+1 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (17,227 puan) tarafından
Arada resim atıyoruz vs bizi uyaranlar oluyor atmayın googleye düşüyor falan. Ama sadece bu platformda oaylasilan fotolar düşmüyor ki googleye. Instagram ve Facebookta da paylaşılan fotolar düşüyor googleye. O zaman hiç bir sosyal medya platformunda foto paylaşmayın arkadaşlar düştüğünü bu kadar önemsiyorsaniz. Bu düşüncemiz yanlış bulanlar çıkabilir ama öyle yani. 

10 Cevaplar

0 oy
(5,470 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bence de hiçbir platformda paylalılmamalı. Özellikle çocuklarımız 
(17,227 puan) tarafından
Çocukları paylaşmam pek zaten ki zaten hiç bir sosyal medya hesabı kullanmıyorum buradan başka..
-Reklam-
+1 oy
(988 puan) tarafından
ben bebek resimlerine kızıyorum en çok.sapığı var vs var diye.Deep web de bu resimleri bulup çocuğu beğenip kaçırmaya çalışanlar ya da kötü emellerne kullananlar oluyor.kendimizi atmakta doğru değşl tabi ki ama en azından sen yetişkinsin
(17,227 puan) tarafından
Bende pek paylaşmam çocukları zaten burada çok nadir ayda 1 kere ya atarım ya atmam onda da hemen silerim de. Hani abartılıyor bence aaa paylaşma googleye düşüyor.
(988 puan) tarafından
ben şahsen ha bura ha insta fark etmiyo bebek ve çocuk resimlerine karşıyım yoksa isteyen istedği yere atsın dediğin gibi aynı havuza düşüyor.burası uygulamada olsa google geçmişine bile düşüyor bu arada
(5,474 puan) tarafından
Hemen silmeniz önemli değil ekran resmi aldıysa ne yapabilirsiniz ki? Çocuğunuzun iz’ini kötü insanlara teslim ediyorsunuz.
(2,813 puan) tarafından
Ne demek abartiyorlar ya sen en ufak ihtimalin bile senin ihmalin yüzünden olabileceğini nasılsın göze alabilirsin. O anda bir sapiga denk gelmek sence çok mu imkansız? Biri senin çocuğunu kötü emellerine alet etse bu ihtimalden mümkün olduğunca kacinmaz misin? Nasıl abartiyorlar dersin yani. Bu kadar kıymetsiz mi çocuklarınız yaaa
+1 oy
(2,733 puan) tarafından
Eğer iyi bir şekilde gizliliğini yaparsan diğer sosyal medya mecralarındaki fotoğrafların google düşmez şahsen Duygu Karataş yazdığım google yaşamıyor gibiyim :) Buranın bir gizlilik güvenlik onayı yok. Girişte de adını soyadını yazıyorsun oluyor bitiyor. Yani her hangi bir sosyal güvenlik sorunu olursa bunu kanıt olarak kullanamazsın.
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Gayet haklısın. Ben oğluma insta açtım diye linç yemiştim ama beni linçleyenlerin çoğu burada çocuklarını paylaşan kişilerdi. Sanki Instagram'da görülen burada görülmüyor. Buraya da erkek giriyor. 
(17,227 puan) tarafından
Aynen öyle canım.
0 oy
tarafından
Google düşmesini bilmiyorum ama burada her türlü insan var hatta erkek bile var ama instagram yada başka bir uygulama da senin istediklerin görüyor senin çevren görüyor 
(17,227 puan) tarafından
Yok kız onlar da düşüyor googleye
(5,026 puan) tarafından
Herkese açıksa profilin düşer.
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Bu konuda ben çok hassasım çocuğumun fotoğrafını sadece hikayede atarım instagramda kendi hesabımda bile yoktur. Hesabımda dışardan kilitlidir. Çocuğumu evimi yemeğimi paylaşmayı sevmem. Uyaranlar sizlerin iyiliği için uyarıyorlar, çocuklarınız kimsenin umrunda olmasa zaten uyarı yapmaz insanlar diye düşünüyorum. Herkes bilmiyor sitedeki fotoların googleye düştüğünü.
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Eski olanlar zaten biliyor ve bilerek atıyor kişinin tercihidir beni ilgilendirmez tabi ama kapalı olupta açık halini atanlar bana aşırı saçma geliyor uyarma konusunda da hesabı yeni olan iki kişiye yazdım sanırım bilmiyorduk deyip sildiler zaten onlarda 
0 oy
(5,958 puan) tarafından
google dusme olayi bence şöyle burda milyonlarca konu yazisma kelime var o kelimeyi goole dan aratinca anne bebek bile aratsan anneler toplandik forumu cikiyor. kizlar soruyor ve kadinlar klubu eksi sozluk sikayet var falan gibi binlerce kelime yazisma binlerce kelime  her aratmada cikabilir. ama mesela instagramdaki senin adin yazip da insgramin cikar sayfan kapaliysa aciksa o ayri google seni. sayfan duser sadece. ama burda mesela nebilim hastalik adi yazsak googla burda o hastalikla ilgili illaki post acilmistir. kendi hastaligini goole soran kisi hoop kendini bu annelertoplandik forumunda bulur . 
0 oy
(811 puan) tarafından
Çok haklısın bişey atıyoruz hemen kaldır burdan diyolar sanki çocuklarını hiç instagrama facebok da paylasmiyorlar. Bazı insanlar sırf bişey dedim demek için konuşuyolar burada
0 oy
(1,308 puan) tarafından
Elimizdeki bu zıkkım nereye gittiğimizi bile biliyorken fotonun google a düşmesi çokta şaşırtıcı değil.Bu düşüncede devam edilecekse hiç sosyal ağ kulanılmamalı eski telefona dönülmeli. 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,135 göst.
0 oy
1 cevap 124 göst.
0 oy
3 cevap 282 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.

408,234 soru

12,262,878 cevap