0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (1,113 puan) tarafından
Ya kızlar akşama kadar 2 çocukla kosturmaktan ölüyorum siz anlarsınız beni bide temizlik iki çocuğun yemesi içmesi tuvaleti banyosu siz düşünün yaz geldi artık her gün misafir çağırırlar agirlamazsan kötü gelinsin bugün komşuyu çay içmeye çağırdılar evimiz müstakil eşim aşağıda semaverde çay demledi 50 defa su istedi çayı istedi bardakları istedi falan filan neyse oğlum da tras oldu bugün uykusundan yarım uyandırıp götürdük onlar çayı içerken uykusu geldi bende mamasini hazırladım yedirdim uyuttum onlar ben bunları yaparken meyve falanda yediler yerine koydum misafirler de gitmişti eşim geldi seni bir sürü bulaşık bekliyo dedi bende isim var dedim o kadar yoğun oluyorum ki çoğu zaman çamaşır bile seremedim onu sermeye gittim anneside mutfakta eşim geldi yanıma sinirli sinirli sen napiyosun diye meğer bulaşıkları annesi yikiyo diye bana sinirlenmiş niye ilk gidip bulaşıkları yıkamadin diye bana bağırdı bende akşama kadar yıkıyorum sesim çıkmıyor iki çocukla bu kadar yapabiliyorum dedim bende bağırdım şimdi konuşmuyorum kızlar annesi 60 yaşına gelmiş ama hiçbir hastalığı biseyi yok çok dinç bir kadın canı çok kıymetli olduğu için öyle yaşlı olsa zaten ben yaptırmam ama yapsın yani benim çocuklarımı akşama kadar 5 dakika bile tutmaz herkes doğurduğu gibi baksın der bende o yüzden misafir cagirdiklarinda uğraşmak istemiyorum haksız mıyım yani ya benim eşim kadar annem de annem diyen bir adam görmedim herkesin annesi var ama bunun ki çok farklı boyutta anlayamıyorum artık sinirden uyku tutmuyor ya 

