0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (678 puan) tarafından

Benim dolaplarim tek duvar bana yetmiyor köşeli devam ettirmek istiyorum ama usta getirdik yok olmaz çok sıkıntılı filan diyor aranızda sonradan yaptiran varmi söyle tam 90 derecelik açıyla yapılanlardan bahsediyorum foto koyacam sizde kendi dolap fotoğraflarını atabilirmisiniz tam köşe olanlardan oval gibi olanlardan değil 

image

10 Cevaplar

0 oy
(10,987 puan) tarafından
olur aslında sadece köşede kalan dolap kör noktada kalır
(678 puan) tarafından
Aynn yaa ama usta çok saçma konuştu başka biri daha gelip görecek bakalım bende o tarz bir foto bulup göstermek istiyorum
(10,987 puan) tarafından
benimki tek duvar o yüzden resim atmadım, usta kırıp hepsini yapmak istemiştir kesşn daha çok para almak için
(678 puan) tarafından
Aynn öyle mermeri bile çıkarmak istedi biz yok dedik çünkü kırılma ihtimali yüksek
-Reklam-
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Kız onca dolap nasıl yetmiyor :) şu an mutfağına bakınca benim için nimet resmen :) 3 dolabım var. Birinde bardaklar, birinde tenceler diğerinde de tabaklar. 3 çekmece bir de kör noktada dolap var orayı da kullanmıyorum plastik ürünleri koyuyorum o kadar. Şimdi dolap kapaklarını sayınca fazladan 7 tane boş alanım kalıyor:)
(678 puan) tarafından
Hayır canım bunu netten çıkardım örnek olarak yani bu şekilde köşe yaptirmak istiyorum benim dolaplqr tek duvar
(2,734 puan) tarafından
Hee anladım canım. Burada birinin vardı böyle köşeli ama sonradan değildi. + olarak neden köşe konmasın ki? Başka ustaya da sorun canım. Belli ki uğraşmak istememiş olabilir.
0 oy
(33 puan) tarafından
Valla canları isterse yaparlar işine gelmemiş kendini yormak istememiş. Köşede Kalan kör kısmı bile isterse öyle güzel kurtarır ki onların işi bu başka birine de sor istersen bakalım 
(678 puan) tarafından
Başka bir usta daha gelip bakacak bende o istediğim tarzda foto olsun istedim elimde size bir sorayım dedim çünkü Google de tam dediğim gibi yok
(33 puan) tarafından
Aynen fotoğrafları göstersen daha net anlaşılır ne istediğin. Valla benim mutfağım eski canım 20 yılı var rahat olsa tükan senin foti küpeen olsun ama nic :D
(678 puan) tarafından
Ayy çok sağol cnm tşk ederim güldürdün beni Varol mutlu ol :D
(33 puan) tarafından
Hiç bir şey olmasa güldün ya benim için değerlidir tebessüm olabilmek hepimiz gülelim mutlu olalım dilerim canım kadınlar ♥️
0 oy
(362 puan) tarafından
niye olmasın gayette olur benim annem yaptırdı oldu benimki de l şeklinde dönüyor tezgahım ve dolaplarım uğraşmak istememiş adam bence başka birinede gosterin derim ben
(678 puan) tarafından
Aynn bencede başka biri daha bakacak.
0 oy
(362 puan) tarafından

bak canım benim mutfağım 

image

image

image

(678 puan) tarafından
Çok tşk ederim cnm fotolar için zahmet etmişsin
0 oy
(647 puan) tarafından
Köşede kör nokta olur ama niye olmasın dolap. Ustalara iş begendiremedigimizden yapmak istememiştir. Kesinlikle bir kaç farklı ustaya daha sorun
(678 puan) tarafından
Aynn zor geldiği için kesinlikle başka usta cagircaz dedim elimde foto olsun
0 oy
(2,936 puan) tarafından

image

bundan bahsediyon galiba canim
(678 puan) tarafından
Evet tam olarak bundan bahsediyorum tşk ederim
(2,936 puan) tarafından
Bizde hiç sorun olmadı canım gayet güzelde takıldı bnm mutfak dolaplarim 4.5 metre iki duvar 2 oldu bende yaptirali öncekininde böyleydi sadece yerlerini oynadik
0 oy
(8,875 puan) tarafından
İşine gelmemiş annemin dolabıda böyle dönüyor gayette yaptı usta
(678 puan) tarafından
Aynn bencede başka usta bakacak bakalım o ne diyor
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Bak kör alana şöyle birşey yaptırabilirsin canım

https://ty.gl/lxv5s6si2a
(678 puan) tarafından
Tşk ederim cnm yeterki yapılsın ben çok kullanılmayan şeyleri tikarim oraya
0 oy