0 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (927 puan) tarafından

Babamın alnında bisey cıktı küçüktü siğil gibi sonra parmak ucu kadar büyüdü alınıp patalojiyr gonderdiler doktor kazıyıp temizlenmiş dikiş atmıştı dün sonuç çıktı pazartesi gostericekler. Bu konuda bilginiz varmı babam cilt kanseri mi oldu :(

image

4 Cevaplar

0 oy
(5,438 puan) tarafından
Evet kanser hücresi lakin çok tehlikeli agresif yapılı değil. Metastaz yapma özelliği düşük ama tedavisini mutlaka bırakmamalı. Babanız kendini güneşten mutlaka kullanmalı. Güneş kremi sürmeden çıkmasın. Çok geçmiş olsun 
(927 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :( ne gibi tedavi uygulanır ki :'(
(5,438 puan) tarafından
Ona Dr karar verir ama ihmal etmesin. Kemoterapi verebilir de vermeyebilir de.
-Reklam-
0 oy
(2,372 puan) tarafından
Canim moralini bozmak istemiyorum. Benim babam ocak ayında cilt kanserinden  vefat etti 

Ufak sivirce tarzı bisey çıktı ihmal etti gitmedi gittikçe büyüdü büyüdü baya büyüdü sonra gitti kemoterapi aldı ama fayda etmedi 

Baban ihmal etmesin kesinlikle ne kadwr erken davranisra inşallah büyümeden temizlenir 
(927 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin:( bizimki de bikac aydir var di  zar zor ikna edip gittik 1 ay önce komple alındı ne olcak napıcaz hic bilmiyoruz
Üst üste hep kötü şeyler yaşıyoruz:(
0 oy
(4,477 puan) tarafından
Anneminde burun yanında çıktı, önce et beni gibiydi daha sonra büyüdü. Doktora gittiğinde bir çeşit cilt kanseri olduğu, yayılım yapmayacağı ama alınmazsa büyüdükçe burunda eğrilmelere veya fonksiyonel bozukluklara neden olabileceğini söylediler. Operasyonla alındı, bunun dışında ek bir tedavi uygulanması gerekmedi. Şükür durumu da gayet iyi, bir sıkıntı yok. Geçti gitti. Güneş kremi kullanıyor sadece, bu zaten hepimizin yapması gereken bir şey.
(927 puan) tarafından
Geçmiş olsun  umarım bizimki de öyle olur :(
(4,477 puan) tarafından
inşallah, size de geçmiş olsun
0 oy
(6,586 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Babamda da göz altından ufak baloncuk gibi bişey çıktı ameliyatla alıp patolojiye gönderdiler. 

Sonuçlar kötü çıktı ama çok şükür doktor ameliyatla almıştı hepsini

Belki sizinde öyledir almıştır ameliyatta. 
(927 puan) tarafından
Geçmiş olsun ya demekki çok oluyor bu kanser çeşidi biz ilk defa canlı tanık olduk
Doktor çıkan yeri içtense komple kazıyıp almış umarım hepsi temizlenmiştir.persembe gününden beri kafam donmus durumda nasıl hissettiğimi bile bilmiyorum :(
(6,586 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum. Bizde çok kötü olduk. Çok şükür doktor hepsini aldım dedi. İnşallah sizinde öyle olur

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 388 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.
9 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.
23 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pinar95 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu

407,122 soru

12,219,226 cevap

36,812 kullanıcı

...