0 oy
526 göst.
Moda kategorisinde (555 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

kizlar uzun zamandir dusunuyorum iendimi cesaretlendirmek istiyorum onceden ustume kisa bi tunuk altimada dar paca giyiyodum kapalilik anlayisim ilk oyleydi sonra biraz tunigimi uzun giymeye basladim pantolon genis giymeye basladim yavas yavas kendimi daha cok tesettur konusunda ilerlettim simdide biyerlere giderien ferace giymeye basladim Allah'ın izniyle boyle giymek istiyorum icimdende cok geliyo ama cesaret edemiyorum kizlar bide bu attım fotoda elbise usteki cikabiliyo istedim gibi bulamadim icin bunu attim ben usteki pelerini cikarip sadece altini giyerim diye dusunmustum bide bildiniz guzel bi site varsa yazarmisiniz 

11 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Abartılı geldi bana ben sade severim. Suriyelilerin giyim tarzı böyle genelde. 
(555 puan) tarafından
Ben hic bi suriyeli boyle gormedim ayrica benide ilgilendirmiyo onlarin giyimi herkezin kendi fikri teşekkür ederim yinede
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Çok göz yoruyor attığın mod

imageeller canım şöyle birşey alacağım bende buna benzer siyah giyorum da şuan 

(555 puan) tarafından
Aa cok hos ben istedigim gibi bulamadim icin bu modeli attim ustunu kullanmam diye dusunmustum ustu cikabiliyo altta genis sade bi elbise var istedigim tarzda bulamiyorum bide bu elbisenin sitesininyazarsaniz cok sevinirim
tarafından
Canım netten buldum ama burda bilenler vardır ki kesin şimdi sen sor söyleyen illaki olur
(2,069 puan) tarafından
Bencede bundan alıp giysem daha güzel.esimin kuzenleri de kapalı böyle.feraceler giyerler ama onlar sanırım internetten falan alıyorlar site isimlerini bilmiyorum
(555 puan) tarafından
Benimde hosuma gitti trendyolda istedigim gibi bulamiyodum buldum bu modeldi bununda ic kismini giyerim diye dusunmustum
(7,168 puan) tarafından
Ande tesettüre bak canım var böyle modeller ama bu suhneva nın galiba
+1 oy
tarafından

image

kapanmanın çeşidi yoktur içinzden geldiği gibi kapanın bunada Bi göz atın 
(555 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Hoş bulmadım ben. Daha güzel tesettür örnekleri var bu süslü kategorisinden. Yine de siz bilirsiniz tabii. 
(555 puan) tarafından
Bu urun deilde tam anlamiyla istedigim gibi bulamiyorum aslinda bu urununde ustunu kullanmam altini kullanirim diye düşünmüştüm
0 oy
(13,384 puan) tarafından
Böyle giy de bunu giyme çok hareketli canım. Daha zarif olanlar var belizden var insta sayfası bir bak istersen
(555 puan) tarafından
Ben istedigim gibi bulamiyorum buldumda buydu aslinda disi cikabiliyo disini cikaririm mantigiyla almayi dusunuyodum dediniz siteye bakicam teşekkür ederim
(13,384 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Çok karman çorman duruyor canım ya beğenemedim ben
(555 puan) tarafından
İstedigim gibi bulamiyorumki bununda ustu cikiyomus altini goyerim ustu cikaririm diye dusunmustum annemgilde sadece altini giyersin olir demislerdi o yuzden aklima yatmisti
0 oy
tarafından
Eminosbutik feraceleri çok güzel 
(555 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bakicam
0 oy
(428 puan) tarafından
Bu abartılı biraz.eminos butik diye bı site var çok güzel ferace var bide eminelifte de bak
(555 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Ande tesettür ve lale yücel sayfasına bak tesettüre çok uygun kiyagetler var

Bu attığın gize batan dikkat çeken modelden pek tesettür anlayışına uymaz evde giyerim dersen o ayri
(555 puan) tarafından
Bunun dis kismi pelerin kisminyani cikiyo aslinda altaki sadeyi giyerim diye dusunmustum bide sosyal medya kullanmiyorum esimde kullanmiyo o yüzden bakamiyorum gorumcem kullaniyo gidince onun hesabindan bakarim
0 oy
(7,168 puan) tarafından

Bu attıkların bence çok hareketli benim feraceler bunlar fikir olsun sanada 

image

image

image

(555 puan) tarafından
Tesettür ederim
tarafından
Bu sitelerden mi aldın canım
(7,168 puan) tarafından
Benimkilerin tamamı ande tesettürden canım alt ikisi birebir aldığım site ve model en üstteki lale yüceldende ondanda elbise aldım oranın kaliteside güzel
(555 puan) tarafından
Bi bakicam ande olana diyerinede bakicam guzel duruyolar
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(38 puan) tarafından

Ben böyle giyiniyorum böyle giyinmek daha iyi göğüs ve omuzlarin da kapanıyor vücut hatlarin gözükmüyor çünkü ferace giyince bile vücut hatlarin gözüküyor ister istemez 

image

(555 puan) tarafından
Ne guzel allah banada nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 597 göst.
6 Mart 2024 Moda kategorisinde Happymommy (1,993 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 846 göst.
1 Aralık 2022 Moda kategorisinde Anneymben (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.