0 oy
275 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar ya benim pusetli bebek arabam vardi.Tekerlegi kırıldı attim.Lütfen bana adam akıllı bebek arabasi önerir misin ama çok pahalı olması gerekmez.Benim oğlum 4 aylik büyük ihtimalle diğer ay alacağım 5 aylik olacak.5 aydan sonra kullanılan çok ağır olmayan ve benim yaşadığım yer taşlık diyebilirim yollar bozuk ve kolay taşınabilen bir b3bek arabasi var mı?

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızlar bu soruyu sorabilmek kaç tane uygulama sildim.Telefonum hafıza dolu diyor.Diger ay hem telefon hem bebek arabasi alacağım lütfen bir fikir verir misiniz
-Reklam-
0 oy
(3,517 puan) tarafından
4 ayda mı kırıldı kızım 2.5 yaşında halen taş gibi arabası kabin boy maxi cosi lara 2 tavsiye ederim ve çok hafif 6.5 kilo sadece
(3,517 puan) tarafından
Ama yollar taşlık demişsin bunu tekerleri küçük sana büyük tekerlekli araba lazım
tarafından
Canım bana bir arkadaş vermişti. Once araba çarpmış tekerlek cıkmış eşimde yapmıştı.Bldigin yolda kaldım yine cıktı ve daha 2.kullanisimda oldu bu.bende cope attim puseti vardi onunla geldim eve.Benim yollar bozuk ve yokuş nasil eve geldim bu sıcakta bilmiyorum valla
0 oy
(3,613 puan) tarafından

Babymall de kampanya lı bu ürün 2 bin tl

image

tarafından
Teşekkür ederim hemen bakıyorum
(3,613 puan) tarafından
Ben kullanmadım ana güzel bir ürüne benziyordu 4 rengi var E bebek ve baymallde bebek arabalarında indirim olmuş hep
tarafından
Şimdi baktim aklımda bu.
(3,613 puan) tarafından
Bana kuzenim yurt dışından hediye getirmiş burda biraz pahalı bir ürün ama istersen cybex marka diye taşık yol falan çok rahat kullanımı
tarafından
Bakayım canım teşekkür ederim
0 oy
(523 puan) tarafından
Benim araba büyük tekerlekli tekerlekleri sağlam gözüküyor ama çok yer kaplıyor istersen bı bakayım markasina
tarafından
Olur bir markasına bakarım söylersen
(523 puan) tarafından
Baby çare marka kahverengi büyük tekerlekli modelini bilmiyorum ama memnunum şimdilik
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,325 puan) tarafından
Yollar bozuk ve taşlı ise büyük tekerlekli araba bakabilirsin ama onlarda biraz kaba olurlar istediğin gibi bir araba bulursun inşallah 
tarafından
Inşallah bulurum
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Kesinlikle baston model öneriyorum. Yer kaplamaz, taşıması kolay, sağlam. Jolie marka bu yönde çok iyi.
tarafından
yeniden gösterildi
4 aylik bebeğim icin uygun mu tekerlekleri büyük mu genelde
(1,493 puan) tarafından
Joie brisk lx model benim bebek arabası googleden bakabilirsin yorumlarına fln
tarafından
Baktim 7 8 bin civarı bana pahalı geldi açıkçası.cunku diger ay rota aşısı telefon ve bebek arabasi alacağım.Daha uygun bir şey bakiyorum
(1,493 puan) tarafından
Yuh o kadar zamlanmış mı gerçi biz kampanya varken almıştık
tarafından
Çok pahalı ya
0 oy
(617 puan) tarafından
Ben bundan almıştım 3 yil kadar önce çok kullanışlı geldi bana şimdi kızım 3 yaşına yakınları hals bazen düğünlerde kullanıyorum şimdi ikinciye hamileyim onu bile büyütür diyebilirim çok güzel ve uygunda ben 3 yil önce 1000 lira mi 1300 lira mi ne almistim
tarafından
Hangisinden aldim canim
0 oy
(617 puan) tarafından

image

pardon canım foto eklemeyi unutmusum
tarafından
Bunun,tekerlekleri yüksek mi
0 oy
(4,422 puan) tarafından
Bn ilk oglumda joie marka baston kullaniyodum. O biraz agirdi ama asiri saglamdi. Ikinci oglumda elele babynin kabin boy arabasina gectim o uygun fiyatliydi.
tarafından
Jolie marka çok pahalı değil mi ya
(4,422 puan) tarafından
Kalitesine gore uygun bile. Ben bastonu 4 sene kullandim tasimadigim yuk girmedigim yer kalmadi banamisin demedi. Smdi komsuma verdim o kullaniyo. Elele baby icn aynisini diyemem mesela. Sadece hafif ve pratik katlaniyo diye tercih ettim.
tarafından
6 7 bin civarı var.telefon rota aşısı var onlar olmasa alırdım ama su an o kadar bütçem yok
0 oy
(13,378 puan) tarafından
Joie muze lx var çok güzel canım ama hafif değil taş gibi arabadır
tarafından
Teşekkür ederim bakıyorum,hemen
0 oy
(617 puan) tarafından

Bak canım bu şekilde benimkini çektim bayadır kullanmadihimdan tozlanmış ama ben kullanıyorum çok memnunum bende köyde duruyorum mesela yolların bazı yerleri bozuk hiç zorlanmadık bunla 

image

image

tarafından
Markası ne canım teşekkür ederim uğraşıp foto atmissin
(617 puan) tarafından
Prava
tarafından
Bakıyorum teşekkür ederim bende bu model düşündüm
(617 puan) tarafından
Şimdiden güle güle kullan canim
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(136 puan) tarafından
Canım bence boşu boşuna hiç alma zaten binmeyecek. Kızım 2 yaşında 14 kilo hep kucak istiyor 1 yaşından beri böyle bebek arabasının nerde olduğunu unuttuk boşa masraf yapma
tarafından
Canım benim oğlumda kucakci.Benim oturduğum yer yüksek tepedeyim.yakinda hic bir şey yok.Baya aşağı inmem lazim yokuş var.Rüzgar çok esiyor.Bebej arabasi da bir arkadaşım vermişti.35 günlükken bir defa bindirmiştim çok ağlamıştı hic cesaret edemiyordum.Bu sefer bildireyim dedim 4 aylik oldu neyse bindirdim yokuşu indirdim.A101 var oraya gittim tam ciktim.teker koptu.Ne yapacağım bilemedim pusetli bebek arabasıydı.Puseti aldim diğerini çöpe attim.o yokuşu o pusetle nasil ciktim bilmiyorum.yollar çok fena bozuk birde.Burada park falan yok oğlum sürekli ağlıyor sitenin içine indiriyorum bazen 10 15 dk yapacak bir şey yok geri çıkıyorum.Bari dedim bebek arabasi alırsam carsiya gezmeye götürürüm.Birde burası yüksek olduğu için sürekli rüzgar esiyor.Kanguraya koyuyorum bazen onda durmuyor
(136 puan) tarafından
Evet taşımasıda sıkıntı ama belli bir aydan sonra zaten hiç istemiyorlar baston al o zaman katlanabilir olsun bende de vardı diğer büyük bebek arabasına hiç kullanmıyorduk bile
tarafından
Baston tekerlekleri büyük mu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
9 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
4 cevap 194 göst.
0 oy
5 cevap 178 göst.
6 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seriscim (27 puan) tarafından soruldu

411,023 soru

12,370,535 cevap

42,386 kullanıcı

Kategoriler

...