0 oy
96 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,083 puan) tarafından
Anneler çok seçici bi oğlum var. Bi ara sadece meyve ve hurma yemek istiyordu. Doktor aç bırak dedi. Özel hastanede deneyimli bi doktora götürdüm… 

Aç bıraktım ve pilav bulgur köfte patates yemeye başladı ama çalışan anne olduğum için devamını getiremedim. Oğluma bakan abla hiç kıyamıyor. Bugün çorba deneyeceğim. Eşimde oğlumuza hiç kıyamıyor. Onu da tembihledim ama bakalım bana sabır dileyin 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kıyamıyor derken kolayına geliyor diyelim biz ona
-Reklam-
0 oy
(5,986 puan) tarafından
Canim benimki de 32 aylik. Cok secici ve inatci. Bisey yemeye zorlarsamda ogurup kusuyo. 

Ama artik herseyi anliyolar. Ben yemek yemezse eger buyumeyecegini anlatiyorum. Buyuyunce bisiklet ,saat ve araba alacagiz. Buyumedigi icin almiyoruz. Simdi saat alicam yemegini yedin buyudun diye. Bu sekil biraz biraz yediriyorum. Gerektiginde de kiziyorum. Ac birakma olayi bizde de ise yaramadi. Ayrica ac kaldikca migde kuculuyo ve daha da yemek istemiyo.
0 oy
(707 puan) tarafından
Kız bak benim kızda az önce yemedi şimdi acıktım dedi oturdu kendi yiyor bir yemiyor iki yemiyor acıkınca illa yiyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 421 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 189 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
18 Kasım 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Tekcocuk (1,208 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,015 soru

23,727,562 cevap

313,313 kullanıcı

...