0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (2,492 puan) tarafından
Kızlar ben 46 kilo 1.65 boyundayım göbegim yok ama bacaklarim biraz kalın basen lerim var yani birazda selülitim var dogumdan kalma baskalari yazın sort etek falan giyiyor ve o kadar kilolu olmasina ragmen ama ben her yaz ya esofman yada kot pantolon giyiyorum kisa bisey giysem sanki herkes bana bakip bu bacaklarami giydi diye gülüyomus gibi hissediyorum takıntı oldu iyice bende spor yapiyorum ama incelmiyo basenlerim 

9 Cevaplar

+1 oy
(14,773 puan) tarafından

Kilo ve boya nasıl kiloluyum diyorsun :)

(2,492 puan) tarafından
Kiloluyum demiyorum canim sadece basenlerim var benim kilomdaki insanlarin basenleri hic yok mesela bacaklari incecik
(6,355 puan) tarafından
inceltip napacam daha kalinlastir mumkunse. canim boyuna gore kilon asiri az kupkuru kemik torbasi gibi degilde en azindan bacagin basenin kalin olsa ordan kamufle edersin asiri zayfligini. ben asiri zayflik severim herkes bana ayyyyy kemik torbasi ayy olu gelin gibisin desin bana derecesinde zayiflik severim
ama seninki direk iskelete donusmek eger bacagi baseni de eritirsen
-Reklam-
+1 oy
(3,996 puan) tarafından
bu kiloya basen olmasi imkansiz bence , hic takma kafana 
+1 oy
(678 puan) tarafından
46 kiloda bacakların ne kadar kalın olabilir ki
+1 oy
(107 puan) tarafından
46 kilo ile ne kadar kalın olabilirsin ki 
0 oy
(4,470 puan) tarafından
Bende aynıyım  canım aynı boy kilo ama basenim var olduğumdan daha kilolu gözüküyorum hic sevmiyorum ya bu durumu 
(2,492 puan) tarafından
Kiz bende oyle sallaniyolar yürürken alıp kesesim geliyo ☺
(4,470 puan) tarafından
Aynen canım yorumda kimse inanmamış bu kiloya nasıl basen var yazmışlar ama oluyo iste bende aynı durumda olduğum için bide aşırı orantısız duruyor vücudum:)
0 oy
(8,439 puan) tarafından
Yani çok merak ettim Gerçekten basenlerini. Çünkü 1.65 46 bayağı zayıf yani. Ben 1.57 boyundayım 48 kilo falanım benim bile o kadar basenim yok.
0 oy
(4,540 puan) tarafından
Cop gibi olmanin manasi yok bence. Biraz bazen kadinda iyidir :) kendinle barismayi dene.
0 oy
(13,946 puan) tarafından
O boy ve kiloyla kendine kilolu ve basenli mi diyorsun? Sen basen görmemişsin
0 oy
(3,789 puan) tarafından
Canım bence kilo al bacakların basenin kalın olsa o kiloda olmazsjn bence burda bi terslik var heleki boyun 165 olursa 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
28 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 199 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 347 göst.
12 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 821 göst.

412,635 soru

12,423,324 cevap

45,336 kullanıcı

Kategoriler

...