0 oy
367 göst.
Aile kategorisinde (2,300 puan) tarafından

Eşim parasal dara düştü bugün bir kaç kişiden para istemiş borcunu kapatmak için duydum içim acıdı üzülüyorum sürekli düşünüyor ağrı kesici içemeyen adam şimdi sürekli başım ağrıyor diye ilaç içiyor çok üzülüyorum Allah için bize dua eder misiniz bildiğiniz bir dua var mı lütfen :'(

9 Cevaplar

0 oy
(2,252 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım sende çalışssan destek çıksan çocuğun varsa da evde olan iş yapsan gerçekten evine sahip çıkan erkeklerin işi çok zor benim eşim kurye mesela dün kaza yapmış ayağı mosmor ve şiş bayramda izin bile yapmayacak gelse üzülme şimdi :( 5 yaşında kızım var kuran kursuna vericem bu sene 19 haftalık da hamileyim evde yapabileceğim iş bulursam evde iş yapmayı düşünüyorum 
(523 puan) tarafından
Mübin duası canım ben 3 veye 7 kere oku kalıbından ne geçiyorsa dua et allah yardımcı olur ben ilk evliliğinde delirecektim haftada 3 4 gün okudum allahın izniyle boşandım ve eşimle evlenmezden öncede tereddütteydim allahım sen hayırlaysa oldur diye 4 yil biriyi ve simidi ikinci bebeğimizi bekliyoruz ve haftada 1 2 kerede fetih suresi oku allah yardımcı olur inşallah
(2,300 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm eşim benim çalışmamı istemiyor kaç kere teklif ettim lütfen kapatalim konuyu sen dua et yeter bana dedi zaten zor zamandan geçiyor üstüne gitmek istemedim bende
(523 puan) tarafından
Sen bol bol duanı et allah kabul eder canım ben ilk eşimle ayrildigimda delirmek üzereydim yemekten içmekten kesildim tansiyonum yükseldi günlerce kalp spazmı geçirdim sınır krizleri ailem anlamasın diye gizli gizli ağladım hep sonrasında teyzem ve bir komşumuz bu duaları önerdi elim boş kaldırma okudum rahatladım allahım hakkımda hayırlısını ver dedim hep o pislikten kurtuldum sonra şu an ki eşimle evlendim  ve hala kandillerde aklıma geldikçe okurum bu duaları mesela ramazanda ikinci bebek düşündük ve yine bu dualarla dua ettim allahım sen hayırlı bir evlat daha nasip et diye çok şükür şu an 14 haftalık hamileyim dünya dua üzerine kuruluymuş canım bol bol et allah kurtarır inşallah borclardan
-Reklam-
0 oy
(2,591 puan) tarafından

Rabbim yardımcı nız olsun

image

(2,300 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
(2,591 puan) tarafından
Bizde çok darlıktan geçtik zamanında şükürler olsun şimdiki halimize seninde geçer inşallah eşine destek ol maddi anlamda olamasanda manevi anlamda ol Allah'ım yardımcınız olsun
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Evde bakara suresi dinle canım vakıa suresi oku 
(2,300 puan) tarafından
Yapıyorum cnm elimden geldiği kadar açıyorum çok şükür
(6,798 puan) tarafından
Olur canım hepimizin bı dönemlerde sıkıştığı zorlandığı oluyo sen canını sıkma eşinin yaninda ol
(2,300 puan) tarafından
Elimden geldiğince oluyorm cnm öyleymiş valla napalim başa gelen çekilir Allah büyük
(6,798 puan) tarafından
Aynen öyle canım umutsuzluğa girmeyin yeter bir kaç ay önce bizde geçtik çok şükür iyiyiz şimdi
0 oy
(1,792 puan) tarafından
İnşirah süresini oku
0 oy
(2,591 puan) tarafından

Bol bol duâ et

image

(2,300 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm çok teşekkür ederim
0 oy
(6,798 puan) tarafından

imagebbunlari bana bı hocam attiydi canım oku istersen 

image

image

(2,300 puan) tarafından
Allah senden razı olsun cnm çok ihtiyacim var çok teşekkür ederim
(6,798 puan) tarafından
Cümlemizden canım Rabbim yardımcınız olsun
0 oy
tarafından

Allah yardımcınız olsun.

İçinde bulunduğumuz devirde tek maaş ile ilerlemek çok zor gerçekten. 
0 oy
(7,665 puan) tarafından
Akşam namazı sonrası vakıa suresi oku
0 oy
tarafından
Tam da aslında ayındayız sabah namazına imsâk öncesi kalk vakıa süresi oku

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 149 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eslem20 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 296 göst.