+1 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER 3-5-7-21-41 veya 101 kez bu ayetleri yarın okusun

Çevrenizde var ise atın bebek isteyenlere atın hemen Zilhicce ayının 3. Günü yani yarın okunacak ❤️

• فَاسْتَجَبْنَا لَهُۙ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّۜ وَكَذٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِن۪ينَ ٨٨

• وَزَكَرِيَّٓا اِذْ نَادٰى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْن۪ي فَرْدًا وَاَنْتَ خَيْرُ الْوَارِث۪ينَۚ ٨٩

• فَاسْتَجَبْنَا لَهُۘ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيٰى وَاَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُۜ اِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًاۜ وَكَانُوا لَنَا خَاشِع۪ينَ ٩٠

• وَالَّت۪ٓي اَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا ف۪يهَا مِنْ رُوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَٓا اٰيَةً لِلْعَالَم۪ينَ ٩١

Biz de onun duâsını kabul buyurduk; kendisini gam ve kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.

Zekeriya’yı da hatırla. Hani o Rabbine: “Rabbim! Beni tek başıma, yapayalnız bırakma; bana bir evlat lutfet. Vârislerin en hayırlısı sensin!” diye yalvarmıştı.

Biz de onun duâsını kabul buyurduk; hanımını doğuma elverişli hâle getirerek ona Yahya’yı bağışladık. Gerçekten onlar, hayırlı işler yapmakta birbiriyle yarışan, sevab umarak ve azabımızdan korkarak bize yalvaran, bize karşı pek derin bir korku ve saygı içinde bulunan kimselerdi.

İffet ve namusunu örnek bir tarzda korumuş Meryem’i de hatırla. Biz ona rûhumuzdan üfledik; onu ve oğlunu bütün âlemlere bir ibret, kudretimizi gösteren bir alâmet kıldık.

7 Cevaplar

+1 oy
(91 puan) tarafından
Merhaba hayırlısı ile hamileyim iki kızım var hamileyim karnımdaki bebeğimin erkek olması için dua edebilirmiyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güzel atmışsın da bu duanın bı adi varmı burda gönderdiğin çok göz yoruyor okunması biraz zor 
tarafından
Enbiya Sûresi 88,89,90 ve 91. Ayet
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(423 puan) tarafından
Peki başka bir hacet için okuyabilirmiyiz
tarafından
Meâlini bak mânâ itibariyle okunur mu ?

Başka hacet için başka duâ söyleyebilirim mesela ne için okuyacaksın ?
0 oy
(776 puan) tarafından
Canım postuma yorum yapmıştın orda gördüm benum kanamam devem ediyor çok azda olsa bitene kadar kuran okuyamam bunu okumam sorun olurmu acaba 
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Çok teşekkürler okuyacağım bu akşam 
0 oy
(677 puan) tarafından
canım okuması için birine attım ama müsait değilmiş maalesef sonra okusa bişey olurmu ki
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Çevremde var birisi ona attım canm okicak ins Allah razı olsun 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 188 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Toprak Ana (587 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 373 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 550 göst.