0 oy
153 göst.
Aile kategorisinde (65 puan) tarafından
Kizlar elim işlere gitmiyor yatağa yapışmış gibiyim kalkamıyorum yemek bekliyor oda yok onu da yapamıyorum böyle dünya yikilmista altına da beni koymuslae gibi bir his sadece öyle uzanıyorum yatakta bana ne tavsiye edersiniz bu arada doktorluk değil tüm vitaminler falan baktırdım ya sıcaklardan yada depresyon gibi bir durum var ama kalkmam lazım motivasyon için ne dersiniz şu baciniza 

5 Cevaplar

+1 oy
(5,818 puan) tarafından

sen bihter ziyagilsin kendine gel . kalk iki yuzunu gozunu toparla sacini basini. modun yukselsin sonra evi barki topla . yemek de hazir soyle kendine odul. sifirla dusuk modunu sarj et sonra devam tam gaz :)

-Reklam-
0 oy
(10,891 puan) tarafından
Kalk kız yapmasan n'olacak önünde sonunda sen yapacan o işleri işini bitir öyle yat kalk kalk kalk oldumu hayatım iyi gaza gelmis olman lazım 
0 oy
(960 puan) tarafından

Sıcaktan kaynaklı canım insan ayağa kalkası gelmiyor ama mecburen yapıyoruz ben daha yeni bitirdim işlerimi temizliği akşama çorbam var makarna yapıcam oda erken diye yapmadım. Bence biran önce yap bitir öyle yat kafan rahat olsun iş görmek istemiyorsan bile yemeğini yap o mecbur olacak çünkü :)

0 oy
(3,072 puan) tarafından
Aç bir müzik bangır bangır yap işleri :) sabah 7 den beri ayaktaym günlük rutinimiz 7 de başlıyor çocuklardan normald akşam yemeğim.hazir olurdu bugünluk yapmadım işler çok tan bitti öğle uykusu.gecisi yapicaz
0 oy
(436 puan) tarafından

Kalk guzum şimdi yapmazsan yarın üstüne üstüne eklenir altından kalkamazsın ayrıca güneşli hava da derli toplu eve karşı bi soğuk soda içmek mistir mis haydi kalk :kissing:

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 244 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 539 göst.
+1 oy
10 cevap 398 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 170 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,072 puan) tarafından soruldu