0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Bilgi verebilirmisiniz acaba tecrubeli anneler bir haftadır emzirmiyorum hiçte sağım yapmadım sıkıntı olur mu acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(5,327 puan) tarafından
Agrın sizin var mi 15 gun oldu sagmadim bende
(119 puan) tarafından
Hafif sizlama var aslında sadece üstüne basınca ağrıyor hiç sagmadim ama mastit filan olur diyede korkuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ağrın yoksa sağma canım bende çok ağrı olduğu için sağdim mecbur 
0 oy
(717 puan) tarafından
3 hafta oldu hiç sağmadım.Birkaç gün önce biraz aızım oldu onda da ılıktan biraz daha soğuk suyla duş aldım geçti.Soğuk kompress işe yarıyor kısacası.İlk çoçuğumda da aynısını yapmıştım sağmaya gerek olmuyor.
0 oy
(773 puan) tarafından
Ayy daha kesmek nasip olmadi ama gorumcem ilacla sutunu kestirdi doktorun verdigi bu arada siz nasil biraktirdiniz memeyi bende yakin zamanda dusunuyorum 
(119 puan) tarafından
Memeye salça sürdüm pis olmuş meme dedim sonra kendisi istemedi meme pis dedi
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Eğer çok ağrın yoksa sağma sagmaya devam edersen vücut süt üretmeye devam eder . Benim çok sancım oldu şişti göğsüm bi kere sagdm sonra sagmadim 
(119 puan) tarafından
Peki bir kere mi sagdiniz sonra ne zaman kesilir
(3,843 puan) tarafından
Bı kere sagdim oda göğsüm aşırı şişti ateş yaptı bende ondan. Valla benim 1 haftaya azalarak kesilmişti biraz kaşıntı ağrı yapicak ama dayanirsan ellemezsen kesilir gider

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 52 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 31 göst.
8 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
14 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
28 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde prens.annesiyim (89 puan) tarafından soruldu

408,443 soru

12,272,116 cevap

37,630 kullanıcı

Kategoriler

...