0 oy
210 göst.
Aile kategorisinde (2,546 puan) tarafından
Ya kziim biyere gidince burnumdan getiriyor oyun alanına götürdum bugün gidelim dediğimde hayır olmaz diyip bana git diyor.bes altı çocuk vardı kızımın yaslarinda ailesi gel hadi gidiyoruz dediğinde koştular yanlarına .ben ordan gitsem kızımin umrunda degilim bakio ama arkamdan ağlamıyor.gel diyorum gelmiyor oyuncak alalım diyorum yok mama alalım yok.gelecez yine diyorum asla söz dinlemiyor yerden yere atıyor kendini.ordan bı abladan rica ettim sert bi şekilde hadi bitti kapatıyoruz falan de dedim öyle çıktı ama çıktıktan sonra çığlık kiyamet.heekes bana baktı sanki çocuk kaciriyormusum gibi hissettim . nasıl söz dinler ne yaomam lazım.sosyallesmesi iyi çocuklarla oynuyor ediyor heryere götürürüm günde iki kez bile çıkardığım oluyor yaz kış demeden ama bu bana haksızlık degilmi .kendimi yetersiz hissetigim anlardan bazilari.allah aşkına soyleyin çözümü ne 

9 Cevaplar

0 oy
(10 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Tamamıyla sizin davranışlarınızla alakalı. Ben gidiyorum dediğinizde gitmeyeceğinize emin. Size çoğunlukla kendini yerden yere atarak söz geçirmiş bu davranışı benimsemiş. Tavsiyem başlarda çok zor olacak ama herhangi bir rüşvet teklif etmeden patronun kim olduğunu sabit istikrarlı bir şekilde göstermeniz. Çocuğuna sınır koyma diye bir kitap var 2 cilt halinde okuyun. Kitapla ilgili sonuna kadar okumadan okuduklarınızı uygulamayın hata yapabiliyorsunuz. Çocuk eğitimi hata kaldırmıyor baştan alıştırcaksınız. Siz de zaten çok geç değil. Aman diyim ertelemeyin çocuğunuza kimin sözü geçiyor şefkatli bir şekilde gösterin
(2,546 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım okuyacağım kesinlikle inşallah faydalı olsunda her kitabı okurum.ben resmen tek başıma büyütüyorum kızımı eşim destekçi değil hiç ilgilenmez.herseyimi feda ettim kızıma bı de tek çocuk simarttigimin farkındayım ama düzelmesi için elimden geleni yapacağım insallah
-Reklam-
0 oy
(567 puan) tarafından
Aynı bizz. 3 yaş erkek çocuk. Az önce babası arabayla gitti diye ağlama krizine girdi 
(2,546 puan) tarafından
Kan revan içinde ter içinde kaldım ya sendrom falan değil bu doğduğundan beri dediğim dedik.emeklemeden koşmaya başladı
0 oy
(9,266 puan) tarafından
Yanliz değilsin bacım ama ben taviz vermiyorum ağlasın 
(2,546 puan) tarafından
Krize giriyor kuzum ya mosmor oluyor asla durduramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum :((
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Kızım 26 ylik dışarda sorun yaşamıyorum diretmez ağlamaz ama şöyle ki evde yada sevdiği birşeyde asla duymaz mesela az önce kovada su doluydu ellerini sokuyor hadi diyorum yeter üşüyorsun başta olursun vs asla ikna olmuyor duymazlıktan geliyor illa kendi o an ne yapmak istiyorsa onu yapacak inat çok bizde 
(2,546 puan) tarafından
Keşke sadece evde ağlasa dışarda kep.aze oldum ya normalde etrafındakileri takmam ama bugün sinrliyken bide dönüp dönüp bakmaları ayrı bı sinir bozucuydi.imdat diye bagirasim geldi ya ne bakionhz tiyatromu oynuo dicektim
(1,635 puan) tarafından
Haklısın canım insanlara bende sinir oluyorum bazen dün parkta yaşadım inadına tehlikeli bir demirler var çocuk ordan çıkamaz çıkar ama kayar ağzını vurur öyle büyükler için inadına kızım tırmanmaya çalışıyor bir iki üç oldu çektim yapma etme kızım diye sesim yükseldi kızmadım ama işte kadın sürekli bana baktı sanki bişey varmış gibi
(2,546 puan) tarafından
Ya gerçekten millet ne tuhaf çocuk bu ağlar ne bakion yani demi iyice gerilio insan.ben biyerde çocuk agladiginda hiç bakmam niye bakım ki
0 oy
(144 puan) tarafından
O bana sözünü geçiriyor
(2,546 puan) tarafından
Biyerde hata yapıyoruz ama bilmiyorum ben çok simarttim galiba
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Çoook normal. Benimki de öyle 
(2,546 puan) tarafından
Nezaman düzeliyorlar
0 oy
tarafından

Yalnız değilsin :( sanırım onları kandırmakta yapıyoruz hatayı. Direk olanı anlatıp ağlamsına müsade etsek düzelir gibi ama oda çok zor 

Allah yardımcımız olsun valla

(2,546 puan) tarafından
Buseferd e mosmor oluyor krize daha çok giriyor napacagimi bilemiyorum bişey olacak diye korkuyorum
tarafından
Olmaz olmaz rahat ol. Benim oğlan ilk krize giriyor sakinleştirmeye çalıştıkça dahada ağlıyor hırçınlaşıyo. Kendi haline bırakıyorum biraz, ağlamasına müsaade ediyorum. Daha sonra gidip sarılınca sarılmak istiyor ve sakinliyor ☺️ tabi her çocuk farklı ben yöntemi şuanlık böyle buldum
(2,546 puan) tarafından
Bende deneyeyim çok teskekur ederim:))her çocuk farklı ben de bı çözüm bulacağım
tarafından
Allah yardımcın olsun bacım
0 oy
(114 puan) tarafından
33 aylık oğlumu anlatmışsın bizde şiddette var ve ne yapacağımı bilmiyorum  bilgili biri fikir verir inşallah 
(2,546 puan) tarafından
Evet birde vurup itip git git diyor delirmelik olayy tam
0 oy
(520 puan) tarafından
Benim kızımda öyle bu gün onun yüzünden eşimle tartıştık dur diyorum duruyo düşeceksin diyorum yok sonra düştü on dk demeden aynı yine en sonunda eşimle tartistik bir kere ayran döktü üstüme dışarıdaydık yine bir kere de kola döktü delirdim
(2,546 puan) tarafından
Bende bı hevesle mutlulukla cikiyorum evden .yok eve dönüşte üstüm basım pis ter yorgun bitik sınırlı dönüyorum.benim eşimde tahammülü yok ağlamasına inatlasmasina ben gene sabirliyim ama çok sinirleniyor bağırıyor ediyor bende bagirma çocuğa diyorum o da karışma bana diyor hep gulecezmi diyor.bxde çok tartışıyoruz bu yüzden

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 106 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Seker_.33 (2,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 154 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 489 göst.
24 Mart 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.