0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 8 günlük. Öğlenleri kaç saatte bir uyandırıp emzirmeliyim. 

7 Cevaplar

0 oy
(988 puan) tarafından
canım sabah öğlrn akşam fark etmez yenidoğanda max 3 saate beslenmesi lazım 3 saate uyanmazsa uyandırıp besle 
(59 puan) tarafından
Bende iki saatte bir uyandırıp emziriyordum . Uyandırdım emzirmeye çalıştım geri uyudu ondan sordum zaman geçerse bişey olur mu diye
(988 puan) tarafından
işte 3 saati geçirme şekeri düşer
-Reklam-
0 oy
(1,099 puan) tarafından
Her iki gogsumu de tekte 1 saat arayla veriyordum, mamayı da iki ya da iki buçuk saat arayla. Bence yenidoğan bebek sık sık emzirilmeli
(59 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Bende 2 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Uyandirdim emzirmeye çalıştım ama geri uyudu çok emmedi bı sorun olur mu diye merak ettim
(1,099 puan) tarafından
Memede uyumaya geçtiği an dürtükle cocugu uyumasin daha çok emsin çünkü bizim bı tanıdık da bebeği meme de uyuyunca emzirmeyi bırakır yatirirdi o zaman kilo gerilemesi yaşamıştı
(59 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
tarafından
2 saatte bir emmesi lazım emmiyorsa mama takviyesi çünkü kan şekeri düşünce uykuya düşer bebek 
0 oy
(18,873 puan) tarafından
2 saatte bir emzirmelisin en geç .
0 oy
(149 puan) tarafından
2 saatte bir çok acıkırlar uyusa bile uyandırın sarılık olmasın Allah korusun bebeklerin açlık süresini okuyun ne demek istediğimi anlayacaksiniz  bünyelerinde öğüne alışık değil sonuçta kordon beslenmesi bitti sizin insafınıza kaldılar

Sağlıkla büyüsün 
0 oy
(10,863 puan) tarafından
Yani dogmus Bebek mümkün oldukca uyku halinde olmalı 2 saatte bi uyandirman lazım ama o da şöyle olacak mesela uyuttum 2 saat doldu ya kaldırım önce bi altını aç bezi dolmussa değiştir dolmamissa ger giydir sonra emzirceksin emerken uyuyakalir zaten sonra anında gazını cikarman lazım gazını çıkarmadan yerine koyarsa 1incisi fazla emmiş olabilir bilemezsin Allah korusun yatarken kusar boğulur cigerine kaçmasın süt 2incisi de gaz midede kalırsa sancı yapar o yüzden mutlaka ki gazını çıkar zaten uyur o uyumazsa da yatagina yatır artık hafif şallar mısın pis pis mi yaparsın sırtını sivazlasan bile uyur sonra 2 saat daha bekle tekrar aynı şeyleri yapacaksın gece gündüz bu şekilde hadi diyelim uyumadı günde 1 en fazla 2 saat uyanık kalsın kucağına al evi gezdir konuş onunla anlamaz duymaz bile ama kökünü hisseder baginiz guclenir hem sana hem bebeğine çok iyi gelir 
(59 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilgiler için canimm:))
0 oy
(4,007 puan) tarafından
Gunduz 1,5 2 saatte 1, gece 2 saatte 1 mutlaka. Ne kadar sık emerse o kadar kolay toparlar ve sutun artar.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 169 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merve111 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde orbanesara (2,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 90 göst.

405,727 soru

12,158,525 cevap

36,600 kullanıcı

...