0 oy
261 göst.
Aile kategorisinde (664 puan) tarafından
Bu düşünceyi kafamdan nasıl atabilirim bilmiyorum ya hep kendi kendime diyorum bak iki oğlun büyümüştü rahat etmiştin ne diye bidaha bebek yaptınki diye kendi kendime kendimi yedim bitirdim ama sonra şükür ediyorum Rabbim bana sağlıklı iki evlat verdiği için, 2 aylıklar bebeklerim toplasanız bir kac saat uyumuşum bu kadar zaman içinde, uyku yok sürekli ağlama krizleri yani psikolojikmen iyi değilim, kendimi kısıtlanmış hissediyorum bebekler olmadan önce geziyordum Kaynanamla görümcemle çıkıyorduk misafirliğe falan ama şimdi gidemiyorum hep evdeyim, şimdi diyeceksiniz gezme için mi diyorsun diye ama hayır sadece rahata çok alışmıştım bu ikiz bebeklerin bu süreçlerine nasıl alışacam hiç bilmiyorum dua edin bana 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,418 puan) tarafından

2 oğlun kaç yaşındalar canım... Bi kızım var 2 yaşında o kadr çok uyumuyor derdm ki. Sinirlenirdm kendimi kendimi yiyip bitirirdm. Yok onu döktü bunu döktü . Yemek yemiyor.. şimdi hersey boş geliyor.. meğer sağlıgm ne kadr önemliymis.. meme kanseri tedavisi göreceğim.. Rabbım nasip eder mi Bi daha çocuk bilmiyorum. Ama inan olsn yine çocuğum da uykusuz kalmaya da raziym. :(

(492 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah tez zamanda sende annemde iyileşirsiniz Allah seni çocuklarına annemi de bize sağlıkla şifalar bağışlasın. Moralini hrp yüksek tut umudunu kaybetme. Geçmiş olsun Allah şifa versin
(664 puan) tarafından
Oğlanlar biri 5 yaşını bitirdi digeride temmuzda 4 oluyor. İşte bende hep bunu düşünüyorum sağlığımız yerinde olsunda gerisi bir şekilde hallolur çünkü gerçekten sağlık gitti mi insan sağlıklı yaşadığı günleri o kadar çok özlüyorki o kadar çok arıyor ki o günleri, Rabbim sanada Hz.Muhammed yüzü suyu hürmetine şifa versin evladına ailene bağışlasın seni
-Reklam-
0 oy
(6,532 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bende 3. Bebeğe hamileyim korkuyorum önümdeki süreçlerden. 

Nasıl olacak hiç bilmiyorum. 

Diğer iki çocuğun kaç yaşındalar. 
(664 puan) tarafından
Ayy ben üçüncü bebeği sakın yapmayın diye post açmak geliyordu içimden ama linç yerim diye açmadım:)). Oğlanlar biri 5 yaşını bitirdi digeride temmuzda 4 oluyor onlarda bir yandan yaramaz köydeyiz diye sürekli dışarıda olmak istiyorlar ve bizim bahçede durmuyorlar eşimin amcalarinin evlerine gidiyorlar kaynanam sürekli peşlerinde dolaşıyor bir yandan bebekler için bana yardım ediyor kadında bizimle perişan oldu :))
(6,532 puan) tarafından
Diğerleride küçükmüş canım Allah bağışlasın benim yoğun mesailerimde 1 buçuk ay sonra başlıyor :)
0 oy
tarafından
Allah sabır versin. 