13 Cevaplar

+1 oy
(408 puan) tarafından
Benim esimde annecidir ama illa git yap demez guzel bi dille soyler kayınvalidem is yapiyosa o an bossam kizimla ilgilenmiyosam yardim ederim zaten cogunlukla kayınvalidem sen kizina bak ben yaparım der bazende anne sen kıza bak benyaparim derim saolsun guzelde bakar oynatir guldurur mutfana girince ogun dolaplarindan oyle sildim cok mutlu oldu benimde kayinvalidem yasli deil 46 yasinda ben oturuyum gelinim yapsın demez oluna karsida yapmak zorunda olmadimida der saolsun yapiyo der
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Müstakil ev pismanlliktir biz tasinmiyoruz diye kayınpeder ne ario ne soruyo ne geliolar.facebooktsn da engellemiş ohh iyi oldu hadi bakalım işleri dussunde gostericem ben onlara
(1,113 puan) tarafından
Biz depremden dolayı birlikte oturuyoruz canım önceden evlerimiz ayrıydı ha eşim yine eski eşim anneci eşim değişen bisey yok aslında
(2,546 puan) tarafından
Böylesi çok zor Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,654 puan) tarafından
Kaynana pişmanlıktır yakın oturuyoruz sürekli gorusuyoruz
(1,113 puan) tarafından
Gerçekten evleri ayirinca en uzak yerden olsun istiyorum tabi benim anaci kocam annesini bırakıp evi ayirirsa
(1,282 puan) tarafından
Valla fizana bile gitsen değişen birşey olmayacak gülüm
0 oy
(19 puan) tarafından
Ayyy yarama tuz bastın resmen benim şu hayattaki sınavım heralde annesi oğluna oğlu annesine düşkün bunların üstüne tanımam daha beteri yoktur. Diğeri gelinin herseyini amaa herseyini üstlenirken benim  hamileligim boyunca ve lohusalık sürecimde üzerimde hicbir emeği yokken benim arkamı kendi annem toplarken 2 aylık bebegimle annesinin evini temizlemiyorum diye annesinin yükünü hafifletmiyorum diye ne kavgalar etti benimle 3 yıllık evliligim sadece anne kavgasıyla geçti daha bir kere bile başka konular için kavga etmedik annesini ölümüne sevmemi ölümüne düşkün olmamı ölümüne fedakar hizmetkar bir gelin olmamı istiyor eşim annesine düşkün erkeklerden tiksindim o derece hele annesinin eşime olan düşkünlüğünü hic anlatmayım nerdeyse beni alıp oĝlunun yanına kendi yatcak 
(1,113 puan) tarafından
Yok aslında kaynanam o kadar düşkün değil sürekli bağırıp çağırır eşimin hemen hatasını yüzüne vurur eşim şunu yap anne dese avradın yapsın banane der ama eşim tapiyo resmen ha bu arada lohusalikta yaşadıklarımı anlatmiyim çok kötü günlerdi Rabbım ikimizinde yardımcısı olsun ne diyim bunlarla nasıl hayat geçer onu da bilmiyom
0 oy
(4,981 puan) tarafından
İyi yapmışsın sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez verdikçe alırlar 
(1,113 puan) tarafından
Aynen canım zaten varya kaynanam çok nankördür yap yap bir yer olmazsa kızar hemen yani eline sağlık bile demisligi yok
0 oy
(7,152 puan) tarafından
Herkes kendi doğurduğu çocuğa bakacaksa oda buyursun kendi oğluna baksın ne diye senle evlendşrmiş o zaman hizmetçilik yap diye mi .gelin değil de köle almışlar oh ne güzel böyle nankör insanlarla ömür geçmezç
(1,113 puan) tarafından
Evet amacı o zaten kendisine hizmet edilmesi el pençe durulması
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Benim eşimde öyle canım tek fark bana tepki gösteremez baktı ben yapmıyorum kalkar kendi yapar. 
(1,113 puan) tarafından
Hayatta elini atmaz anasından bak bak karısına yardım ediyor der diye korkar
(52 puan) tarafından
Bende de öyle olmuştu. Ben onların yemeklerini bilmiyorum, bir gün yemek yapacaktık annesinin evinde yanlış bir şeyler yaptım annesi böyle azarlar gibi konuştu. Dedim bitti, bı daha bu evde yemek işine elimi sürmem. Heralde unuttum sandı daha sonraki gidişimizde hadi sen menemen yap... Sesimi bile çıkarmadım önce, yüzume bakıyordu kaşlarımı kaldırdım, ben artık burda bı şey yapmam demiştim dedim. Annesi de yanimizdaydi. Kendisi devam etti o zaman.
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Benim babaannem 84 yaşında halamla yaşıyor. Halam akşama kadar çalışıyor diye babaannem oturarak yemek yapmaya çalışıyor. 2 çocukla uğraşıyorsun yapsın bir zahmet 
0 oy
(520 puan) tarafından
Ben gördüm canım merak etme benim ki dün annesinin yanındaydı bu gün gezmeye gitcek annesini de götürmek istiyo bu gün isin yoksa onların hazirlanmasini yok alışveriş yaparken bekle 2 buçuk yaşında çocukla bir de hamileyim 14 haftalık halimi sen düşün sınır oluyorum anası bir yarali parmağa işemez gezme oldu mu koştura koştura gelirler
0 oy
(706 puan) tarafından
Ben tasiniyorum uzağa kurtulacam zaten iki üç haftada bir görüşürduk artık bir aya çıkar hashha
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Kimsenin anasini poh pohlayamam vok uzuluyor kiyamiyorsa kendisj yikasin bulasiklari.ben onun anasina kole degilim.bir oturuyorsn diyede her isi sen yapcaksn anlamina gelmiyor.anasina is yaotrmak istemiyorsa kendisj yapsn anasinn yapicagi isleri bukadr basit.su anaci erkekler ne diye evlenir anlamiyorm.anasinn dizinn dibnde otursn dursn iste
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Aynı oturmak iyi değil bizlerde ileride kaynana olucaz oğlum beni unutsun boş versin istemem burda şuç kayınvalidende bulaşık yıkıyorsa yıkasın diyecek oğluna elime yapışır beraber yaşıyoruz eşin yemek yapmiş temizlik yapmış yorulmuş bunuda ben yapayım diyecek ama maalesef eski kafalı kaynanalar gelin almıyor kendilerine hizmetçi oğlanlarına çocuk doğurtturacak kadın arıyorlar çocuklarından kopamıyorlar bir başka kadını sevmesini kabul edemiyorlar aile içi huzursuzluk bundan çıkıyor
0 oy
tarafından
Benim kuzenimin yuvasını da kaynanası yıktı oğlu olacak deyus annesine yatak odasını daha anlatirmis anne hamile kalamiyor diye kız sen tutamıyor musun diyormuş kadin gelinine kocası da cami imamı evlenmeden önce nişanlı iken kızım şunu al kocanla dışarda yemekte giyersin deyip en marka parfümleri elbiseleri gönderirdi ama o kızda o parfumlerde bize bir kere siktirmadi sonra gördü kimse göründüğü gibi olmuyor bir anne olarak oğlum ilerde evlense benden önce gelsin gelinim kendime istemediğim şeyi başkasına da istemem 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 715 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 767 göst.
6 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fatma26 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 370 göst.
7 Aralık 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 409 göst.

408,337 soru

12,267,609 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler