0 oy
54 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
selam kızlar 39derece ateş düşmüyor ne yapmalıyım 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ne kadarlık bilmiyorum ama ben dirençli ateş olduğu zaman havuzuna su dolduruyorum. Kızım oynarken en azından ateşi sabit tutuyorum. 

Düşmeyen ateş enfeksiyon kaynaklı olabilir. Antibiyotik almadanda kolay kolay geçmez. Benim yaptığım ilaçların yanında alternatif. Önce doktora goturmelisin.
-Reklam-
+1 oy
(310 puan) tarafından
Merhaba.

Calpol şurup açıldıktan sonra  3 ay içinde etkisini yitiriyormuş. Hatta oğlumun doktorunagöre  1 haftadan sonra etkisini yitiriyor. O yüzden verdiğiniz ateş düşürücüyü yenileyin. Ilık duş+soğuk uygulama yapın. Küvet veya leğene su doldurup suyla oynatın. Ama düşmeyen bi ateşin muhakkak sebebi vardır doktora gidin. Kan, idrar, kaka tahlili isteyebilir doktor. Sebebi bulmadan kalıcı çözüm bulunmaz.

Geçmiş olsun.
0 oy
tarafından
Bez ile dursun. Soğuk uygulama yapın göğsüne ve alnına ıslatılmış bez gibi bir şey koyun.
0 oy
(479 puan) tarafından
Hemen hastaneye götür neyi bekliyorsunuz. Geçen gün kızım 12 de ateşlendi ılık duş aldırdım ilaç verdim biraz düştü sabah 5 de tekrar çıktı yine ilaç verdim ılık duş aldırdım ama düşmüyordu hastaneye götürdum bronşit in başlagicıymis dedi doktor ilaç verdi şuan çok şükür iyi. Hiç beklemeden gidin bence yazık çocuğa 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 391 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 807 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu

412,551 soru

12,420,691 cevap

45,200 kullanıcı

Kategoriler

...