Eşin destek olmuyor mu ?
(664 puan) tarafından
Bizim tarlalar var bugünlerde işçiler geliyor diye eşim sabah 7 de gidiyor akşamda eve geliyor o yüzden kaynanam var zaten o yardım ediyor ama işte ne kadar yardım etsede ikisini sürekli emziriyorum bir tanesi daha sakin diğeri çok ağlıyor çok gazı var bakalım hele nasıl alışacaz
0 oy
(19,007 puan) tarafından
Yakında düzeniniz büyük ölçüde oturur. Yani haklısın. Düzenin bozuldu. Rahatin bozuldu. Ama o çocuklar seni çocukların. Sen istediğin için dünyaya geldi. Onlarin bı suçu yok. Alisirsinjz zamanla yeni düzene 
(664 puan) tarafından
İnşallah en kısa zamanda duzenimiz oturur ya gaz sancısı bitince acaba biraz iyi olurlar mi
(19,007 puan) tarafından
Olurlar tabi Allah'ın izniyle
0 oy
(7,676 puan) tarafından
Gezmek içinde diyebilirsin anne oldun diye insanlıktan çıkmadın ya ... Rabbim gönlüne ferahlık versin evlatlarına sağlıklı sıhhatli bol uykular versin çok akıllı olsunlar annelerini yormasinlar amin . İkizlerin cinsiyeti ne merak ettim 
(664 puan) tarafından
İkiside kız canım. Duan için çok sağol
(7,676 puan) tarafından
Benimde iki kızım var biraz büyüsünler sana arkadaş olacaklar canım onları giydirmek saçlarını yapmak küpe takmak süslemek öyle hoş ki bidi bidi konuşacaklar gelip gidip öpecekler hep yaninda olacaklar şuan kuru kuru böyle hissetmen çok normal
0 oy
(9,577 puan) tarafından
E tabi zordur bir bebekle ben kafayı yedim masaAllah senin 2 tane Allah bağışlasın olmayanlara isteyenlerede versin. Alışırsın merak etme insan alışıyor heleki kadınlar çok güçlü her zorluğun üstesinden gelen insanlarız..bu arada konuyla alakasiz cinsiyetleri ne ikizlerin :)
(664 puan) tarafından
Rabbim evlatlarımın tırnaklarını taşa değdirmesin inşallah ama çok sıkışsam çok yorulsam o zaman diyorim bir çocuk yeterdi işte hep şeytan kurcalıyor beynimi ama sonra diyorum ya şükür hepimizin sağlığı yerinde, çok söylensem sonra Allah korusun birimize bişey olsa o zaman hep bugünleri ararım diye düşünüyorum. Senin çocuğun kaç yaşında
(664 puan) tarafından
Bu arada ikizlerim kız canjm
(9,577 puan) tarafından
Pelin Rabbim sana bağışlasın
Zehra korunmayı biraklali aylar oldu nasip daha birşey yok bakalim
(6,532 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkında demekki daha zamanı var
(9,577 puan) tarafından
Aynen nasip
0 oy
(391 puan) tarafından
Eşin yardımcı olmuyor mu?veya ailen yakınında değil mi?
(664 puan) tarafından
Eşim bugünlerde çok yoğun işleri var sabah erkenden gidip akşam geç geliyor çok yoruluyor o da ama kaynanam var o yardım ediyor bir bebek ağlayınca yine biraz idare ediyoruz ama ikisi beraber ağlayınca ayy ne kadarda zor oluyor
(391 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun zaman çabuk geçiyor büyürler çabucak sabırlı ol
0 oy
(18 puan) tarafından
Yazınızı şimdi gördüm ve bende 35 günlük ikiz erkek annesiyim ve sizi çok iyi anlıyorum o kadar zor ki yani tarifi yok yaşayan bilir , benim ilk anneliğim ve ilki ikizlerle yaşıyorum ve o kadar çok zorlanıyorum ki bende sizin gibi düşünüyorum diyorum biraz daha mı bekleseydim çocuk sahibi olmak için Erken mi davrandım ki diyorum.Şuan sizin kızlar 4 aylık olmuş olamalı nasıl oldular bi düzen oturtabildiniz mi
(664 puan) tarafından
Evet çok şükür düzen oluştu ama bazen çok sıkışsam yorulsam o pişmanlık yine geliyor :))) 4 buçuk ayı geçtiler gülüyorlar şaka falan yapıyorlar o zaman ferahliyorum. Ama senin ilk çocuk yani benimki iki tane zaten vardı bunlara ne gerek vardı düşüncesi normaldir :)
(18 puan) tarafından
Haklısın annelik çok başka bir şey işte ölene kadar bitmeyecek bir sorumluluğumuz var.Allah bütün annelerin yardımcısı olsun.bende büyüdükleri günleri iple çekiyorum
0 oy
(4,133 puan) tarafından
Benim de bebegim 2 aylık 23 aylıkta oğlum var emin ol ki bende aynı durumdayım birini uyutsam diğeri kalkıyo akşama kadar ev yemek iki çocuk yorgunluktan ölüyorum bende bazen diyorum niye ikinci çocuğu yaptım ne güzel rahat otururdum diye ama artık olan oldu kızım büyüdükçe daha çok seviyorum gülmeye başladı bu aralar sonra söylediğime pişman oluyorum Allah can sağlığı versin ikisine de bu günler gelip geçecek sabretmek gerekiyo napalim 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 191 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seyda0648 (18 puan) tarafından soruldu
+2 oy
35 cevap 1,320 göst.
19 Haziran 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (4,064 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 390 göst.
3 Nisan 2024 Aile kategorisinde Ben anne (3,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.