0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ortopediye gittim dikişli ameliyat diyor daha yeni batmaya başladı sizce başka nerde aldirabilirim acilde önce aldırdım memnun kaldım diğer tırnağm battı yaşayanlar ne yaptiniz nasıl geçti 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Genel cerrahi kesti hemen
tarafından
Ameliyatla uğraşmadi mi acıdi mi analtir misjn
tarafından
Uyusturdu kesti canim
Keserken bir sıkıntım olmadı sonrasında biraz ağrı oluyordu o kadar
tarafından
Zor bir işlem mi peki sonra tırnak uzadı mi
tarafından
Yook zor bir işlem degl sadece 1 hafta basma sıkan ayakkabi giyme dedi sonra çıktı 2 sene olcak bir sorun yaşamadım saha
tarafından
Şimdi nasıl kesiyorsun peki canım
-Reklam-
0 oy
(12,906 puan) tarafından
Ben yillarca cektim kendi hallettim valla. Aldirmak cozummu acaba tekrarlamiyomu tekrar
0 oy
(1,498 puan) tarafından
Şuan yaşıyorum hatta ben biraz geç kalmışım. Batan tırnağı çıkardık ama sonradan iltihap topladı parmak geçen saglik ocağına gittim emzirdigim için sadece antibiyotik krem verebildi birkaç gündür sürüyorum iyiye gidiyor gibi 
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Benim gittiğim kuaförde pedikür makinür yaparken batık tırnakları da düzeltiyor.
tarafından
Enfeksiyon vsr ama alıyor mu onla birkikte
(2,730 puan) tarafından
Enfeksiyon hastanelik olur canım. Onu göze alamazlar.
0 oy
(8,881 puan) tarafından
2 sene oldu benimde gidip aldırmadım hep batan yerlerı kestim şuan olmuyo bakalım 
0 oy
(37 puan) tarafından
Sana kesin çözüm söyleyeyim podologlar var bu isi yapan benimde enfeksiyonluydu onalr tel takarak duzeltiyorlar instagramdan bakabilrisin ya d ainternetten ben Antalya da podologum diye bir yer var orada 3 seanta hallettim agrisiz acisiz cektirmeden önce muhakkak oraya bir git derim
tarafından
Ücreti çoktur onun ama ya ee o yana uzayan tırnak ne olacak bir tanesini çektirdim düzeldi şükür
0 oy
(760 puan) tarafından
Dogumdan sonra bnmde ayak tırnaklarım hep batmıştı cnm krem falan sadece içindeki iltihapı yumuşatıp akıtıyor. Batmayı engellemiyor. Duştan sonra veya suda beklet ayaklarını biraz yumaşyınca acımıyor pek. tırnak makası küçük törpüsüyle batan yeri çıkar başka bi tırnak makasıylada o kaldrdıgın yeri kes. Rahatlarsın bn byle kndim keserek kurtuldum şükür. 
tarafından
Sonra tekrar etti mi yandan mi kesecem zor baya canım ya
(760 puan) tarafından
Evet yandan canım ztn kenardan girip kaldırınca batan tırnak yeri görünüyor.İnan o batmasından daha az acıyor bnce. Battıkça kaldırıp kesiyordum. 3 kez falan yapmışımdır bde bnm ayak başparmagım ve yanındaki parmaktı her iki ayaktada.
tarafından
Çok kötü acısı yere değince sesimi koydum acidan

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 146 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehirgoksu (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu