0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (1,995 puan) tarafından

İyi geceler şimdiden herkese :) kızım 3 yaşına girecek bugün banyodan çıkırıp odaya getirince "anne şimdi buraya çiş yapıcam" dedi çekinceli ve endişeli bir tavırla hayır yapma annecim tut tuvalete gidelim dedim gittik kızımın hazır olduğunu düşünüyorum artık yanılıyor olabilirmiyim  sizce? 

6 Cevaplar

+2 oy
(631 puan) tarafından

Bence kendini ifade edebilen,çişini tutabilen her çocuk hazırdır. Yaşı falan önemli değil. Ki sizinki maşallah söylüyor ne güzel. Darısı benim başıma <3

(1,995 puan) tarafından
İnşAllah canım ben sabırla hazır olmasını bekledim bekliyorumda galiba artık hazır dedim emin olmak istedim tamamen ya
-Reklam-
+2 oy
(10,828 puan) tarafından
Kız daha napsin çocuk annecim ben artık bez kullanmicam büyüdüm tuvalte gitmek istiyorum mu desin ahahah masallah cimcimeye 
(1,995 puan) tarafından
Hahahah yok okadar değilde bazı çocuklar ters tepebiliyor ya sonradan. Tamamen hazır olsun istiyorumda :)
(10,828 puan) tarafından
Tamam bu sefer söylediyse sen sabah bi konuş onunla artık seni anlayabilecek yaşta benim oğlum 2 yaşında o bile anliyo anlat dün akşam yaptığın şey beni çok mutlu etti artık sen buyumussun agerin sana bundan sonra da hep tuvalete gitmek ister misin de bezden kurtulalım artık sen çok güzel bi kızsın sana yakismiyo bez falan desen bence ikna olur
(1,995 puan) tarafından
Konuşuyorum canım sağol teşekkür ederim yorumun için :)
+2 oy
(1,520 puan) tarafından

Benim oğlum da şu anda 2 yaşında geçen büyüğünü  yaparken bez bez dedi, yanı farkında oldugunu anladım, bende başladım , bir hafta da öğrendi sayılır , sakın nasıl yaparım nasıl ederim deme hemen başla seninki resmen cümle kuruyor buraya yapacağım diye,  daha zamanı gelmemiş değilse nee :)) güzel rahat oturabileceği bir lazımlık al ondan sonra zaten klozete de alışır

(1,995 puan) tarafından
Herşeyi var canım kilot bez bile aldım fakat onun bez olduğunu bilmiyor yani buna yapabilicekmiş gibi bir algı oluşmasın kafasında diye bu bez değil dedim bugün ona ve hiç çiş yapmadı sadece emin olmak istedim şimdide bez bağlamadım ters tepmesin zorlanmayayım istiyorum ya
(1,520 puan) tarafından
Ben bütün halıları kaldırdım, vileda kovası hazırladım, ve altını komple çıkartarak öğrettim, çünkü üzerinde tek bir parça kıyafet olunca bile bazen kafası karışıyor bez zannedip üstüne yapabiliyor, altı açık olunca aklına çiş geliyor, ve en önemli şey 3 gün evden çıkmadım, 15 dakikada bir çişe götürdüm 3 gün bayağı kaçırmalar azaldı, parkeye oldu ki yapınca direk Vileda ile gideceksin sileceksin bir iki derken bitecek hemen merak etme
(1,995 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol yarın kaldıracaktım zaten şuan altında bez yok öyle yatırdım uyurkende dedimki bak bezin yok çişini tut annem dedim tamam dedi uyumadan alarm gibi hazırladım çocuğumu hahahha :D
(1,520 puan) tarafından
Aynen iyi yapmışsın canm kaçırsa bile gece bez takma uyku arasında çişe kaldır:)
+2 oy
(1,299 puan) tarafından
3 yaşında artık hazır olmasa bile sen yavaştan hazırla derim 
(1,995 puan) tarafından
Kız hazırlıyorum zaten herşeyi var sadece tamamen hazırmı emin olmak istiyorum ters tepmesin zorlanmayayım diye
(1,299 puan) tarafından
İki haftadır her yere çişini yapıyo kakasını daha bir kere tuvalete yaptı ama hala yılmadım sonunda öğrenicek yani sen hazır mısın ona bak bence
(1,995 puan) tarafından
Bugün 4 üncü gün sabah kalkınca iki sefer tuvaletine oturttum yapmadı sonra gitti yattığı yere bir güzelce işedi motivem düştü ama direniyorum :D
(1,299 puan) tarafından
Dayan bacım dayaaan
(1,995 puan) tarafından
Valla dayanıyorum napim
+2 oy
(230 puan) tarafından
Hazır canım benim kızımda 3 yaşına 2 ay kaldı Bi hafta önce başladık zorlu bir süreç ama direnince öğreniyorlarmış hiç olmaz sanıyordum öğrendi çok şükür aynı senin dediğin gibi anne çişim geldi deyip duruyordu çıkardım bezini eline verdim hadi çöpe at kızım artık bez yok tuvalete gidiceksin çünkü sen büyüdün dedim ve başladım klozet aparatını çok seviyordu zaten hazırlamıştım yarım saatte bir tuvalete götürdüm maalesef ishal oldu olmasa çok daha hızlı öğrenirdi ama sağlık olsun bi haftada gece gündüz kurtulduk bezden sen de başla bence 
(1,995 puan) tarafından
Başladım artık canım bugünden itibaren artık bezsiz :)
(230 puan) tarafından
Hadi hayırlısı inşallah kolay geçer
+1 oy
(8,356 puan) tarafından
Yanılmıyorsun bence :D
(1,995 puan) tarafından
Hazır demi kız birşeyler ters tepmesin zorlanmayayım istiyorum ya oyüzden hep tamamen hazır olmasını bekledim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 223 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
21 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,212 göst.
29 Nisan 2020 Aile kategorisinde Sekerparemm (628 puan) tarafından soruldu

405,624 soru

12,153,258 cevap

36,576 kullanıcı