iziniyle bir şey olmaz bide hastaneye gittin ya değerini öğrenebilir miyim benimde sinirlerim bozuk kimyasal dediler de bana
7 Haziran 2024
Zeynepagd
(
433
puan)
tarafından
yorumlandı
Saglık ocagında kan verdim 700 küsürdü.kimse riski oldugunu falan söylemedi. Ben o kadar duyuyorum ki kötü olayları ,ilaçla hamilr kaldıgımı düşündüğüm için olumsuz düşünceye kapıldım . Cuma günü dr a gdiecegim kalp atışını duyarız sanırsam
7 Haziran 2024
ipek4161
(
3,193
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız değerin gayet iyi hiç sıkıntı yapma bu da riskli bir gebelik değil benim değerim 117 çıktı doktor sağlıksız dedi kimyasal dedi senin değerin baya baya iyi hiç bir şey de olmaz Allah kucağına aldirsin sağ salim inşallah
7 Haziran 2024
Zeynepagd
(
433
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin inşallah moral oldu bu vallahi. Hayırlısıyla cuma bir gelse de kaşbini dinlesek :)
7 Haziran 2024
ipek4161
(
3,193
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayırlısıyla dinlersin canım inşallah
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
501
göst.
Eşimde hissetti sonunda
23 Eylül 2022
Aile
kategorisinde
Saliha22
(
706
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
-eş
bebek
gebelik
0
oy
5
cevap
291
göst.
Sizce bayanların hissetti herşey çıkar mı aldatmayla ilgili
15 Ekim 2020
Aile
kategorisinde
Büşrasu
(
655
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
19
cevap
409
göst.
Doğum yapmis ve tecrübeli annenler eşiniz karnınıza elini koyunca nezamn hissetti
14 Ocak 2020
Diğer
kategorisinde
Kelif24
(
45
puan)
tarafından
soruldu
gebelik
bebek
0