0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından

Diğer tarafta da paylaştım ama burda da paylaşyım dedim adetime birkaç gün var dün test yaptım baya rengi aktı sonra çift çizzgi oldu bozuktur dedim bugün sabah yine aynı marka aldım buda çift çizgi çıktı ama t çizgisi ben önce koyulaştı marka freely kullanıp doğru sonuç alan var mı resim atıcam üstteki dünki test kurumuş hali öyle altta ki sabah yaptım  

image

10 Cevaplar

0 oy
(13,137 puan) tarafından

Sanki biraz fazla beklemiş gibi idrarda ama yanlış değil bence ikisi birden nasıl yanlış olsun 

(254 puan) tarafından
5 saniye yazıyordu 5 sn beklentim
(6,297 puan) tarafından
sanki bence anyayi konyayi gôrmus  ayvayi mayvayi ne var ne yok yemissin:) istiosan hayirliolsun istemiyorduysan vah ki ne vah gecmisolsun dilerim:)
(254 puan) tarafından
Olmasını isterim tabi hayırlısı bakalım
-Reklam-
0 oy
(3,915 puan) tarafından
Canım ikiside pozitif çıkmış sen bir kan versene kanda çıkar 
(254 puan) tarafından
Pazartesiyi bekliyorum sağlık ocağında vericem kan
(3,915 puan) tarafından
Canım acile de gidip verebilirsin ama bunlar bebek olmadan asla pozitif çıkmıyor ya var gibi hayırlısı hakkında böyle bu şekilde öğrendim malesef ki kimyasal gebelik mis çok üzüldüm ya
(254 puan) tarafından
Hayorlısı cnm benim de normalde bu kadar net çıkmazdı ilk defa adetime bir. İki gün var bu kadar net gördüm ondan yanlışlık vardır dediö
(3,915 puan) tarafından
Bende öyle demiştim canım insan bazen inanamiyor sevinçten ama var yoksa ne olursa olsun tek çizgi çıkıyor bunlar ben çok yaptım
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Fazla idrar olduğundan olabilir canım. Bir tane daha alıp öyle dene olmadı acile gidip tahlil verebilirsin. Hayırlı olsun. 
(254 puan) tarafından
Fazla idrar çift çizgi çıkarır mı?? Sadece 5 sn beklettim
(2,730 puan) tarafından
Normalde test için 4 5 damla idrar yeteri oluyor. Ama çift çizgi her şekilde pozitif demek. Bence direk tahlil ver canım. O daha garanti.
(254 puan) tarafından
Bu erken gebelik testi ikiside canım pazartesi gününü bekliycem demekki bozuk olsa değilmi başka türlü çıkar ondan emin olmak istedim bide benim hayatta ama gerçekten hayatt bu kadar net çıkmadı bir kızım var onda tam gğnğmde yaptım aşırı silikti kızımdan önce bi düşüğüö var ondada aşırı silikti erken gebelik testleri bide bu şaşırttı onda mı diyorum yanşış
0 oy
(983 puan) tarafından
Bozuk değildir var bebiş  zaten bunlar idararı kendi çekiyor 
(254 puan) tarafından
Ya öyle midir acaba ilk çektiği zaman hiç bir çizgi çıkmadı ikiside ilk beş dk da koyulaştı yanlış olsa başka türlü çıkar demi ikiside aynı anda yanlış olma ihtimali olabilir mi
(983 puan) tarafından
Eğer çıkmasaydı idrarda çok kaçsa çift çizgi çıkmaz bildiğim kadar yinede siz kan aldırın acilden
0 oy
(611 puan) tarafından
Gözün aydın Allah'ın izniyle gebesin canısı 
(254 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Bunda bir yanlışlık olması imkansız net olarak pozitif ikisi de
tarafından
Gebelik yoksa ne kadar az ya da fazla bekletirsen beklet fark etmez o ikinci çizgi çıkmaz anca saatler sonra kuruma çizgisi olabilir o da kırmızı değil k.rengi gibi bir çizgi olur.
 bunun ikisi de net kırmızı çizgi yani hatta beta da bayağı yüksek çıkacaktır idrarda bu kadar net olduguna göre
(254 puan) tarafından
Ya inşallah öyledir
0 oy
(681 puan) tarafından
Yanlış olduğunu düşünmüyorum canım sen pazartesi kan ver sağlık ocağında yada bugün acilden de verebilirsin 
(254 puan) tarafından
Teşekkür ederiz cnm
0 oy
(524 puan) tarafından
Bence gebelik var
0 oy
(703 puan) tarafından
Benim de böyle çıktı bi tane yapmıştım kanda çıkmıyordu sonra adet oldum hakkinizda hayırlısı olsun insallah 
(254 puan) tarafından
İki tane yaptım bende çok ümitlenmiyorım yanlış çıkar diye
(703 puan) tarafından
İki tane aynı çıkması şaşırtıcı insan yine de bi yanlışlık vardır diye ümitlenmek istemiyor gerçekten. İsminizi yeni gördüm bu arada.  kızımın adı görünce tebessüm ettim :)
(254 puan) tarafından
Ya :)
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Bence yanlış değil . Doğru acile gidip verebilirsin direk hamilelik testi yaptıran dedin mi yapmiyolar
(254 puan) tarafından
Gidebilirsem  bugün baktırıcam

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
4 cevap 128 göst.

412,113 soru

12,406,522 cevap

44,632 kullanıcı