0 oy
2,071 göst.
Diğer kategorisinde (674 puan) tarafından
Kızlar özel bi soru sorucam böyle şeyleri birilerine sormaktan çekinirim utanırım ama korkuyorum biraz.

Reglim biteli 2 hafta olucak nerdeyse perşembe günü korunmasız ilişki oldu bugünde sabahtan beri kasıklarımda ince ince ağrılar var hani adet görmeden 1 2 gün önce kasıkta ağrılar başlar ya onun gibi.sorum şu bu ağrı hamilelik başlangıcı değildir dimi? 10 aylık bebeğim var ikinciyide istiyoduk ama 2 yaşından sonra düşünüyorduk korkuyorum biraz:( 

ilk bebeğime evlendiğim zaman hamile kaldım hemen, yani şöyle ki düğün günümden 5 6 gün sonra kasık ve bel ağrım olmaya başlamıştı sonrada hamile olduğumu öğrendim zaten.yani ilkinde bu kadar çabuk belirtiler başlayınca sabahtandır düşünüyorum acaba hamilelik başlangıcımıdır diye

27 Cevaplar

0 oy
(3,571 puan) tarafından
Belliki yanlışlıkla bişyler oldu siz söylemek istememişsnz direkt korunmasız dediğiniz için arkadaşlar aynı şeyi sormuş evet bebeğin küçük inş değilsndir ağrının sebebi bi kaç seyden olablr ilişki sonrası ağrısı

Hamilelik

Yumurtlama dönemi 

Enfeksiyon vs zamanla anlarsınız hakkınızda hayrlısı
(674 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım evet demek ki olan biten herşeyi anlatmam gerekiyomuş onu bekliyolarmış
-Reklam-
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Oladabilir olamayadabilir bekleyip görürsün çok endişe ediyorsan bir Dr gözük için rahat etsin

0 oy
(3,000 puan) tarafından
Gebe olma ihtimalin yüksek olursa da erkek olur bilimsel açıklamaya göre:) inşallah olmaz bebeğin küçükmüş korunma yöntemlerini araştır 
(674 puan) tarafından
Allah Allah öyle bişeymi varmış:) neye dayanarak erkek oluyormuş canım
(3,000 puan) tarafından
Yumurtlama günlerine bakarak belirleniyor yumurtlama gününde seks olursa erkek olma ihtimali artıyormuş . Erkek spremler daha hızlı hareket edip yumurtaya ulaştığı için.. bu açıklama benim kızım da oğlumda da tuttu.. kızda da regl biter bitmez gün aşırı ilişki oldu yumurta gününde olmadı 2 gün öncesinde oldu .. dişi spermler 72 saat yaşar ve yavaş hareket eder .. kim ne der bilmiyorum ama bence mantıklı
0 oy
(16,044 puan) tarafından
Benim böyle başladı. Hamileyim
(674 puan) tarafından
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağını alırsın inşallah:) 1 hafta geçsin kan verip öğrenirim herşeyin hayırlısı
(16,044 puan) tarafından
Sağolasın canım Allah senin de gönlüne göre versin:)
0 oy
(873 puan) tarafından
Ayyyy yorumlarda cinnet geçirdim sizene arkadaş ya siz soruya cevap verinsene her korunmasız ilişkide çocuk olacak diye bişey mi var.  Vallahi bu millet çok garip ya kadın kadının düşmanı diyorlar ya gerçekten de çok doğru bak bu posta AP açık ortada. Kimse kimsenin açığını örtme kapatma derdinde değil hatta çarşaf gibi yere serme Pesinde ki onun gördüğünü herkes görsün diye yazıklar olsun cahil Cuhellalar . Tamam en çok siz ilişki uzmanisiniz. 
(674 puan) tarafından
hepsi rahatsız ve tartışmaya girilecek insanlar bile değiller..bi insanı yargılamadan önce dinleyelim demezler asla.kaldı ki hepimizin başınada gelebilir gayet normal bişey sanki adam öldürmüşümde nereye gömerim diye sormuşum.
(873 puan) tarafından
Boşver ya cevap vermeye bile değmeyecek insanlar sırf buraya linç için giriyorlar. Herkesin başına gelebilecek birşey bu normal bir şekilde sormuşsun. Kadını bin pısman ettiniz soru sorduğuna
0 oy
tarafından
İnsanlar çok meraklı nasıl yaptın ne yaptın duymaya midem bulandı bazılarının iğrenç bir şekilde ısrarla nasıl yaptın diye sormasına. 

Bide çok modern ileri görüşlü geçinmeye çalışıyorlar. Ne kadar ilkel hayvanı dürtüleri baskın durumda. 

Okuyunca iğrenç ısrarlarını ben utandım yerlerine. 

Aman sakın onaylanmak için kimseye özelinizi anlatmayın örnek bile vermeyin sizi anlayan anladı zaten. 
(674 puan) tarafından
Bugüne kadar özel hayatımla ilgili hiç kimseye bişey anlatmadım anlatmamda,ilk ve son oldu herkesin aklı fesatlıktan yana çalışıyormuş onu anladım.evet gerçekten olayın nasıl olduğunuda anlatmam gerekiyormuş şaka gibiler
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Döllenme olabilir canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 352 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,083 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 437 göst.
24 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 393 göst.