0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından

Kızlar ben 1 buçuk aylık hamileyim fakat idrar yolu enfeksiyonu var mı sizce gebelikte olumsuzluğa yol açar mı 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende hamileyken çok ağır bir enfeksiyon geçirdim sonuç bebeğimin kalbinde 2 delik var siz doktora danışın önleminizi alın geçmiş olsun 
-Reklam-
0 oy
(646 puan) tarafından

Var canım ama çok aşırı değil henüz bol bol su iç ve lavobona da bir sise bol karbonatlı şu yap her tuvaletten sonra özel bolgeni onla yıka geçer canım bnm de vardı doktor ilaç bile vermedi

image

(646 puan) tarafından
Benim sonufum boyleydi
(316 puan) tarafından
Bana da doktor çok az var dedi ama ilaç vermedi bol su iç dedi gebelikte inşallah düşüğe neden olmaz cnm
(646 puan) tarafından
Yok canım yok ben kizimdayken ilaç kullandım 34 haftada agrım varmış hissetmedim nst de çıktı şancı sanıldı erken doğum sanıldı filan çok zorlamıştım ama şimdiki doktorum çok ilgili şükür oda bana öyle dedi bol su iç dedi şükür agrım yok
0 oy
tarafından
9 ay boyunca idrar enfeksiyonu Yaşadım ve artı Vajinal mantar doktorun bebeğe bir şey olmaz dedi antibiyotik vermedi kullanımlık bir tane hap vermişti sadece Bebeğim doğduğunda cigerlerinde  enfeksiyon olduğunu söyledi doktor gebelikte yaşadım enfeksiyon dan dolayı olmuş 8 gün kuvözde yatmıştı korkutmak istemem ama önlemini al
0 oy
(5,533 puan) tarafından
12 hafta olmadan ilac vermiyorlar hazır su ic bol bol 12.haftadan sonra antibiyotik veriyorlar ben hastane yaticak derece de idrar yolu enfeksiyonu oldum cunku bobregimde genisleme yapmisti 4 gun yattim damardan verdiler antibiyotik sonra iki kez de tek kullanımlik sase kullanmistim ben cok enfeksiyon gecirdim cok sukur bebegim saglikli dogdu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 302 göst.
18 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.