0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşında 2.5 yaşından beri uğraşıyoruz üç gündür de bezini çıkardım ne çişini yapıyor gidip ne kakasını artık delirmek üzereyim yapmadığım şey kalmadı eğitici kitaplar aldım sticker aldım ödüller yaptık 

4 Cevaplar

0 oy
(18,502 puan) tarafından
Olayi bastan anlatsan daha net anlarız aslında. Ona göre tavsiye verebiliriz. Ama bence senin asıl yapman gereken uzman tavsiyesi almak. Çünkü 1.5 yıldır uğraşıyoruz diyorsun.  En iyi yönlendirmeyi bu evreden sonra uzman yapar bence. 
(123 puan) tarafından
O kadar yorgunum ki üç gün dür ben buraya düzgün yazamadım çişini de büyük tuvaletini de yere yapıyor her şekilde anlatıyorum heryere lazımlık koydum lazımlık aldım üç tane belki yetişemiyor diye iki adımlık lazımlığa gidip yapmıyor
-Reklam-
0 oy
(194 puan) tarafından
Benim kız 5 yaşına girecek yakında ve 2.5 yaşından beri geceleri kaçırmaz gündüz de tutuyor maalesef Yarım saat yalvarıyorum yok en son kaçırıyor çok yoruldum doktora gidiyorum oyun yapıyor diyor biliyor her şeyi ama ilgi istiyor tamamen ne yapacağımı şaşırdım okula gönderemiyorum bu yüzden evden dışarı çıkmıyorum 
(123 puan) tarafından
Napıcaz ya napıcaz bizimkide hep ilgi istiyor hep ilgi bu yüzden mi yapıyor ki istiyor ki ben yemek temizlik yapmayım devamlı onla oturuyum
(194 puan) tarafından
Doktor benim cocuk ta böyle diyor ne diyeceğimi bilemedim çok yorucu bir süreç
(1,120 puan) tarafından
Ayyy bu benim kızım yaaaa
(123 puan) tarafından
Çok zor ya ilgi asla yetmiyor
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Bu üç gündür bende geceleri bağlıyorum tek canm gündüz de külot şort giydiriyorum durmadan soruyorum wcye götürüyorum anlatıyorum böyle yap bilmem ne iki kere mutfagma ufak tuvaletini yaptı ama canı sağolsun böyle böyle öğrenecek 3 yaşında oğlum. Seninki büyükmüş yardım alsan iyi olur bence
(123 puan) tarafından
Galiba Bi uzmana gitmem gerek en iyisi bu olacak
0 oy
(321 puan) tarafından
Instagram da tuvalet akademisi sertifikalı eğitmeni var Şeyda hanım ismi yanilmiyorsam Bi görüş istersen yardımcı olur sana

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 481 göst.
26 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Gamzeli_1 (437 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
12 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamze1609 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 373 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Emineeeee (216 puan) tarafından soruldu

403,851 soru

12,098,780 cevap

36,408 kullanıcı

...