0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (769 puan) tarafından

image

gecen hafta bebegimin vücudu ödem topladığı için kalbi durdu ve 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım bundan 7 ay öncede kalbi atmadığı için bebeğimin kürtaj olmuştum. Regl tarihini ayarlamak için uygulamaya girdiğimde ufak notlar alıyordum onları buldum. Tam bir arayla iki ayrı not almışım Allah kimseyi evlat acısı yaşatmasın bana bunlar kaldı geriye öyle içim acıyor ki sanki kalbim yaşlandı.

5 Cevaplar

0 oy
(230 puan) tarafından
Rabbım inşallah tez zamanda kucağını doldursun inşallah 
(769 puan) tarafından
İnşaallah isteyen evlat hasreti çeken herkesin
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından

image

buda ikinci not 
0 oy
(15 puan) tarafından
Bende 22 haftalık bebeğimi 3 ay once kaybetim ve 1 hafta öncesinden nolur gitme kızım diye not bırakmışım oysaki herşey çok normaldi ama ben o gün agliya agliya melegimle vedalastim 1 hafta sonra dünyaya geldi 10 gün yaşadı 2 gün yoğun bakım kapisinda yatım kantilerde yatım o kadar çok istedim ki sarılmayı gözümün önündeydi ama kucağıma alamadım kokusunu hisedemedim şuan 9 hafta olucak yine hamileyim seni o kadar iyi anlıyorumki o yazıyı okuyunca o çaresizliğini o gözünden süzülen gözyaşı ama sadece tek birşey yapman gerekiyor tevekkül Allah'a sığın sana yemin ederimki sen senden başka kimsem yok yarabbim senden geldik sana dönücez dersen o zaman hayatında çiçekler açıcak gönlün ferahlıyacak unutma imtihan dünyası hepsi aslında senin imtihanın hem ne güzel bir ayet var Allah geçiriyorsa güzeleştiriyordur sağlıklı bir gebelik olsaydı yada dünyada yiyicek yemeği olsaydı zaten gelirdi sen ne yapsaydinda gelicekti demeki yokmuş kuran aç dinle kalbinden öpüyorum herşey geçecek:)
(769 puan) tarafından
Başın sağolsun canım seninde çok zor bi acı iki evladımı da kaybettim üstelik tek sığınağım Rabbim bu imtihanı kazanmayı nasip et diye dua ediyorum yoksa şimdiye çoktan kafayı yemiştim çok istiyordum bi evladımın olmasını Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı tek çarem Rabbime sığınmak zaten
(15 puan) tarafından
Allah razı olsun En iyisini yapiyorsun
0 oy
tarafından
Caniiiiim son postuma acilen bak ve bugün oku nolursun birde 5 gün boyunca 3Zeytin 1incire Meryem sûresi oku ye üstüne yarın saat sinra ılık su iç rabbim hayırlı mübarek evlâd basın eylesin
(769 puan) tarafından
Bu tarz kürleri 5 ay kadar denedim her ay birini hacamat oldum yumurta takibi yaptı doktor öyle gebe kaldım sağlık sorunum yok aslında Rabbim ömür vermedi bebeklerime bu ay mecbur beklicem ama öbür ay yapayım canım onu nereden şifa geleceği belli olmaz sağol
0 oy
(4,326 puan) tarafından
Rabbim kucağını doldursun inşaallah
(769 puan) tarafından
Amin canım isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın Rabbim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 128 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 294 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Umran. (0 puan) tarafından soruldu