0 oy
192 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (271 puan) tarafından
Dün bıraktığım yerde olan kimlik bugün yok. Nüfus müdürlüğüne gitsem hemen geçici kimlik belgesi çıkartırlar mi? 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,181 puan) tarafından
Nüfus müdürlükleri açık canım hemen git geçici kimlik çıkart kabul ediliyor geçici kimlik.ehliyet kimlik yerine kahul edilmez. Bende sınavda gorevliyim bugün .geçici kimlik kabulbederiz nufuslar da o yüzden açık olur zaten 
(271 puan) tarafından
Şu an açık mi acaba? Yoksa sabah sekizi mi beklemeliyim? Ve neler gerekiyor geçici kimlik için biliyor musun? Nette hicbir bilgi yazmıyor
(5,462 puan) tarafından
Sınav için acik
-Reklam-
0 oy
(271 puan) tarafından
İyi günler herkese 
(6,243 puan) tarafından
e devlette. cikar heralde. yada nufus yakinsa cikarttir. ehliyet kabul olmuyormu sinavda. saat 10 da ise sinav. bide ainav giriste gecici kimlik belgesi kabul oluyormunonu arastir. da kabul olmassa zaman kaynetme evi talan et. koltuklarin arasindan cikti alt kisma kacmis benim bikere aylar sonra buldum
(271 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
E devlet üzerinden denedim ama olmadı nette sinava girebilirsiniz yazıyor eve yakın var sayılır oraya gideceğiz ve iki gün önce bankaya gitmiştim sanırım orada düştü. Gerçi orada bulsalar ararlar değil mi? Evi talan ettik ama bulamadım
(6,243 puan) tarafından
aynn bankadan ulasirlardi.  10 da ki sinav . acil giris yao kimlik belgesi icin. e devlet nufista vardir istenen belgeler.  aslinda radevu alip biometrik foto cektirip yeni kimlik basvurusunda buluncan o surecte verecekler sana. int bankacligindn cezasini odersin vergi . 180 200 liradan cik degildir
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Bugün için açık oluyor hep nüfus müdürlükleri. Gidersen yardımcı olurlar. İnternetten bak neler isteniyor kimlik kaybolunca çıkarmak için. Hemen git çıkart. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
23 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
11 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meyrammm (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 201 göst.