0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (678 puan) tarafından

image

kızlar böyle olunca kaç güne patlıyor dişler sürekli eli ağzında ağlıyor:(((

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

1 haftada da çıkabilir 1 ayda da çıkabilir ama geliyor. Gelmekte olanlar :) 

(678 puan) tarafından
1 ay sürermi ki ya:(
-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından
Biz perişan lardayiz artik o asamaya gelene kadar bi agri patlayana kadar bir agri bizi mahfetti 4/7 gune patlarlar bu aralar hafif ates de eklenebilir kolay çıkar insallah
0 oy
(310 puan) tarafından

Merhaba.

Her bebeğin diş süreci farklı oluyor. Benim oğlumun damakları 6.ayından beri böyleydi 9.ayında çıkardı. Arkadaşımın kızının 6.ayında 2 dişi çıkmıştı 3.yoldaydı. Yani ne zaman ve hangi hızla çıkacağı hiç belli olmuyor. D vitaminini düzenli kullanın. Tetagil gibi rahatlatıcı şeyler kullanın. Havalar ısındı, meyve püresi veya sütünüzü/mamasını buzlukta meyve emziğinde dondurup eline verebilirsiniz. Soğuk kompres uygulamış olursunuz biraz rahatlatır. 
Allah keyifle büyütmeyi nasip etsin.
(678 puan) tarafından
Evet meyve süzgecine sütümü dondurup veriyorum iyi geliyor biraz.Benim bebeğimin 3 günde gelişti  bu şişmeler falan dün tek tarafta şişme vardı bugün sabah uyandım böyle iki tane minik şişmeler var fotoğrafta pek belli olmuyor ama hafiften beyazlıkta var.İnşallah kolayca çıkarırlar teşekkür ederim:)
0 oy
(2,203 puan) tarafından
4.aydan beri alt damakları böyle ama çıkmadı üst dişleri çıkıyor hiç belli olmuyor 
0 oy
(698 puan) tarafından
10 aylık olacak kazasız belasız. Kaç aydır dış etleri böyledir. Hatta hemen hemen hepsi böyle olmuş ama ne diş var ne bişey. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 181 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sibo (878 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 624 göst.
2 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (11,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
2 cevap 43 göst.
11 Kasım 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,935 soru

12,325,476 cevap

39,086 kullanıcı

Kategoriler

...