0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (693 puan) tarafından
Ben hamileyken kimisi uzun boylular rahat doğurur diyordu kimisi kısa boylular kimisi kilolu güçlü olur kolay doğurur kimisi kilolular zor doğurur diye bazı şeyler duyuyordum hatta ayakkabı numarasına göre bile tahmin yürütenler vardı:D Şimdi size soruyorum boyunuz kilonuz  ve doğum şekliniz?? Benim boyum (160) kilom (53) normal doğum yaptım ama son dakikaya kadar beni sezeryana alın diye yalvardım:@ :#  

10 Cevaplar

0 oy
(5,936 puan) tarafından
1.73 67 kg ile doğuma gittim 2sinde de normal doğum yaptım sancı hariç doğumlarım çok kolay oldu 
(693 puan) tarafından
Maşallah:):)
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
Boyum 176 75 kilo ile oğlumu dogurdum ama öldüm öldüm dirildim 4.5 kg doğdu çünkü. İkinci cocugumda hiç maceraya gerek yok dedim ve sezaryen oldum misler gibi 
(693 puan) tarafından
Kız ikinci doğum kolay olurdu belki sezeryana herkes çok zor diyor
(441 puan) tarafından
Valla herkes öyle diyor da ben psikolojik olarak hazır değildim normal doğuma. Ve sana şu kadarını söyleyeyim sezaryenin açısı neki benim yaşadığım normal doğum acısının yanında. Hiç pişman değilim sezaryen olduğum için.
0 oy
(557 puan) tarafından

1 75 boyum kilom 70 ama sezeryanlı doğum yapdım açılmak yokdu da benim ondan  olmadı ben inanmıyorum böyle söylentilere ya:ermm:

(693 puan) tarafından
Hayırlısı buymuş canım ben dogumhanedeyken bile yapamayacam ben diyordum yanımda temizlikçi kadın da kilolular bile doğuruyor sen mi doguramayacan dediydi
(557 puan) tarafından
Tövbe yarabbim bunlar nsl insanlar allah yardım ediyor onun zamanı saati dk kası saniyesi dolmadan gelmiyor  böyle diyip insanı sınır ediyorlar
(693 puan) tarafından
Doğum anında ben istemsizce çığlık attıydım hatta o ana kadar hiç böyle bisey olacağından haberim yoktu herkeste oluyor mu bu ya ınstagramda doktorların dogurttugu kadınlar hiç böyle bağırmıyordu yani
0 oy
tarafından
150 boy 83 le doğum yaptım normaldi son dakika sezeryana alın dedim kapı orda dedi doktor sonra beni kurtarın nolur dıe yalvardım ha bide doğumdan sonra size hediye alcm dedim hatırladıkça gülerim 
(693 puan) tarafından
Hediye aldın mı bari :D
tarafından
Hayır hahaahwhh:D
(693 puan) tarafından
Bende doktordan özür dileyip duruyordum o an insan saçmalıyor işte:D Halbuki adamın işi o yani :D
0 oy
(658 puan) tarafından
Boy 150 canım üçüde normal

1 doğumum 4 saat sürdü

2 doğum 45 dk

3 doğum 30 dk

İlk iki doğumumda sancı olmadı 

Üçüncü doğumda 3 ay sancı çektim erken doğum sebebiyle
(693 puan) tarafından
Bence siz ilk iki doğumda sancı cekmediginiz için sancı nasıl birşey bilmiyorsunuz yani hicbir insan evladı 3 ay o sancıya dayanamaz:@
(658 puan) tarafından
Sancılar çok şiddetli değildi canım ne çektiğimi Allah bilir eşim bıkmıştı beni ayda 2-3 kere hastanede yatırıp doğumu durduruyorlardı 3 hafta 2 cm açıklıkla sabrettim şükürlerolsun Rabbime kuzumu sağ salim kucağıma aldım
0 oy
tarafından
1.76 boy 78 kiloydum hamileyken doktorum da aynı şeyi bana söylemişti senin boy uzun kolay doğurursun dedi ama oğlum dönmediği için sezeryan oldum maalesef 
(693 puan) tarafından
Hayırlısı buymuş canım inan bende normal doğum yaptım bir sürü dikiş attılar bide uyusturmadan dikti özel hastanedeki doktor bozuntusu :(( sezeryandan ne farkı kaldı ki ://
tarafından
Öyle canım her ikisi de zor bence sezeryanin kötü yani dikiş izlerinin karnında çok belli etmesi:/
0 oy
(147 puan) tarafından

Minyonum 1.60 ım 53 kiloyum çatır çatır normal doğurdum:D alakali olduğunu düşünmüyorum

(693 puan) tarafından
Bende 1.60 ım kız minyon mu oluyoz biz :D
(147 puan) tarafından
Uzunmu hissediyorsun kiz :)) herkes minyon der bana
(693 puan) tarafından
Uzun hissetmiyom ama minyon da hissetmiyom:D
0 oy
(1,163 puan) tarafından
1.70 boy 96 kilo ile sezeryana girdim suni sancı çektim ama açılma olmadı
(693 puan) tarafından
Hayırlısı canım
0 oy
(5,516 puan) tarafından
Ilk dogumum ve ikinci dogumum arasinda daglar kadae fark wardi 
(693 puan) tarafından
Ne gibi fark canım
(5,516 puan) tarafından
Kizimda cok zor bi dogumdu oglumda tam tersi kolaydi
0 oy
(582 puan) tarafından
Benim boyum 173 doğuma 106 kilo ile girdim ama sancım hiç olmadı hamilelik boyunca açılma olduğu için suni sancı aldım suni sancı da sıkıntı olmadı ağrılar arttığı zaman epidural takıldı ama onda da sıkıntı olmadı ben doğuma girene kadar gayet iyiydim doğum anında karnıma bastırdılar o beni zorladı 
(693 puan) tarafından
Hafif bastırıyorlar ama sana çok mu yüklendiler acaba :///
(582 puan) tarafından
2 ebe birden bastırdı birini hiç hissetmedim ama diğeri resmen kaburgamı kıracaktı öyle Bi acı daha yaşamadım diyebilirim ıkınamadım bile onun yüzünden vakumla çektiler oğlumu. Ve ben 1 aya yakın o kaburga acısını yaşadım yatarken kalkarken hep batma oldu doğumdan sonra nefes alışverişin bile değişti. Bilmiyorum doğrusu böyle midir ama yani bir şey yanlış gitti bence cidden çok zordu benim için

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
19 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Arzu kaplan (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
30 Haziran 2021 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (2,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 585 göst.