0 oy
421 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar uyurken bisey yoktu gece uyandım birara kazanmıştı sonra sabah baktım kabarmış birkaç gün kaldı öyle krem sürdüm bugün iltihap akıyor gibi ne olmuş sizce eşim çalışıyor doktoruna gidemedik acilde adam gibi bakmıyor çarşamba günü kendi doktoruna gidicez

image

7 Cevaplar

0 oy
(4,951 puan) tarafından

Çarşamba yi bekleme lütfen iltihap akıyor diyorsun enfeksiyon kapmış belliki kana geçer 

tarafından
İyide esenyurttaki aciller bakmıyor ki adam gibi eczaneden krem aldık inşallah düzelir
(4,951 puan) tarafından
illa ki antibiyotik başlar
(2,729 puan) tarafından
Esenyurt neresindesin ki? Taksiyle Beylikdüzü devlete gidebilirsin yakın. İlgileniyorlarda.
tarafından
Canım esenyurt Pınar mahallesi
-Reklam-
0 oy
(322 puan) tarafından
Çarşamba çok geç enfeksiyon kanına karışabilir bence acilen gidin hiç bişey yapmasa bile en azından yönlendirir acil 
(140 puan) tarafından
++++++++
tarafından
Sağol canım eşim işten gelsin gidicez
0 oy
(480 puan) tarafından
Hem gidin acile ay kıyamam gecmiş olsun gittiniz mi doktora acaba , 
tarafından
Çok sağol canım eşim krem getirdi onu sürdük iyi geldi
(480 puan) tarafından
Ohh çok şükür cnm
0 oy
tarafından
Ay ihmal etmeyın ne o ya tekrar degıl bırsey mı soktu acaba oy nasıl agrır sımdı orası 
tarafından
Hiç bilmiyorum canım duvarda böcek görmüştüm öldürdüm omu soktu bilmiyorum krem kullanıyoruz
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Neymiş nedediler ??
tarafından
Alerji olabilir dedi doktor acildeki krem verdiler kullaiyoruz çarşamba günü prematüre bölümüne goturcez kendi doktoruna o bakicak
(2,537 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda düzelir
tarafından
Çok sağ ol canım
0 oy
(2 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun benim bebeğimin burnundada aynı bunun gibi çıkmış yarın doktora götürecez inşaAllah ama tahminimce sinek ısırdı alerji oldu kızımda o gün evde tuhaf bir sivrisinek vardı asya kaplan sivrisinegi onun ısırığı çok pis 
tarafından
Alerji olabilir dedi acil bizede sizede çok geçmiş olsun canım
0 oy
(785 puan) tarafından
Böyle şeyler bekletilmez canm sonra pişman olursn Allah korsun acile gitmelisn.
tarafından
Doğru canım bana kalsa hemen giderdim de eşimi bekledim tek yollamiyor başınıza bisey gelir diyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 663 göst.
0 oy
3 cevap 137 göst.
0 oy
7 cevap 427 göst.
14 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balkızın annesi (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,388 göst.
14 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balkızın annesi (758 puan) tarafından soruldu

413,785 soru

12,455,469 cevap

46,466 kullanıcı

Kategoriler

...