0 oy
367 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (8 puan) tarafından

Kızlar ahsap besikde hevesim var sallanmasi veya kullanimi nasil kullananlar bilgi verirse sevinirim park besikmi bu mu 

image

19 Cevaplar

0 oy
(11,064 puan) tarafından
Büyüklüğü park beşikler kadarda iyi bana zamanında satıcı adam böyle bişey gösterdi almadım pismanimn
-Reklam-
0 oy
(2,617 puan) tarafından
Bende aynı besikle post açacakdim  şurada bekleyim bakalım kullananlar varsa memnunlarmi
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Çok pişman oldum. Sallaması hiç rahat değil gıcır gıcır. Al bi park yatak oh mis 
(410 puan) tarafından
Çok doğru bu yatağa benzer aldık yatmadı anne yani beşiği tarzı aldık bizde onda yatıyor az büyürse alışır belki diye atmıyorum da
0 oy
(37 puan) tarafından
Ben babywhen in besiklerinden  aldım çok memnunum 
0 oy
(609 puan) tarafından
Bunu bilmiyorum ama 20 aydır park beşik kullanıyoruz aşırı memnunum iyi ki almışım. Bir yere kalmaya giderkende bebeğim başka yerde uyumadigi için katlayıp götürüyoruz 
0 oy
(5,438 puan) tarafından

Ahşap beşik kullandım çok rahattı bunun oval olanını ben sevdim ve memnundum :)

0 oy
(2,005 puan) tarafından
Ben kullanıyorum bunun aynisindan. Kızım 23 aylık hala onda yatıyor. 60- 120cm. Çok kullanışlı. Ama bende bi uyku beşik sallama aparatı var. Ayrı olarak onu da almıştık. Uykusu gelince yatırıyorum beşiğine kendi kendine uyuyor. Sallama aparatını da calistiriyorum. 
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Bend ehamileyim aynısından aldım valla şuan oğlum yatıyor bebiş Doğan'a kadar bence kullanşlı ben severek aldm kuzenmde aldı aşırı memnın ondan görüp almıştı zaten
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Sallaniyo mu bilmem ama bunlari ancak 6. Aya hadi tas catlasa 8. ayina kadar kullanir. Sonrasinda yeni bi besik almak bence fuzuli:)
(416 puan) tarafından
Bu ürün sallanıyor ben kızım için 3 yaşına kadar rahat bir şekilde kullandım 5 yaşa kadar kullanılabiliyor
(1,763 puan) tarafından
Ordakiler buyuk o zaman cnm. Ben almanyadayim burdakiler cok az kullaniliyo
(416 puan) tarafından
Olabilir canım farklıdır belkide
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Bende hem bundan hem de park yatak var. Oğlum şuan 20 aylık olacak hala bu beşikte yatıyor beşiğini çok seviyor. Ama park yatakta hiç uyumuyor benim oğlan. Park yatağın sallaması da aşırı zor geldi bana. Ayrıca bunu da taşınma esnasında falan katlanıp götürülüyor kolayca
0 oy
(416 puan) tarafından
Aynısını 2019 da aldım kızım 3 yaşına kadar kullandı dahada kullanırdı ama ikinci bebeğim olacağı için kızıma oda yaptık ben çok memnunum tek sıkıntısı sallarken azıcık ses çıkarması 
0 oy
(511 puan) tarafından
Çok pişmanım 16 aya yakın kullandım oğlumu aldıkça kırıldı tam 2 lere kırıldı eşim yaptı son 3 4 ay dar olduğu için dönmekte zorlandı sürekli uyandı artık yer yatağı yaptım
0 oy
(432 puan) tarafından
Bu park yatak değil. Böyle ahşap beşik kullanmadım ama park beşiği doğdugu günden beri kullanıyoruz. Memnunum. Hele benim gibi gurbette isen kesinlikle park beşik.. Annemlere giderken katlayıp götürüyorum istediğim yere... Şu an 2.5 yaşında hala park beşikte uykuya dalar sonrasında bazasına alırız 
0 oy
(681 puan) tarafından
Eşimin kardeşinin karisinin bundan, bilmiyorum memnun mu konuşmuyoruz çünkü.
0 oy
(2,842 puan) tarafından
Kardeşimde üç tane var bunlar üç oğluda hala yatıyor çok memnun benimde ilk bebeğinden kalma park yatak vardı oda güzel
0 oy
(146 puan) tarafından
2012de kızım doğdu 5yıl park beşik kullandım 2017oğlum oldu 4yıl kullandım 2022de kızım oldu iki yıla yakındır kullanıyorum park beşik der susarım bunlar kullanışlı değil
0 oy
(1,912 puan) tarafından
Canım bu parayı bu beşige verme hiç kullanışlı degil ben aldım ogluma cahillik mi dersin bilinçsiz ce sonra park yatak aldım hala kullanır arada yatar içinde 3 yasına girecek kendi yatagı var ama park yatagı Baska uykusu gelir gider yatar 
0 oy
(11,295 puan) tarafından
Ahşap alma pişmanlıkkk kızım 1 yaşında aşka rahat edemiyor yerde yatıyorum katlanıp konmuyor da bi kenara ilk kızım da pek yatmadı park beşik en iyisi
0 oy
tarafından
Benimki bundan yatak kademesi var park beşikler de var mı bilmiyorum boyu yetmediği için beşikten çıkamıyor 10. Aya giricez sallanıyor ama hiç kullanmadım sallamaya ihtiyacım olmadı ama en başa geri dönsem eğer kademesi varsa park beşik alırdım ilk zamanlar ayağa kalktığında kafasını çarpıp duruyordu düşerkenn

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 455 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yesim09 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 333 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.
24 Nisan 2023 Aile kategorisinde El1997 (2,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.