0 oy
104 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,993 puan) tarafından
Kızlar eşimin Malatya'daki arkadaşının evine ilk defa gideceğiz. Antep'ten hediye ne götürebilirim. Kendi yaptığımız zeytinyağı, yeşil zeytin ve fıstık götüreceğiz bir de baklava ve Antep peyniri almayı düşüyoruz. Hediyelik fincan takımı ya da kahvaltı seti gibi bir şey de alacağım başka ne alabilirim buralara özgü ne var bildiğiniz

3 Cevaplar

0 oy
(13,537 puan) tarafından
baklava götürüyormuşsun daha ne olsun:)) ucuz bir şey değil yani o da
(1,993 puan) tarafından
Öyle mi diyorsun yaa az olmasın dedim ama  :)
(13,537 puan) tarafından
yani fıstık, zeytin ve zeytinyağı da var daha ne olsun canım. hepsi kiymetli, özel ve birazcık pahalı ürünler artık
(1,993 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım eşim de öyle dedi fincandan bile vazgeçtik diğerleri yeter dedi
-Reklam-
0 oy
(909 puan) tarafından
Bence abarmayin okadar da 
(1,993 puan) tarafından
Getire getire bunu mu getirmiş desinler istemiyorum yaa
(909 puan) tarafından
Zeytinyaği kıymetli fıstık kıymetli zeytin organik oda sonra işte peynir  bir de tabak çanak diyosun kimseye bu kadar değer vermeye de gerek yok yani iyi niyetli olabilirsin de ben ev sahibi olsam mahcup olurum o kadar hediye karşısında belki onların çok iyi ağırlamaya da imkanı olmayabilir ne bileyim Dünya hali herşeyin fazlası zarar bence
(1,993 puan) tarafından
Evet canım haklısın hatta eşim fincana da gerek yok aldıklarımız zaten yüklü mahçup etmeyelim dedi
(909 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
(13 puan) tarafından
Kucuk kutuda karisik salca 

Ve kurutmalik dolmalar paketleyip goturebilirsin 2 ser dizim koysan yeter kofte baharati ipli  sucuk bastik muska falan da goturebilirsin mesur antebin bu seyleri
(1,993 puan) tarafından
Hmm evet salça ve kurutmalık olabilir diğerleri orda da vardır zaten bence

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 161 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Nurtopum (692 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 164 göst.
0 oy
13 cevap 185 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy