0 oy
356 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,306 puan) tarafından
Kimyasal gebelik yaşadım kanamam bı hayli uzun sürdü 3 gün önce bitti yikkandim 1 gün boyunca hiçbirsey yoktu afedersiniz ilişki oldu o gece dün akşam leke geldi çok az bugün yine kahverengi gibi leke geldi şimdi böyle uzun aralıklarla geliyor gusül alıp ilişki yaşasam günah olurmu dediğim gibi kan yok akıntıyla karisik kahverengimsi leke 3 gündür iki defa gördüm sadece

4 Cevaplar

0 oy
(2,306 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar bilen yok mu gözünüzü seveyim 
-Reklam-
0 oy
(7,667 puan) tarafından
+902126351126 

Fetva hattına sor canim
(2,306 puan) tarafından
Bayan mi çıkıyor
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Eğer 10 gün 10 geceyi geçtiyse Hanefi mezhebine göre bir sakıncası yok canım namaz kılarken her ezan okunduktan sonra abdest tazelemen lazım sadece 
(2,306 puan) tarafından
20 gündür lekeli kanamalı geçti tamamen bitti aslında sadece akıntıyla peçeteye silince geldi 1 2 defa tam kan renginde de değil gusül alır hayatıma devam ederim araştırdım biraz öyle oluyormuş
(6,798 puan) tarafından
Evet canım dediğim gibi 10 günden sonrasi özür
0 oy
(2,594 puan) tarafından
Adet döngüsü sona erdiyse günah olmaz heralde ama kanaman yada lekelenmen devam ediyorsa yakınlaşmayın bence hoş olmaz ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim ikinci düşüğün hemen arkasından sağlikli gebelik geçirdim doktorum ara vermeme gerek olmadığını söyledi inşallah seninde gölüne göre olur
(2,306 puan) tarafından
Evet cnm regl döngüsü bitti sadece akıntıyla karisik kahverengimsi leke gördüm iki defa çok az birsekilde kanamaya döneceğini sanmıyorum kalintidir muhtemelen 3 gün önce yıkandim hatta 1 günde öyle bekledim emin olmak için birşey yoktu yani bnde hemen istiyorum çünkü ablamda hemen üstüne kızına hamile kaldı nasip kısmet rabbim nasip etsin inşallah
(2,594 puan) tarafından
Benim yaşım ileri olduğu için iki kadın doğum uzmanına gidiyordum farklı hastanelerde ikiside korunmana gerek yok stres yapma stres olumsuz etkiler olacağına bırak demişlerdi kafama takmadım sende takma
(2,306 puan) tarafından
Bende geç gebe kalıyorum abla çok zorlamak istemiyorum kendimi ama oğlum 6 yaşında herşeyin farkında artık çevrede tek çocuk olduğunu biliyor çok sıkıştırmaya başladi iki lafindan biri bebek kardeş ki o istiyor diye değil sadece bende çok istiyorum rabbim bilir en iyisini
(2,594 puan) tarafından
Ben ilk kızıma hemen istediğim ay hamile kaldım kızım 7 yaşına gelince kardeş dedi durdu denedik kimyasal oldu sonra covıt salgını çıktı eşimle ikimizde sağlıkçı olunca tekrar erteledik ne olur olmaz diye salgından yaklaşık iki sene sonra tekrar denedik olmadı bir sene sonunda kimyasal oldu artık dedim olmaz yaşım olmuş neredeyse 42 olmayacak derken oluverdi Rabbime zorluk yok oğlum 19 aylık oldu bile sadece kafana takma Rabbimin vardır bildiği dua et
(2,306 puan) tarafından
Rabbim bağışlasın maşallah kuzulara rabbim gönlümüzdekini bize hayırlı kılsın inşallah çok sağol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 233 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (825 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 872 göst.
18 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Starlice34 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,429 göst.